Ох, и аз се опитвам да налагам не-то. Миро разбира, обаче се тръшка яко и само мрънка, докато не стане на неговото. Почва да се бие, да скубе коси (ако са наблизо моите..), изобщо голямо диване е станал. Той и преди си беше де, но сега с това инатене не знам какво ще правим. Караме се, наказваме се, обаче... Дано е само период като с тръшкането на дъга и засилването с глава назад и надолу.

Ние памперс гащи не сме ползвали на плажа.. Направо му взехме едни бебешки (той нали си ми е фин) и с тях изкарахме. Имаше само пишкане, не сме имали други инциденти, тъй, че свършиха работа.
Момичета, преди час Миро ми обърна 1/4 (остатъка) от един флакон с кристали за сухи краища (на косата де) върху килима. Пробвах с Астониш за мебели и килими, обаче това чудо попива веднага и даже препарата не иска да се пени. Пробвах с обикновено веро - тц. Имам Вениш и Тайд, ама не знам дали ще мога да изплакна добре след това и се чудя.... Дайте предложения!
Ние се върнахме от морето няколко дни преди SZA (където както ви е споменала тя, бяхме на едно и също място, но не успяхме да се видим за повече от 3 минути
), но нещо никак не ми достига времето да седна да се разпиша. Та по този повод и не съм прочела повече от 2 страници назад, но беше достатъчно да разбера, че мнозина ги е налегнал гадния "морски" чревен вирус, който май излиза, че не е само морски. Ние се натръшкахме един по един на морето, включително и всички от приятелското семейство, с което бяхме 
). Изобщо без никакви услия да полагам, спи си непробудно по цяла нощ. 

- идва почти всяка нощ на спалнята, даже и не го усещам, а сутрин го виждам до мен
Докато не я вземем, не спира.
Не ми дава да погледна сега...дано да не си е разбила някой зъб.
Устната и се наду.