Великобритания - тема 31 - лятна и приятна!

• 55 351
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
mariq_76, честито и от мен! Много да ви радва мъника, а вие да го слушате, за да е с еееейй такава усмивка винаги Simple Smile

Шу, досега не съм чувала хубави неща за тези dfs дивани, както и за още едни, чието име беше някакво подобно съкращение. Лично не съм ги пробвала, но английското съсловие около мен всеки път пуфти и се мръщи като види рекламата им по тв.  newsm78

Tsvelichkova, малко остава Simple Smile сигурна съм, че всичко ще е наред  thumbsup  Hug

# 571
  • На село (близо до Лондон)
tsvelichkova успех при акушерката. И аз съм утре за последно, надявам се. Досега не съм преносвала но знае ли човек Thinking

mariq_76 честито малко бебече!

# 572
Благодаря на всички за пожеланията  Hug
GI и tsvelichkova леко раждане ви пожелавам и хубави и здрави бебчета

# 573
GI i tsvelichkova ,леко раждане и двете ви! Praynig То не останало!Само не правете като мен с 4 см. разкритие ходих да се разходя  из шопинг центьра Rolling Eyes Казаха да ходя и аз се метнах на колата Cry Добре 4е не родих там. Хаиде ще 4акаме хувави новини скоро Heart Eyes Сладки и здрави беб4ета Hug

# 574
  • София
velv ние сме в Стейнс. Ако нещо те интересува, питай  Hug

# 575
mariq_76 Честита радост! Да ви е живо и здраво малкото юначе! Бъдете щастливи!
GI , tsvelichkova, момичета то не останало. Очакваме с нетърпение благи вести и от вас. Леко раждане и на двете ви!

# 576
mariq_76 Честита рожба!!!   bouquet Да е живо и здраво и много да ви радва и слушка.

# 577
mariq_76,
Честито бебче! Да ви е живо и здраво и да има прекрасно, весело детство Hug
tsvelichkova&GI ,
Всичко най-хубаво и лек финал! Flowers Bouquet
Ендира,
Благодаря и тук, че ми писа  bouquet

# 578
Благодаря за пожеланията, момичета  Hug

# 579
  • Манчестър
Побут,побут..... Laughing

# 580
Момичета, една спешна питанка от мен.
Трябва ли да имам в себе си ваксините на малкия от Бг? Трябва ли да са преведени или нещо подобно ?

# 581
  • Русе
Аз ги взех от джипи-то на лист. Изкара ми ги направо от програмата си. После написах отстрани с химикал коя ваксина коя е и още не съм го използвала. Малкия като го записахме в сърджърито не са ме питали дори. После аз като ходих за първоначалния чек, попитах дали трябва да им го дам, те казаха Да, хубаво ще е  Joy Сестрата ме разпита за ваксините му и това беше.

В тази връзка (почти) - Днес ще го водя на лекар  Sad От снощи е с висока температура и подути сливици. Звъннах за спешен час за днес (за тях нали дават обикновено час за сестра) и съм доволна, че ми дадоха час за лекар. Дано само има смисъл от този час. Това ще е първа среща с тукашната система  Crazy Каквото и да е, само да се оправи детенце, че много ми е жал така да го гледам Sad

# 582
Честито за бебчето, да е живо и здраво:)Леко и безпроблемно на чакащите:)

Момичета аз се включвам и с едно питане.Днес установих че си имаме мишле вкъщи, не съм го виждала но видях наядените домати до един.Изпаднах в ужас, за първи път ми се случва.Живеем в къща, не знам капан ли да вземем, отрова ли, кое би било по-ефикасно?Някой от вас сблъсквал ли се е с подобен проблем?
Ужас, сега няма да мога да спя.А тези гадини ходят ли по стаите?Уф кой знае колко ще се проточи този проблем, с малко дете сме, аз съм бременна, сега как да хапна нещо от нас, догнусява ме.

# 583
Зравейте!
За мишлето според мен заложи капан.Те са любопитни и лакоми и ще се хване бързо PeaceВ този дух и аз да кажа,че ние вчера хванахме жаба в банята ShockedЖивеем в панелка на третия етаж,а мишките както казах така ги ловиме.Тук заради парното се пръква тук-там по някоя.
Нашето пътуване за сега се оглага с няколко месеца,че се залових с един курс и ще се проточи.
И един въпрос...Някой знае ли кога ще се  каже официално дали остава забраната за нас или отпада?Или вече е обявено и съм  Shockedопуснала newsm78 Нали е до края на тази година...

# 584
  • Ænima/Albuquerque
Доколкото ми е известно,януари трябва да отпадне,а от ЕС са им казали,че могат да отлагат до 2012 г.,аз мисля,че англичаните ще се възползват от това и ще ни държат изкъсо дотогава.

http://www.novinar.net/news/oshte-dve-godini-ogranicheniia-za-ra … iia_MzA5NTsx.html

Общи условия

Активация на акаунт