Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 11

• 32 545
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Такааа...погледнато от йерархична гледна точка, вие слушате мене...и "доле ръцете", аз слушам Сару щото ми е шеф...и "Горе ръцете"... Joy Joy Joy Joy Joy
newsm78  Хмммм, вярно, че си прекия шеф, ама той пък Патрон...........офффф, ще берем ядовеее #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 541
# 542
  • Варна

Идва! Stop Обаче сърдит ли е нещо- не мога да хвана? newsm78

# 543
според мен бърза за някъде с важна стъпка

# 544
той е просто невероятен такаче не се учудвам,но аз най обичам да си го гледам в някой сериал
ама той нещо е в голяма почивка,и не ни удостоява с честа да го зърнем пак с някоя красавица  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
newsm78 Даааа, доста капризен е по отношение избора на роли, затова пък каквото направи наистина е изпипано в детайли- говоря като игра, а не като сценарий-затова и ролите му са запленяващи.
Лятото е сезон за бизнес.
А Сару преди всичко е и бизнесмен.
Надявам се в най-скоро време да започне да се снима в следващ сериал.

# 545

Идва! Stop Обаче сърдит ли е нещо- не мога да хвана? newsm78
Сърдит е  защото не може да определи кое е приоритетно - бизнеса или актьора Сарухан!
Две дини под една мишница са много...... hahaha hahaha hahaha

# 546
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

# 547

Цветен ден ви пожелавам!

# 548
ЕСМЕРКИ  wavey wavey
Понеже доста напреднах с "Изгубените години",гледах и двата шамара отнесени от Есмер, ще
се върна малко назад ,когато Бриз беше зачекнала шамареният въпрос.И ако тя поглеждаше на шамара от страна- кой - кого?аз се замислих - има ли изобщо нужда от шамар?И ако шамара на Харун ми се вижда като добра идея на сценариста,за Галиповия съм твърдо -че е излишен,то за Есмеровия/особенно първият/ми се стори не само излишен ,но и нямаше повод за такъв.Учудва ме факта че Сарухан се е съгласил на това!!!! И аз като Бриз се замислям,дали пък сценаристката не е опитвала "плесницата на Кръстоносеца"?/дано Омайников не е омъгльосъл мозъка ми,и мнението ми да е обективно /:oops: Embarassed   Embarassed

# 549
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейте Романтички! Hug Hug Hug Hug Hug
Ха, Честит ни празник - 125г. от Съединението на България

# 550
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ !!!!!!

# 551
  • Варна
Здравейте, момичета! Да ни е честит празника!

# 552
Здравейте, момичета!
Досега само ви четях, но се натъкнах на инфо за Сарухан, който се мотае около някакво оранжево ламборджини, и се изкуших да го споделя...

http://www.posta.com.tr/magazin/cemiyet/HaberDetay/_Turuncu__ile … m?ArticleID=42406

# 553
  • Варна
Здравейте, момичета!
Досега само ви четях, но се натъкнах на инфо за Сарухан, който се мотае около някакво оранжево ламборджини, и се изкуших да го споделя...

http://www.posta.com.tr/magazin/cemiyet/HaberDetay/_Turuncu__ile … m?ArticleID=42406
smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
Миличка, първо Добре дошла при нас. Второ -сърдечни благодарности за споделеното инфо!
И не накрая- не забравяй, че тук ще бъдеш винаги сред приятели, макар и виртуални!

Сега за новинката! След моя троен превод от турски през немски разбрах следното:/не твърдя, че е точно/

Сарухан Хюнел, известен със слабостта си към луксозни автомобили е пристигнал в “İstinye Park” с най-новия модел на "Ламборджини".

# 554
Всички саруханки сте много сладки:)

Общи условия

Активация на акаунт