Великобритания - тема 31 - лятна и приятна!

• 56 016
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
И забравих да ви питам друго Blush

Някой да има бебешки неща който не му трябват ..нещо като дестско легло,матраче,играчки,и другите му неща..
Моя много добра приятелка има нужда от такива неща .Няма мъж ,сама е и няма никакви средства..
Благодаря много  Peace

# 166

Фета чийз, беше ми изключително приятно да се запознаем! Хайде пак Simple Smile

Непременно, този път аз черпя  Whistling Можем да вземем и мъжете ( малки и големи  Party )

Ние изпратихме свеки снощи, свършиха безгрижните дни ( моите и на дребен)  Tired

Поне временцето е добро  Flutter

Приятен ден на всички   bouquet

# 167
  • Русе
Момичета, тук прието ли е на първия учебен ден да се носят цветя за учителя?  newsm78

# 168
Миналата година никой не носи, само накрая подарихме цветя, картичка и ваучер за останалите пари които събрахме.

# 169
И аз вчера се прибрах в ЮК. Хубаво си беше вкъщи, ама... ей ме на, пак съм тук..
Ave, може да се засечем някой път на Олд Трафорд  Grinning

# 170
Здравейте и от мен  Simple Smile
Ave гледам ходиш по мачове, ще разкажеш ли как е на стадиона, че другата седмица ще ходя да гледам ЦСКА в Рексъм и понеже съм малко в осмия месец вече ми е малко притеснено. Но си мисля, че тук ще е културна работа, но все пак. И ако знаеш дали пускат бебета  Mr. Green Моя приятелка са фенове, но имат и бебе и се чуди дали ще го пуснат. Ако някой ще идва на мача да каже, ще се радвам да се запознаем.
mimaa родено ли е бебето и ако е колко е голямо и какво е? Проверете и по карбутите, има супер изгодни неща за без пари. Аз взех много хубаво легло дървено с матраче за 15 паунда.

# 171
Ще се роди до 20 дена ..Но какво е това карбутите   newsm78 за първи път го чувам.

# 172
  • Нотингам/Пловдив
Карбутите са пазари за употребявани вещи и не само.Цените са символични и може да си купиш много неща за по евтино.Понякога има чисто нови дрехи или други работи,които хората са купили и не са ги ползвали ,но иска доста обикаляне.

# 173
А къде мога да намеря такива пазари в раьона на Ealng?

# 174
  • Нотингам/Пловдив
Мисля че това ще ти свърши работа   http://www.cityultima.com/London/BusinessPage:Ealing_Car_Boot_Sale.   
Иначе си напиши   car boot sales Ealing   и може да потърсиш и други места около вас.Успех с пазаруването и леко раждане ти пожелавам.   bouquet

# 175
Мимма, как е зьбьт? Звьня ли на Атанасова? Относно твоята приятелка, какво то4но и трябва? Моми4енце или мом4енце?        Моми4ета, от септември ли запо4ват полетите на Реан еар?

# 176
  • Нотингам/Пловдив
Полетите започват от началото на ноември ,но не виждам някакви атракционни цени,просто ще е по удобно за живеещите в Пловдив или около него.

# 177
Мимма, как е зьбьт? Звьня ли на Атанасова? Относно твоята приятелка, какво то4но и трябва? Моми4енце или мом4енце?        Моми4ета, от септември ли запо4ват полетите на Реан еар?

Зъба -много зле #Cussing out..4 дни подред ходех на различни зъболекари и всички казват все едно и също-антибиотик и чакане за час /около месец и половина-два/ и вадене.НИЕ ТУК В UK, НЕ ЦЕПИМ -САМО ВАДИМ.Това ми казват навсякъде.. #2gunfire #2gunfire #2gunfire Тази др.Атанасова се е приместила от там и незнаят къде-така ,че не я намерих.Намерих една друга българка която сега е холидей и я чакам да си дойде да видим дали тя ще ми го цепне.Иначе болката продължава ,с тази разлика ,че от време на време ме отпуска...

Относно моята приятелка ,бебето ще е момченце .Какво ще и трябва?-Всичко за което се сетите -мога да кажа какво е купила тя до сега- 3-4 бодинца ,количка,одеалце,1бр.комплектче и май е това..Тя в момента все още ходи да работи за да има пари да се издържа после когато роди и когато е с бебето .Защото и помощи не искат да и отпуснат на този етап.

Полетите до Пловдив -аз като гледах има билети за октомври ,но какви цени ум ще ти зайде... ooooh! 15кг багаж-20 паунда...20кг багаж-50 пунда и това е в едната посока.. Mr. Green Май се престараха този път #2gunfire

cocko - мерси за линка ще го погледна и ще отида да видя какво се продава там Peace

# 178
  • Манчестър
И аз вчера се прибрах в ЮК. Хубаво си беше вкъщи, ама... ей ме на, пак съм тук..
Ave, може да се засечем някой път на Олд Трафорд  Grinning

Ами да...можем да се засечем..що не,....? Сега чакам да мине жребия за Шампионската лига да видим дати/отбори и тогава ще се правят планове.

# 179
  • Манчестър
Здравейте и от мен  Simple Smile
Ave гледам ходиш по мачове, ще разкажеш ли как е на стадиона, че другата седмица ще ходя да гледам ЦСКА в Рексъм и понеже съм малко в осмия месец вече ми е малко притеснено. Но си мисля, че тук ще е културна работа, но все пак. И ако знаеш дали пускат бебета  Mr. Green Моя приятелка са фенове, но имат и бебе и се чуди дали ще го пуснат. Ако някой ще идва на мача да каже, ще се радвам да се запознаем.
mimaa родено ли е бебето и ако е колко е голямо и какво е? Проверете и по карбутите, има супер изгодни неща за без пари. Аз взех много хубаво легло дървено с матраче за 15 паунда.

На стадиона няма проблеми, поне на тази етап смятам,че са успели да оправят футболното хулиганство. за бебета честно казано не си спомням да съм виждала, но не съм и търсила да видя, но малки деца има...колкото искаш...

Общи условия

Активация на акаунт