Търся филм , сериал ............ Тема 3

• 99 840
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Филмът е немски, 5-6 души са в къща някъде в гората, мисля че има и "терорист" разиграва се нещо като психодрама newsm78

ПП: За Йохан С. Бах има ли биографичен филм?

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 20:39 от hakama

# 91
  • Пловдив
imdb казва че има:

http://www.imdb.com/title/tt1404622/

# 92
Ако кажа,че този филм,, Д-р,, съм го търсила от много години, а сега и чрез вашия форум и накрая Шевчето ме зарадва много. Благодаря ти мила. Ще ти досаждам май доста,защото много филми от моето време  ми харесват и искам да си ги гледам отново.Още веднъж благодаря!!! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 93
Злавещица, благодаря!
Явно това ти е псевдоним , защото си отзивчива и веднага ми помогна!
Дори и руски ме устройва, но проблема е , че не мога да го сваля!
Не съм толкова веща и пак те моля за помощ! newsm78
Как да го сваля, къде да вляза?
Извини ме и предварително БЛАГОДАРЯ!
 newsm51 smile3525

# 94
  • Пловдив
Регистрира ли се там?

# 95
  • на морето
Здравейте, от много време търся един филм, но нямам никакъв спомен за заглавието, нито пък се сещам името на някой от актьорите. Беше романтичен, а действието се развиваше в едно шато някъде из  Южна Франция. Главният актьор за връщаше от чужбина и постепенно се включи в семейния бизнес, който се движеше от другия му брат. И някак неусетно се влюби в сътрудничката на брат си, която до идването му беше влюбена в неговия брат, а той разбира се не я забелязваше. Сещам се за една интересна сцена. Главният герой и сътрудничката на брат му се подготвяха за важна бизнес-среща. За целта той заведе момичето в един център за красота, където й направиха грим, прическа, маникюр (а междувременно й покриха лицето с някаква смешна маска от водорасли). А той я чакаше докато траеха процедурите. Когато я видя готова - загуби ума и дума.... И започна да гледа към нея с други очи... Е, това е. Накрая той се двоумеше дали да остане във Франция и при жената, която харесва или да си отиде (по-скоро да избяга). Така завърши и самия филм. Надявам се някой да го е гледал и да си спомня заглавието му. А ако ми посочи и мястото от където мога да го изтегля за да го гледам ще е супер. Благодаря предварително.

ДА знам го този филм .Шатото не във Франция , а в Щатите . И мене точно тази сцена в центъра за красота ме "лепна " за филма и се старая да си го следя винаги , когато видя , да го дават. Има сцени с доста тръпка .
Съжалявам , че пропуснах да го гледам сега , в събота,  по Диема Фемили . Филма е от серията "Арлекин" и е преведен като "Безценно момиче " .Търсех го да го сваля , но безуспешно и тъкмо щях да питам тук , видях ,че да ме изправарили .
Ще се опитам да дам оригиналното заглавие . Ето :

http://www.imdb.com/title/tt0139984/Diamond Girl (1998) с Джонатан Крейк.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 20:16 от asha

# 96
Регисрирах се!
Не знам как се свалят филми от там! newsm78

Аз свалям от Замунда, Нитро , Мастер!

# 97
  • by the sea
Някой има ли идея от къде мога да сваля с бг дублаж епизодите на ''Спасителен код: червено'' от поредицата по National Geographic?

# 98
здравейте.Бих искала да попитам някой дали знае ли филми направени по-романа на джудит макнот?? newsm78

# 99
Преди години даваха често по кабелната много трогателен филм, за съжаление имам само смътен спомен.
Момичето имаше проблеми в семейството и от малка бягаше в къщата на възрастна чернокожа жена и нейния съпруг. Бабата я научи да шие, готви и т.н. В един момент те се превърнаха в истинско семейство. Това доведе до конфликт с реалните й родители... Това се сещам в момента, пак ще пиша.

Ще разчитам на помощта ви. Praynig

# 100
  • Пловдив
Регисрирах се!

На ограничен мобилен интернет съм, защото кабелният ни оператор е в някаква гангстерска война, орязали са кабелите в целия град и не мога да пробвам дали се тегли. Извинявам се.

# 101
Някой има ли идея от къде мога да сваля с бг дублаж епизодите на ''Спасителен код: червено'' от поредицата по National Geographic?

Заповядай http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=178577&hit=1

# 102
Здравейте, тази вечер по канал1 гледах турската комедия Organize isler - Организирана престъпност, да имате на идея откъде мога да я сваля? Ако може без регистрация  Praynig

# 103
  • пловдив
Регисрирах се!

На ограничен мобилен интернет съм, защото кабелният ни оператор е в някаква гангстерска война, орязали са кабелите в целия град и не мога да пробвам дали се тегли. Извинявам се.

Докато трае войната, ще се опитам аз да помогна  Joy
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=998310
това е руския торент
след като си се регистрирала в www.rutracker.org и влезеш в страничката с филма, след краткото съдържание има една табличка с около 4-5 реда
в дясната колонка има картинка на дискета и под нея пише
Скачать
.torrent

кликаш върху този надпис и ще ти излезе екранчето, с което да потвърдиш свалянето
/само да предупредя, че в този руски сайт много бавно се трупа коефициент и е добре да го оставиш по дълго да се сийдва, защото много бързо ни изтриват, а филмчето е старо и да си качиш рейтинга си с него си е трудничко  Sad /
Успех!

# 104
  • пловдив
Здравейте, от много време търся един филм, но нямам никакъв спомен за заглавието, нито пък се сещам името на някой от актьорите. Беше романтичен, а действието се развиваше в едно шато някъде из  Южна Франция. Главният актьор за връщаше от чужбина и постепенно се включи в семейния бизнес, който се движеше от другия му брат. И някак неусетно се влюби в сътрудничката на брат си, която до идването му беше влюбена в неговия брат, а той разбира се не я забелязваше. Сещам се за една интересна сцена. Главният герой и сътрудничката на брат му се подготвяха за важна бизнес-среща. За целта той заведе момичето в един център за красота, където й направиха грим, прическа, маникюр (а междувременно й покриха лицето с някаква смешна маска от водорасли). А той я чакаше докато траеха процедурите. Когато я видя готова - загуби ума и дума.... И започна да гледа към нея с други очи... Е, това е. Накрая той се двоумеше дали да остане във Франция и при жената, която харесва или да си отиде (по-скоро да избяга). Така завърши и самия филм. Надявам се някой да го е гледал и да си спомня заглавието му. А ако ми посочи и мястото от където мога да го изтегля за да го гледам ще е супер. Благодаря предварително.
.....
Ще се опитам да дам оригиналното заглавие . Ето :

http://www.imdb.com/title/tt0139984/Diamond Girl (1998) с Джонатан Крейк.

намирам го само тук, но нямам регистрация и не знам дали се получава свалянето, пробвай
http://www.demonoid.com/files/details/1938201/00623417943/

Общи условия

Активация на акаунт