Да взема и аз да се разпиша, че тези дни трудно стигам до компютъра и ви загубих дирите Пак за болнички виждам пишете- дано всички бързо да се оправят

Честити поводи за празнуване на всички - Роси, Елвинг, Зеленко, Дез - пожелавам ви ежедневие, изпълнено с невероятни моменти, спиращи дъха

Никита ужасно преживяване сте имали - дано да не ви се случва повече. Наистина е много страшно - Алек за първи път ни го направи при първото къпане в къщи - добре че беше свекърва ми и знаеше как да реагира, аз просто загубих образ. После ни се случваше постоянно - при всеки по-сериозен рев. Слава богу в един момент просто спря да го прави. Сега го гледам като плаче и аха да се захласне и си поема въздух

Иначе при нас нищо ново - направихме си една разходка до София за няколко дена - бяхме канени на рожден ден на кумчето, пък и Кико трябваше да се види с работодателите си. Та официално да се похваля - започва работа от 12ти. Работата не е постоянна, но пак е нещо докато се появи нещо по-сигурно
Докато бяхме в София успяхме да се видим с част от светатроишката компания - всички много са пораснали и са се разхубавили
- Влади, Марти, Биба. Не че много успяхме да си поговорим с мамите им - с тези торпеда нямаше как да стане - всеки хвърчеше в различни посоки, съответно и ние след тях
Стаси добре сте пристигна - наистина изглежда страхотно там - пожелавам ви да сте много щастливи

Около нас няма нищо ново. Да ви разкажа една смешна случка - след рдто в неделя при поредната смяна на памперс с майка ми изпаднахме в ужас от вида на зеленото нещо там. Докато се сетя за какво става въпрос какви ли не неща ми минаха през главата, но после се сетих за силно боядисаната торта в синьо, от която Алек доста добре опита, та бързо се окопитих
На тези, които им предстои скоро моренце ви пожелавам страхотно време. И аз вече нямам търпение за нашето, то до тогава има още половин месец, но аз вече го сънувам, обмислям багажи - толкова много ми се ходи

Хубав ден ви пожелавам - тук при нас от сега е жега, та не искам да си представям през деня какво ще е.
, просто опитът ми може да е полезен за някои от вас в сезона на чревните вируси. Когато наскоро Симона изкара този гаден вирус, а заедно с нея и аз, Криси беше през цялото време в къщи с нас и аз й купих таблетки Био гайа. Може и да е съвпадение, но е факт, че тя не се разболя (само едната вечер еднократно имаше разстройство и аз настръхнах, но на другия ден й нямаше нищо). Миналото лято пак цялото семейство се бяхме натръшкали, но този път давах на Симона от капките и тя удържа фронта (но тогава беше на кърма и може това да е помогнало). Дано не ви се налага да ги ползвате, но мисля, че са и добро профилактично средство, когато има болни около вас 
Аз порядъчно си поревах. Поне им хареса, успокоиха се, че сме добре и си тръгнаха спокойни за нас. Мъж ми си взе малко дни почивка и бая се разходихме, ще кача и снимки после. Тя милата не можа да спи много, но много се радва на всичко, такова пискане беше на корабчето, в зоологическата където и да отидем тя много се радваше и видимо порасна. Ми то милото като излиза само до училището и до магазина..... С нашите окастрихме и пооправихме дворчетата. Супер беше но много бързо мина. Сега ще се съсредоточа в планиране на почивка и бъдещо ходене до Япония. Имаше идеи още септември да отидем, но ще видим не сме го решили.
).