Еlwing, дано да успеете за морето! А ако е към нашия край, много ще се радвам да се видим.
Между другото, ние както сме на морето, така и не стигаме до него. Да сме се записали има-няма 4-5 пъти досега.

След посещението на нашите обаче, тотално реших че мъжете не ги разбирам. Баща ми например, сериозен мъж, храни Яна, къпе и двамата, разхожда ги, учи с Боян, приспива ги, сменя памперси, мие чинии, подрежда, чисти..... и тн., но дойде ли време за излизане започва да пита майка ми: "Мая къде са ми очилата? Взе ли ми портмонето? Виждала ли си ми еди какво си? А какво казваш да облека?" 

Поне аз нямаше да лиша София от сън, за да я срещам с деца
Според мен контактите са по-важни на една малко по-голяма и осъзната възраст, някъде след 3г.Преди това не е от чак толкова голямо значение дали ще общува всеки ден с деца или не. Още повече, че при вас и без това режимът е проблем
Не мисля, че ще се разболее за толкова малко време на бисквити, не е като да е на тях месеци наред.А и тя нали си пие още АМ? Ако е така, не се притеснявай, че ще има някакви липси, все пак положението е временно

Явно беше изнервена, защото нищо не искаше, дори и да я гушкаме с татко и. След това се успокои, ама и я беше страх да отиде в спалнята.
На какво ли не се правихме с баща и, не и не. Постояхме да погледаме телевизия до към 5 часа... после ни заболяха зъбите...пак рев...хапеше каквото и попадне, включително и мен. Дадох и половин доза нурофен и се успои и заспа. Днес пък все едно нищо не се случило. Стана си в 9 часа, закуси, бяхме на разходка и сега спи. Не беше се будила с рев през нощта от дълго време. Вярно, че преди имахме такъв период, но от близо 2 месеца не се беше будила.
Рая, напрмер е с много различен режим - понякога заспива в 10:30 сутринта, друг път в 14 след обед... та аз бих отишла в някой от тези дни дето заспива късно. Яна всеки ден ли заспива в 10-10:30, или има и дни, в които заспива към 11?! Може да използвате тях. 
Искрено се надявам и при вас да мине това.
Изместването на графика ли? Защо? Не е ли рано 19ч да слагаш Яна да спи? Виктория откак се е родила все късно ляга.
Оф....
Залагам на период.

Мойчкия 1 решение за нещо важно не може да вземе ( свързано с общото благо на семейството), аз да реша, аз каквото кажа. Но пък ако си науми да купува нещо (ей сега ще слага климатик в стаята), само ме уведомява. Направил си е сметката, отделил пари, купил го и готово. Обаче ако ще пътуваме някъде , аз да кажа къде, аз да кажа за колко време, аз да събера багажа. Ако е за детето нещо- аз да реша, има ми доверие, знае че е за добро.