Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 11

• 32 525
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Е с квото докопам...после кат разграбите мъжете тогава ще ми трябват ръцете,че да си лапна пръста Joy Joy Joy
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 571
Зизу,твойте хора тука ,като съмне ще си кажат:Ето,Зизу отвори Галактиката и пришълците нахлуха Joy Joy Joy

# 572
Зизу,твойте хора тука ,като съмне ще си кажат:Ето,Зизу отвори Галактиката и пришълците нахлуха Joy Joy Joy
Що бе, ти си между поканените. Joy Joy Joy Joy Joy

# 573
  • Варна
Що чак кат съмне- ние сме си тук и сега!

# 574
Добро утро и ползотворна седмица мили момичета  !!!!!

# 575

С усмивка ви казва :Добро утро дами  love001  love001

# 576
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ние чакаме да му по отънее д....-то, че да вземе да се снима в някое филмче да изкара някоя паричка, той с последен модел "Ламборджини" се обзавежда!?
Хайде по тоя случай да се поздравим!

За тези, които не им се отварят клипчетата във VBOX7, качих ги и в You Tube - eто тук!

Приятно гледане! bowuu
За красивия поздрав:Благодарим newsm51 newsm10 newsm10 Днес обмислям да гласувам в анкетата,но преди това исках да питам нещо:
3 въпрос:за коя абла става въпрос?
5 въпрос: любимата съпруга?//нали Сару е свободен бе мила?/

Не мога да рабера - Кой е сценариста на Врабче?

# 577
  • Варна

Добро утро! Сърдечни поздрави и усмивки от слънчева Варна!
За красивия поздрав:Благодарим newsm51 newsm10 newsm10 Днес обмислям да гласувам в анкетата,но преди това исках да питам нещо:
3 въпрос:за коя абла става въпрос?
5 въпрос: любимата съпруга?//нали Сару е свободен бе мила?/

Не мога да рабера - Кой е сценариста на Врабче?
Hug Веднага отговорям- Аблата е бившата  newsm78 съпруга Сергин Акяз.
Любимата съпруга- е пак тя! Свободен е- да, ама май не съвсем. То това май вече осем девет месеца го коментираме и все се изумяваме. Разведоха се, но не се разделиха.  Той се паразвя малко из арабския свят и като се върна, още на летището го посрещна жена му. Уж живееше в отделна къща, а не в общия им дом, а замръква и осъмва при нея. Заедно ходиха в Германия. Виждали са ги и по разни заведения все заедно, при това винаги усмихнати и щастливи.  newsm78 Та всичко това ни навежда на мисълта, че май-май пак ще има сватба, но дали е така- времето ще покаже. Joy
Сценариста на "Врабче" е Сергин Акяз.
Тоти, мила, май на всичките ти въпроси можех да отговоря с една дума -СЕРГИН АКЯЗ, ама аз нали съм все многословна newsm78- цял роман написах

# 578
Хайде и тук да се разпиша и да ви пожелая ползотворен ден:

# 579
Време за капучино,макар че като гледам-няма кой да го пийне?Сега за анкетата - маркирах №6 - роля в която да има от всичко по-малко ще е най-добре.Втората опция,избрах - друго -във всеки тандем, единият е водещ и тласка тандема напред,/Сарухан- Сергин/При тях според мен везната е наклонена към Сару.Време му е за промяна Hug

# 580
  • Варна
Време за капучино,макар че като гледам-няма кой да го пийне?Сега за анкетата - маркирах №6 - роля в която да има от всичко по-малко ще е най-добре.Втората опция,избрах - друго -във всеки тандем, единият е водещ и тласка тандема напред,/Сарухан- Сергин/При тях според мен везната е наклонена към Сару.Време му е за промяна Hug
Тотииииии,  Hug да не би да си във Варна???? Такова капучино, че и в същата чинийка и курабийките ги сервират в "Къщата на кафето"
Ако си тууууук и си направила снимкатаааааа казвай бързо да долитам! И без това там е едно от любимите ми местенца.
Joy Joy Joy Joy Joy

# 581
Добър ден село...горната махала! Hug Hug Hug Hug Hug
Гледам сервирано кафе от Тоти...абе джанъм, що не мислиш и за кмета...на мене кафето требе да е със сламка. Joy Joy Joy Joy Joy

# 582
  • Варна
Добър ден село...горната махала! Hug Hug Hug Hug Hug
Гледам сервирано кафе от Тоти...абе джанъм, що не мислиш и за кмета...на мене кафето требе да е със сламка. Joy Joy Joy Joy Joy

У Солсбъри/селото на мама Hug/ има една баба дето всеки път ми се кара за сламката- "С тоз маркЪч, дет си го навряла у чЕшата ни моим да усетим дали Й сладку бе?"  Та затова Тоти не смее да сложи сламка, да не вземеш да се разсърдиш, че не може да му усетиш вкуса.

# 583
Ей Зизу,извинявай мила,ама това дългото съм го взела за сламка и затова бях спокойна,пък то лъжица Hug HugАйде помогни си с лъжицата,за следващия път ще има Simple Smile Simple Smile

# 584
Тотииииии,  Hug да не би да си във Варна???? Такова капучино, че и в същата чинийка и курабийките ги сервират в "Къщата на кафето"
Ако си тууууук и си направила снимкатаааааа казвай бързо да долитам! И без това там е едно от любимите ми местенца.
Joy Joy Joy Joy Joy
Simple Smile Simple SmileЕй опасна жена!! HugНикъде не лети,ами си остани малко в къщи,по цял ден те търся у темата! Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт