СЕПТЕМВРИ - тема 28

• 25 543
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Мами колко килограма са дечицата?

Ние сме 10 кг.  Grinning

# 601
  • София
Аз като подаръци за рожден ден се сещам само триколка и гърне... Друго засега не ми трябва или поне не мога да измисля, така че ще оставя на въображението на гостите.

Гари, аз не бих давала витамини дори на по-голямо дете, пък на бебе съвсем. Щом си е здрав и има апетит, хич не го мисли Wink

# 602
За подаръци аз си поръчах и детско килимче, чаршафки за неговото легло и по-голяма хавлия за баня, тип халат. За мерките - преди месец беше 9.500 кг и 75 см. Сега незная - мерих го 10.300, но то няма смисъл на друг кантар, а и беше с дрехи, но не вярвам да е качил 500 гр., ние сме анемични все пак Wink.

# 603
Много спите, еййй  Laughing

Вчера открих тия пюрета - хубавки, ма 2,60 зеленчуковото. Иначе има  разнообразието, което аз търся  без картоф

# 604
Добрутрююю  wavey

Да черпя по едно кафе, че отдавна не съм се разписвала

Лятото започна с почивки и пътувания, имам чувството, че постоянно събирам и развалям багажи. Но не се оплаквам  Wink
Следобед пак тръгваме.
Ива си расте и дивее. На последната консултация беше 9,700 кг и 75 см - тежи си на мястото. Не се спира на едно място, още не ходи сама, въпреки че е стабилна, но от страх ли - не ми пуска пръстчето. За храненето - апетит има, имаме 5 хранения, като последните две са мляко, а закуската най-често е мляко, но гледам и от време на време да разнообразявам с кус-кус или зърнена каша с масло и сирене. Плодове и зеленчуци /най-много домати/ яде с огромна охота. Закуската й е към 7,30 и към 10,30 - 11ч. й давам плодове. Следобедната закуска задължително съдържа 50% плод. Отделно аз като ям. Това й влечение ме радва много повече, отколкото влечението й към солетите ама какво да се прави.
И аз съм в подготовка на рождения й ден /нали ми е първо дете  Wink /. На самия ден ако времето е хубаво ще се почерпим с майки и дечица, с които ходим по разходки. Вечерта ще сме само аз, тя и баща й. А в съботата ще направим софра за бабите, дядовците и леля. Първият подарък вече е купен от свекърите - триколка. Само се моля да е хубава, че аз обичам сама да си избирам тези неща /ама съм гадничка..../.
Кришка, много добре разбирам радостта ти от осъществените социални контакти на площадката. В началото на лятото си мислех, че ми предстои самотно премерване на люлинските пътеки, което съвсем не е привлекателно мероприятие. Но имахме късмета да завържем някой друг контакт /единия от които с Горска китка за моя огромна радост  Heart Eyes /. Друго си е с компания. А и Ива повече се забавлява, определено търси и друго внимание, а като види деца и подивява.
Арчита, поздравление за килограмите. Направо ти завиждам на волята. Оказа се, че моята някъде се е загубила  Whistling
Преди време беше препоръчала "Гаврош" за торта. Опитвала ли си им тортите? Че аз много ги харесах, ама държа освен красива да е и запомнящо се вкусна.
С удоволствие бих се присъединила към групата в Борисовата градина, но гледам че ходите следобед. А Ива следобед спи по 3 часа и предпочитам да е в леглото си. Нашите разходки са рано сутрин. Вчера ходихме до Докторската градина. Кеф. Обиколихме всичките алеи - с едната ръка държа Ива, с другата бутам количката.
Оффф.........и още нещо мислех да пиша ама....
Хубав ден и приятни разходки, че от неделя дъжд го дават!

# 605
Добър ден!
Яла съм им тортите,работех в ресторант и правехме много сватби,та често съм ги опитвала,а и на детски РД съм хапвала,момчето е работил първо в Шератон,после по елитни ресторанти-много го бива,ама да видим кого ще отидем за нашата торта да видя.
Вчера бяхме в Борисовата с Криската,Ванина и МаммаТ,Дани беше само мъж,ама много  тичат и дивеят тези девойки за разлика от Дани,но си прекара добре,беше много щастлив и от превъзбуда не спа,та като дойде бате да ни вземе хич не го отрази,та той си помисли че нещо му има на детето,а то милото така му се спеше... Simple Smile
Вчера ходих в Мол-Сердика-в детската Зара толкова неща харесах за Дани,та повечето неща ще ги искам за подаръци.
Чао засега.Хубав ден и болните да се оправят!

# 606
А отдавна сме станали, но неможем да стигнем до компа ...

Аз пюрета все по-рядко давам, и те не се ядат, само ги хвърлям ... Ако види мъжо ... не ми се мисли ...

Снощи ходихме на гости, малкия остана при свекърите, едвам е заспал, горкия ... По-често май трябва да го оставям, ама като знам че нито яде,нито спи без мен и ми е гузно че съм го оставила. Ето снощи го кърмих в 18,30 и после не е искал да яде нищо, в 21,30 е заспал без да яде. Та чак в 24 яде.

Ставам, че пак е лудница из етажа ... Да не говорим колко пъти слизах да гоня малкия на долния етаж, научи се да слиза и оставя ли  го сам след секунди е на долния етаж  ooooh!

Хубав ден !

Честита годинка на Мартин на Електра!! Жив и здрав и да слуша мама и тати!!!

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 09:42 от ivilda

# 607
Честита първа годинка на Мартин на Електра!!

Бобърчето след тежка нощ е на антибиотик, дано по-бързо да му минава, че е отврат-зверска хрема, не може да спи, да яде, изобщо страдалче е....

На софиянки им завидях, аз си нямам компания за разходка и като цяло, щом си замине приятелката за чужбинско, май май ще си обикалям сама, докато ми писне  ooooh!

# 608
Честит първи рожден ден на Мартин на Електра! Да расте здрав и щастлив! Честит празник и на теб Електра    smile3525

ar4ita , благодаря ти  Hug . Свързах се аз с тях и от там ще е тортата  Peace

Надина, дано бързо се оправя  Бобъра. Ива миналата седмица изкара вируса с висока температура и хрема. Искаше ми се хремата да мине само със Стеримар, но накрая опряхме до капки - Макситрол. Даже съжалих, че толкова време я мъчих, а не започнах с капките веднага като ги предписа педи.

# 609
Честит Рожден Ден на Марти!Да расте здрав и щастлив и да радва мама ,дано бързо се оправи Бобърчето,че много ми е мъчно като боледуват дечицата.
Стефи,каква торта поръчa?

# 610
Още не съм я поръчала, но харесах тази http://www.radistambolov.eu/cmgallery/displayimage.php?album=56&pos=3
с японски пълнеж. Писах им e-mail, защото я няма в каталога им и ми отговориха, че става. Цената е 3,00 лв на парче, което е прилично. Дори на Пчела излиза 3,30 лв парчето, а тази ще ми я доставят в къщи.

Ето и малко снимки на моята лудетина и Невена на Горска Китка   http://septemvri2009.snimka.bg/other/ivelina-na-stefi-stefi.423634.20307192
Добре се забавляват двете. Особено са добри в синхронното пищене.

# 611
Тортата изглежда супер  Flutter

Stefi Ивелина голяма гимнастичка, кажи на Горска китка да мина да се отчете, че определено липсва  Heart Eyes

# 612
Стефи,и аз мисля за някоя от тези Simple Smile
Моя приятелка с близначки,които са вече на 7 години всяка година поръчва от там и то точно японска newsm10

# 613
Надина, как е Бобсън?

Много здраве на Горската и от мен  Hug

Земетресение имало преди малко ,  сестра ми каза,че в Сф я раздрусало  Confused Много ме е страх, ейй, един от ужасите ми е туй....

# 614
Моя син не иска да яде едра храна.Аз си мислех че не е гладно детето,но сега си дояждаше една манджа от вчера,в същото време му давах пюре и хитрушата като му дам манджате я плюе,а сочи бурканчето с пюрето Simple Smile
Дано се метне на майка си-умен hahaha
Отивам на среща с Криската и МаммаТ и още някоя майка,която не познавам,малко е жега,но Дани спа повече от 2 часа и е ясно че скоро няма да спи поне да го разходя че сутринта спа и не е излизал.
Чао засега!

Общи условия

Активация на акаунт