Търся филм , сериал ............ Тема 3

• 99 883
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Този е, нормално е да не мога да го намеря, още не е излязъл  ooooh!

# 616
Здравейте ,момичета, искам да попитам къде мога да изтегля love.net.... или да го гледам, освен на кино, че там го изтървах...Благодаря ви за вниманието и хубав ден!!

# 617
Здравейте ,момичета, искам да попитам къде мога да изтегля love.net.... или да го гледам, освен на кино, че там го изтървах...Благодаря ви за вниманието и хубав ден!!
  Пробвай тук  Peace http://www.youtube.com/watch?v=NNGtj2liGtg
  За сега не го намирам из българските тракери , ако успея да го издиря , ще пусна линк .

# 618
Този е, нормално е да не мога да го намеря, още не е излязъл  ooooh!
   Ами живот и здраве , след тази дата ще го търсим  Peace

# 619
  • пак там
Здравейте, преди време загледах по ТВ7 сериалче - археоложка разкрива тайните на стари гробници (и не толкова стари). Но не си спомням името. Мисля, че беше английско производство. Някой дали не може да помогне с името?

Благодаря!

# 620
  • София

Здравейте, преди време загледах по ТВ7 сериалче - археоложка разкрива тайните на стари гробници (и не толкова стари). Но не си спомням името. Мисля, че беше английско производство. Някой дали не може да помогне с името?

Благодаря!

Да не е Ловци на реликви (май така се казва) с Тиа Карере Simple Smile

Търся едно клипче с тема : Учене през целия живот...

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 21:15 от hakama

# 621
  • пак там
Не, по-скоро нещо като Кости в исторически вариант. Тия Карере го раздава повече Индиана Джоунс  Mr. Green

# 622
Здравейте! Търся филм за първия полет до Луната с Аполо 11. Гледала съм го преди 4г. по телевизията, но не помня заглавието. Ще се радвам ако някой ми помогне Simple Smile

# 623
Здравейте,
от няколко седмици по нова тв дават "Инспектор Луис" /LEWIS/. За съжаление е следобяд и не винаги мога да го гледам, а е много хубав британски сериал. Намерих го в един руски торент, но ако някой може да ми помогне да го открия на английски ще ми е по-естествено Joy
Благодаря предварително.

# 624
# 625
Здравейте,
бихте ли ми дали линк за Бързи и Яростни 5, но с горе-долу добро качество.

# 626
Момичета, много искам да гледам сериала Трима братя, три сестри, ако някой го има или знае от къде да го изтегля, моля да ми пише

# 627

Ох да си жива и здрава, че ме сети за Деманоида. А в пиратския бей няма сийд Sad

# 628
Ох да си жива и здрава, че ме сети за Деманоида. А в пиратския бей няма сийд Sad

Mr. Green А ти как може да забравиш точно Деманоид Wink
Там обаче май не са всички серии или поне са разпръснати.

# 629
Момичета, търся "Меланхолия" на Ларс фон Триер - с бг субтитри... много ми го похвалиха....

Общи условия

Активация на акаунт