The Manhattan Project и други БГ бомби на Американска почва - 122 тема!

• 26 288
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
В Илинойс са 90 дни, както и във повечето щати. За притежатели на CDL - 30 дни. За регистрацията с аут-ъф-стейт книжка мисля, че също може, но да кажат илинойки дали е така.

# 91
Къде са,защо не ги видях...
А какъв Шилер Парк,за пръв път чувам....
Ооо съжалявам ,не знам защо останах с впечатлението че там търсите.Можете да използвате реалестейт агент да ви намери апартамент под наем според вашите изисквания.

# 92

nor4y има щати където не можеш да регистрираш кола, ако нямаш книжка от съответния щат (например Тексас).

това ще да е ново, зимата мъжа ми го глобиха, защото караше с аризонска книжка, колата бяхме регистрирали месеци преди това. Наистина сменяйте веднага, някои щати са ужас в това отношение, ние ще плащаме глоба за следващите 4 години на Тексас, нищо, 4е не живеем ве4е там.

нор4и, ние сме в къща строена 65-та година, но реновирана, нямаме нито един от споменатите проблеми. Преди това живяхме в 4исто нов комплекс, но имахме проблеми с мухи4ки, 4ерни скакалци и мухъл от спукана тръба на горният етаж.. на късмет е вси4ко.
Блажка беше пускала един сайт, на който може да се видят ревюта за разли4ни комплекси по щат, дано се появи да го даде отново, аз не си го спомням

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 05:16 от benson10

# 93
  • usa
миз, пристигнаха ли твоите хора?

да, живи, здрави и във форма в комплект с трите си куфара Simple Smile. малкият безобразник само веднъж, някъде над исландия, се присетил за мама и настоявал да ми се обади на момента, но проявил разбиране към изстрадалия си баща и бързо оттеглил иска. малко се разочаровах, че според съпружеския доклад десетгодишният ми племенник, на който разчитах да принуди синковеца да говори не само български, но и различни бг диалекти(според собствената му реклама), за две години е усвоил завиден английски и още на летището двамата заобщували на въпросния език, а при първа възможност заобменяли опит с детски интернет сайтове, предимно club penguin... след известен размисъл обаче реших да подмина тези факти без понататъшни разисквания и да се радвам, че даниел си е намерил всеотдайна компания и ще има възможност да изгради стабилни роднински връзки, които да предизвикат у него желание да поддържа и гради българския аспект на своя произход. благодаря за загрижеността Hug!

# 94
Блажка беше пускала един сайт, на който може да се видят ревюта за разли4ни комплекси по щат, дано се появи да го даде отново, аз не си го спомням

Аз знам за този и ми е вършил работа в миналото:
www.apartmentratings.com

Общо взето ако няма информация това е добра новина. Хората обикновено пишат предимно като са ядосани.

# 95
Да, прави сте за книжката, има някакъв период от месец май беше... newsm78
Аз нали съм отскоро тук...за мен беше решение в началото, сега вече верно трябва да се стегна и да ходя да си я взема  Whistling

# 96
  • Boston, MA
nor4y, за $10 долара има един тест, с който отчупваш парче боя и го надраскваш (като химикалка) и става червено, ако има олово. В стените е супер невероятно да има оловна боя, ако има, ще е под 10 пласта, и нищо не прави, опасно е, ако има по дървените части (черчевета и т.н.) и с това можеш да тестваш:
http://www.acehardware.com/product/index.jsp?productId=1296036&a … AWELAID=109366835

Дървените подове обикновено вдигат цената на наема...

Имаш много желания, лошо няма, но не си ги слагай в главата като твърди очаквания, за да не си гарантираш разочарование. Всички тези неща ще се случат за вас, но с време, първоначално намерете работа, която да ви ги осигурява, оттам нататък ще се нагласяте.  Peace

# 97
запис и от мен
Агент  Hug

# 98
Не знам как е в Чикаго, но в ДиСи беше често срещано явление "дървените" подове да са просто положени върху няколко слоя различни други настилки - мокет, балатум и така нататък (тип Empire Today). Живях и с дървен и с килимен под, никаква разлика не видях, мъжът ми, който е астматик - също. Мисля, че този тип изисквания за жилището имат смисъл, когато си е твоя собствена къща и можеш да контролираш всичко - каква е настилката, как е поставяна и така нататък. Иначе е мижи да те лажем в някои случаи...

# 99
Споделям колко съм саката на тенис, а бях по-добра едно време. Голямо мълчание пада събота и неделя. Laughing

Норчи, кога пристигате? Намерихте ли квартира вече?

# 100
Идеята за ресторанта е много готина,аз също обичам такива подаръци,но ми се искаше да им остане нещо за спомен...А детето го гледа бабата,която също е там...

Ако ще им подаряваш "за спомен", нека да е нещо, за което си сигурна, че ще пасва на дома и вкусовете им. Ако не можеш да избереш такова нещо, наистина ги прати на ресторант, това ще им е хубав спомен.

Мен можеш да ме зарадваш и с гифт карта към книжарница.

# 101
  • The QC to be!!!
nor4y а какво ще кажеш за комплект традиционна ленена Българска покривка за маса, но от онези дето са от плътен лен и има отделно малки покривки само за под чинията, но да са съвсем традиционни. Сещам се има такива в един магазин на Пиротска от Витошка по посока женският пазар от ляво е магазина. Там има и мн. други Български традиционни сувенири. Но аз мисля, че една такава покривка за маса би била удачна за всяко семейство също така би била много функционален и практичен подарък. Има разни видове от лен и са невероятно красиви с тадиционни шарки и мотиви, но в един цвят, типичният за лен, а не шарените с разни цветове.

# 102
нор4и, може да наемете шорт -търм апартамент-има комплекси, които дават за 3 или 6 месеца само. Така ти като дойдеш ще има къде да спите, а ти ще можеш да търсиш ново място, ако другото не ти хареса.

Оо-о-о, цял живот ще си спомням(и ще съм благодарна), ако някой ми предложи да гледа детето, а аз да отида на ресторант с мъжа ми. За 3г. на пръстите на едната ми ръка мога да преборя пътите, когато това се е слу4вало , както и хората, които са го направили за нас Heart Eyes

миз, сега видях, 4е вси4ки са пристигнали благополу4но, може да отдъхнеш Wink

Цонна, нямам какво да кажа Laughing

Ако някой се интересува, новият каталог на Икеа може да бъде разгледан в сайта им.

# 103
Оо-о-о, цял живот ще си спомням(и ще съм благодарна), ако някой ми предложи да гледа детето, а аз да отида на ресторант с мъжа ми. За 3г. на пръстите на едната ми ръка мога да преборя пътите, когато това се е слу4вало , както и хората, които са го направили за нас Heart Eyes

Цонна, нямам какво да кажа Laughing

Benson, Laughing

Aмчи, доведете Ей Джей у нас, бре. Хей къде сме. Ще играят със София, а вие двамцата може да отидете на ресторант. Не се шегувам. Laughing

# 104
Идеята за ресторанта е много готина,аз също обичам такива подаръци,но ми се искаше да им остане нещо за спомен...А детето го гледа бабата,която също е там...

Ако ще им подаряваш "за спомен", нека да е нещо, за което си сигурна, че ще пасва на дома и вкусовете им. Ако не можеш да избереш такова нещо, наистина ги прати на ресторант, това ще им е хубав спомен.

Мен можеш да ме зарадваш и с гифт карта към книжарница.

Страхотни идеи. Може и два билета за любима група. На всичко, което е споменато бих се зарадвала. Определено не бих носила нищо от България. Не бих била сигурна, че ще им улуча вкуса и не бих искала да го запокитят в някой ъгъл.

Общи условия

Активация на акаунт