The Manhattan Project и други БГ бомби на Американска почва - 122 тема!

• 26 715
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Цонне, ако ММ не може да отиде с теб, веднага идвам. Умирам си за такива събития на народите.  

Лориан, добре дошла и лека адаптация! На въпроса ти- средно около година Simple Smile

Ванхорн, нямам думи...дано нещо може наистина да се направи.

Миме, нищо интересно Laughing
------
Пак 'Ар4а  пари за бюти продукти, пак мъжа върти о4и и пъшка,  казах му като се сгодявахме, хубаво да си помисли дали иска стара 4анта като мен, сега ве4е е късно  Crossing Arms

Препоръ4айте някой  вълшебен продукт за  около о4ите- да оправя суха кожа, против бръ4ки, подпухналост и 4ерни кръгове. Много ли искам? Мерси!
--------
И последно- да знаете, тия паро4иста4ки свалят за минути тинтед глупостите на прозорците на колите. Трябваше по тукашен закон да махнем на предните стъкла, монтьор4ето искаше $150, паро4иста4ка $90, хем спестих, хем и машина ще си имам..да не забравя, 4овека зад нея е много важен, мен ме заболя пръста да натискам коп4ето за пара, едвам измих подовете и приклю4их с вълненията около новата придобивка Rolling Eyes
--------

Клер, как сте с Алек?

# 256
Миме, секси мадама съм. Mr. Green Вчера се снимах и днес  бъдещата булка  одобри вида. Не смея да се появя  без да съм я питала дали съм подходящо облечена за събитието. Няколко пъти ми казаха, че няма да се чувствам комфортно, ако отида разголена по техните стандарти. Схванах намека. Laughing

Бенс, где тоя късмет и мъжа ми да е поканен. Laughing Само аз, baby. Laughing

# 257
  • The QC to be!!!
Лориан  welcome
benson10 моля дай линк към вида парачистачка  Praynig

# 258
 Mr. Green ще си пусна бакембарди и ще си ги накъдря даже само и само да ме поканят на такова събитие... леле! Цонне, кажи, че ще е в сърцето на Бруклин и разбий сърцето ми завинаги  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
(АП карта е подходяща за всяка жена, но мъжът на тази ще получи удар не от вида и, а от цените на прашките и цицодържателите  Joy )
а за обувките казаха ли нещо  Crazy

Лориан - добре дошла, нема да се п'уашиш, след 5-10 год даже ще ти харесва, колкото и странно да ти се вижда в момента  Wink стерпится - слюбится! казали са го по-мъдри от нас!

Бенсън, ти ако си дърта чанта, то аз съм баба ти... ще ти дам линк по-късно!

ПС А, не съм ви казала, че и класическия парфюм на Agent Provocateur е убийствен, а не само Maitresse, който ми е запазена марка напоследък, не пип, че.... !

# 259
Цоне, супер интересно, снимай си за спомен, че сигурно няма да можеш да шернеш с нас.

Лориан, добре дошла, трудно е, ама ще свикнеш, поне си на хубав климат Simple Smile.

# 260
Mr. Green ще си пусна бакембарди и ще си ги накъдря даже само и само да ме поканят на такова събитие... леле! Цонне, кажи, че ще е в сърцето на Бруклин и разбий сърцето ми завинаги  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Yes, my dear Mr. Green

# 261
Baby*, май в  миналата тема се обсъждаха паро4иста4ките, ние взехме тази, най-евтино ни излезе с доставката и най-бързо, имахме срок, до който трябваше да из4истим прозорците на колата.

Агент, когато се събиждам до мъж, 4ийто години още запо4ват с 2, стара 4анта е меко казано Simple Smile

Цонни4, усетих се аз, 4е дори и да можех да дойда, ще разваля бройката на мъжете и жените и ще трябва да празувам с масурлиите Laughing

Една събота карахме през Бруклин и попаднахме на еврейски тълпи прибиращи се от служба, много са ми интересни.

# 262
  • usa
много ми е светло на душата днес! научих, че моя близка приятелка от бг и съпругът и са си осиновили преди 4-5 дни петмесечно момиченце Party! толкова ми е хубаво за тях и толкова ме е яд на съпружието, че е забравил фотоапарата като е отишъл да се срещне с тях, изпитвам известно затруднение да определя кое чуство е по-силно Thinking... както и да е! ще трябва да ходя до бг колкото се може по-скоро, за да им предам някой и друг урок как се отглеждат малки безобразници.

# 263
Малкото Агентче е супер чаровно. Мадам, ако обичате оставете дъщеряси да се облича сама, много добре се справя Crossing Arms
Калин е много сладко бебе
Ванхорн, няма да се отказваш за кучето, аз един съсед го бях разсипала от обаждания в полицията, жалби, приюти за кучета, дори до АБС нюз се обадих, защото повече от 1 месец не погреба умрялото си куче #Cussing out Twisted Evil. Лек му косъм, толкова красиво и умно беше милото, дори му предлагах пари да го купя, ама пак не го даде Twisted Evil
Сега мога да се похваля с нови съседи, не им се чува гласа Simple Smile

# 264
Yes, my dear Mr. Green

Mr. Green НЙ, ти ми разби сърцето! отсега нататък ще съм тотално, абсолютно безсърдечна!
(искаме снимки, дори и да ти се наложи да се правиш на Джеймс Бонд за да ги направиш и изнесеш!)

А гледахте ли онзи филм, препоръчан от Кюбит за еврейското и арабско момичета, които бяха учителки в Бруклин и се сприятелиха? Много добре направено и посланието реалистично. Хареса ми! (но как се казваше!?!)

Миз, радвам се и за теб и за приятелите ти  Hug

Агент, когато се събуждам до мъж, 4ийто години още запо4ват с 2, стара 4анта е меко казано Simple Smile
Не съществува такова нещо като "стара чанта" в критична близост до толкова млад мъж  Grinning от мен да го знаеш!

За проблема това:
http://www.us.shiseido.com/sc/product/view.asp?S=11297
или пък старото, класическо, супер любимо, с кеф многократно ползвано, извечно ЕЛ...
http://www.esteelauder.com/product/spp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT685&a … p;PRODUCT_ID=9454

С ръка на сърце мога да препоръчам и двете, но никога не съм имала тъмни кръгове, да знаеш! Също така, както е видно, съм фен на сериозната химия, не са органик (нищо органик, което съм имала не е давало подобен ефект, но аз не съм много сведуща в органик козметиката). Клиник винаги има по-евтини формули от ЕЛ, които са много близки по състав, ако не ти се хвърлят толкова пари наведнъж. Също така ЕЛ е с редовни промоции, за Шисейдо съм ползвала и http://us.strawberrynet.com/skincare/shiseido/  - но си заслужава само при дискаунт (те продават често и азиатските формули, които са абс ОК)

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 04:58 от Agent Provocateur

# 265
Бенс, защо те заболя пръста от копчето? Нали знаеш, че то може да се сложи на lock положение и да не трябва да го натискаш изобщо? newsm78

# 266

Mr. Green НЙ, ти ми разби сърцето! отсега нататък ще съм тотално, абсолютно безсърдечна!
(искаме снимки, дори и да ти се наложи да се правиш на Джеймс Бонд за да ги направиш и изнесеш!)

А гледахте ли онзи филм, препоръчан от Кюбит за еврейското и арабско момичета, които бяха учителки в Бруклин и се сприятелиха? Много добре направено и посланието реалистично. Хареса ми! (но как се казваше!?!)

На сватбата сме поканени аз и една мюсюлманка Laughing. Ще разваляме малко пейзажа двечките. Питах ги, дали мога да снимам и те казаха "да". Така че, търпение Laughing. Ще се види събитието.

Бенс, Laughing.

Казвайте кой е филма да се образовам докато е време. Днес цял ден четох как се обичат ортодоксалните евреи. Ще се наложи и чорапогащник да добавя. Laughing Станах експерт по обличане.

Миз , честито. Чудесна новина!

# 267
http://www.imdb.com/title/tt0848542/

The main plot is that an Orthodox Jew (Zoe Lister Jones) and a Muslim (Frances Benhamou) work at a public school together, and find that their conservative lifestyles and impending arranged marriages make them have more in common with each other than anybody else at the school... even though Jews and Muslims as groups historically have some problems with each other.

(господ да поживи гугъл!)  Crazy

# 268
Агент, мерси. Вече гледам трейлъра.

# 269
  • usa
http://www.imdb.com/title/tt0848542/

The main plot is that an Orthodox Jew (Zoe Lister Jones) and a Muslim (Frances Benhamou) work at a public school together, and find that their conservative lifestyles and impending arranged marriages make them have more in common with each other than anybody else at the school... even though Jews and Muslims as groups historically have some problems with each other.

(господ да поживи гугъл!)   Crazy

хиър, хиър! то всичко господ ни го дава, жив и здрав да е и все тъй да ни дава! та в този дух, отивам да гледам 'creation', за тоз` безбожник дарвин, господ да поживи нетфликс, че и дарвин покрай него!

Общи условия

Активация на акаунт