АВГУСТинчета 2006 -тема 4, годинки 4

• 32 195
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Честит рожден ден на порасналите Яна, Марио и Елена  bouquet

Ние водихме децата на басейн във Велинград през почивните дни и изобщо не съм припарвала до компютър. Изкарахме си добре и даже следобедите спах с Деница, нещо което ми се случва изключително рядко Peace

# 256
  • гр.София
 На патерица
ЧРД на Елена! Полито,да ви е жива и здрава, весела и послушна!

Ч Р Д  и на Чавдара!

Кайли,приятна почивка!

И С. нещо се разболява,кашля зловещо.

# 257
Мили момичета,
преди 4 години вие бяхте тези, с които споделях трепетите на бременноста и раждането. Вие бяхте тези, скоито споделях радостите и притесненията си. Аз се радвах с вас и за вашите дечица.
Днес, след 4 години искам да си пожелая децата ни да са здрави и щастливи, а ние да имаме сили и смелост да вървим редом до тях.
Нека днес отново споделя щастието си с вас- моето детенце стана на 4. За това една виртуална почерпка и се надявам скоро да се съберем и на една реална.

# 258
  • София
Честит рожден ден на всички, които изпуснах тези дни  Hug
Аз пак на работа, децата вкъщи с баща си, от 1ви пак на градина. Трябва да се правят паразитните изследвания, не се поемат от здравната каса, струва  10 лева.
За срещата сигурно ще успеем да дойдем.

# 259
  • гр.София
За срещата сигурно ще успеем да дойдем.

Ура Hug

# 260
  • София
Вестителска Новинааа!Имаме си бебчеее! newsm44 newsm44 newsm44
Днес в 10:45 мама Ember е родила малкия Теодор-3200гр,50см,секцио!Поздравява всички! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 261
Ехеййййй, страхотна новина!

Да е жив и здрав малкият Теодор, а мама бързо да се възстановява! Hug

# 262
  • гр.София
 Пу,трета Party
 Честито на цялото семейство !!!!!Да е здрав и спокоен Теодор! Ембър,бързо да се възстановиш Hug   bouquet

Не се ли чакаше момиченце Embarassed Нещо съм проспала.  

# 263
Честито бебче Теодор, Ембър  bouquet Да е здрав и послушен, околните също Hug

# 264
Ехеййййй, страхотна новина!

Да е жив и здрав малкият Теодор, а мама бързо да се възстановява! Hug

Ембър,честито и от мен!

# 265
ЕЙ,раздвижи се теми4ката Simple Smile Честито на Ембър- жив и здрав да е Теодор Hug На мама- бързо възстановяване Peace
За среща- ние няма да присъстваме, тъй като ще забегнем да по4инем в послените дни от отпуската отново Sunglasses

# 266
  • София
Пу,трета Party
 Честито на цялото семейство !!!!!Да е здрав и спокоен Теодор! Ембър,бързо да се възстановиш Hug   bouquet

Не се ли чакаше момиченце Embarassed Нещо съм проспала.  

Да, момиченце се чакаше  Mr. Green

Да е жив и здрав Теодор, много да радва мама и тате!

# 267
  • София
Честита поява на малкия Теодор!(много хубаво име) Да е много здрав и послушен и да носи много радост на мама,тати и кака, а и те на него!

# 268
Сууууууупер  Laughing Да е здрав и много спокоен Теодор, да слуша кака  Laughing , а на мама бързо възстановяване  Hug Hug Hug Hug Hug

# 269
  • София
Ембър, честита ви радост, всичко най-хубаво ви пожелавам!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт