Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 11

• 32 533
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро и прекрасен ден мили момичета !!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 601

Добро утро дами HugЗа всекиго по нещо Laughing Laughing

# 602
Добро утро от мен и с моите банички, че скоро не съм ви угощавала с тях Hug

# 603
  • Варна

здравейте романтички!!!!

Добро утро от мен и с моите банички, че скоро не съм ви угощавала с тях Hug

Мммммм, Зариии, вкуснооо Hug Абе друго си е да бачкаш в баничарница, осветена от Божеството! Направо си станала БАШ майстор!

# 604

Тука вика че умира,кога го гледам снощи - опа -откъде пък стана толкоз близък с кукларката?Ей мъже Laughing LaughingТака като гледам,доста серии ще се берат ядове ThinkingНо пък пукотевицата поспря малко/нали в цялата тема само аз гледам филма,много ще си говоря сама #Silly

# 605
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Добър ден село! Hug Hug Hug Hug Hug

# 606
Здравейте момичета ! Hug Hug Hug
Съседката ме изненада и дойде по- рано ето НОВИНИТЕ :Божеството започнал да се показва свободно на обществени места .
Папараците често го снимали с разлчни мацки и нетрезво състояние .Един журналист е искал да пуснат по ТВ негови папарашки снимки но някой се обадил отгоре и са уволнили журналиста .Приятелите му казвали че той преживява нещо но и те незнаят какво е то и така момичета това е всичко което ми каза съседката !!!!
Ох забравих да ви кажа затова няма информация за Божеството пазят го !!!!

# 607
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Съседката ме изненада и дойде по- рано ето НОВИНИТЕ :Божеството започнал да се показва свободно на обществени места .
Папараците често го снимали с разлчни мацки и нетрезво състояние .Един журналист е искал да пуснат по ТВ негови папарашки снимки но някой се обадил отгоре и са уволнили журналиста .Приятелите му казвали че той преживява нещо но и те незнаят какво е то и така момичета това е всичко което ми каза съседката !!!!
Миличка, Благодаря за инфото. Hug  bouquet
Направо не мога да повярвам на тези новини. Shocked
ПИ-ара требе да проучи нещата. ooooh!

# 608
  • Варна
Миличка, Благодаря за инфото. Hug  bouquet
Направо не мога да повярвам на тези новини. Shocked
ПИ-ара требе да проучи нещата. ooooh!

Joy Joy Joy Хе, хе, на прима виста казвам, че горе долу това каза и моето момиче като се чухме преди десетина дни и ми съобщи кога се прибира. Ще допълня само, че за снимката с мацката е завел дело- отново, за кой ли път  #Crazy и освен това е с удвоена охрана, но за разлика от преди горилите му се движат на солидно разстояние от него. Надявам се наистина да научим интересни неща само да се прибере душичката. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 609
 Съседката забравила да ми каже, че божеството си занемарил и бизнеса .  ooooh! ooooh! ooooh!А бе  този човек да не кара критическата   Shocked Shocked Shocked hahaha hahaha hahaha

# 610
Съседката забравила да ми каже, че божеството си занемарил и бизнеса .  ooooh! ooooh! ooooh!А бе  този човек да не кара критическата   Shocked Shocked Shocked hahaha hahaha hahaha

Или страда от разбито сърце newsm78 по-скоро.

# 611
Май много му е трудно на нашия Човек.
Ако продължава така, ще загуби много.
Бавно в класацията ще отива назад.....
Дано някой му налее ум в главата.
Може би нова ЛЮБОВ!
Хайде да попее сестра му:
http://www.youtube.com/watch?v=4xxYQ8pCMgI&NR=1

# 612

Или страда от разбито сърце newsm78 по-скоро.
Синдромът  на 40-годишните....... Joy Joy Joy Joy Joy

# 613
Добро утро и приятен ден мили момичета !!!!

# 614

Есмер Ви пожелава усмихнат ден Hug Hug
Нещо да питам? - Новината че сега ходил свободно?Има охрана?Защо?Какво съм изпуснала?

Общи условия

Активация на акаунт