Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Могат ли децата с дислексия да карат велосипед?
Има ли налични курсове за родители на деца с дислексия?
Ефективна ли е програмата по методa Davis в Русе при подпомагане на деца с дислексия и други обучителни трудности?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Могат ли децата с дислексия да карат велосипед?
-
Има ли налични курсове за родители на деца с дислексия?
-
Ефективна ли е програмата по методa Davis в Русе при подпомагане на деца с дислексия и други обучителни трудности?
-
Какви са първите стъпки при диагностициране на дислексия при деца?
-
Какви са ползите от посещаването на училище за деца с обучителни затруднения?
!
Нито едно от тези неща не са верни , но аз все още работя за да ги избия от главата му. Пораженията, които тази жена дори и не подозира , че направи, докарваха детето ми до сълзи , стряскане на сън, тотален стрес от училището. Второто училище - почти същата ситуация. И когато в началото на трети клас се чудех, какво да правя си спомних за една учителка, която бях срещнала преди време. Тя се съгласи да вземе детето ми, въпреки, че класът й е много голям 25 деца.И трети клас нямаше нищо общо с първи и втори. За първи път аз съм спокойна и детето иска да отиде на училище.Затруднения има- да, но ги няма униженията, стреса, нежеланията да отиде на училище. И съответно полека- лека и той събра увереност в себе си . Смея да твърдя, че се справя много по-добре.
Много искам такова училище като вашето margaritavass.
)

Но като спряхме да ходим и той пак забрави буквите