СЕПТЕМВРИ - тема 28

• 25 544
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
Хм, за плодовете ме убихте, аз не давам и една/десета от това, което вие давате, изобщо не се стремя да е всеки ден, да не говорим за два три пъти в деня  ooooh!. Ще се поправя обещавам, доста плодове яде по принцип, ама нещо.......що така се получи.........

Поли, много ти благодаря за изчерпателния отговор, такъв е и накрайника на шишето му, на Нан е, значи ще се вземе и Нутрилон и  Tired все някъде ще трябва да има резултат.........

За пълзенето подкрепям Поли Peace

# 541
  • София
А в детски басейн пробвахте ли...на Монката му харесваше в него, в морето пищеше като съдран, но в басейна стоеше по много  Peace.
Пробвахме, но и там последва вой. Според мен му е студена водата и затова така пищи. Дано не е същият дзвер като мен, да му е все студено Crazy

Плодове давам веднъж на ден за следобедна закуска - бъркам едно плодово пюре с каша. Ако по някое време аз ям пресни му давам и на него. Никога не отказва.

# 542
 Плодове много обича дребният.  Wink  Следобедната му закуска е кисело мляко с плодове (2-3 вида) и бисквити. Сменям плодовете всеки ден да има разнообразие - грозде, боровинки, ягоди (на хипп), ябълки, киви, круши, сливи, банани, манго, пъпеш, диня, голи праскови и т.н.  Между закуската и обяда му давам парчета плодове да си гризе. Днес 2 кивита изяде за норматив и се оглеждаше за още. Направих му един млечен плодов шейк и му забучих една сламка да си го пие.
 Напоследък се заривам с плодове вкъщи с надеждата да мина на плодова диета - гладолечението, ама си оставам с добрите намерения. Резултатът е, че обичайното освинване се гарнира с много плодове....  Rolling Eyes  Crazy

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 01:14 от Venilove

# 543
Аз манго не съ м  давала още, иначе съм купила пюре, както и маракуя с праскови взех,но чакат ред.И малиновото чака...

Дзверо осъмна преди 6ч  Tired Сега заспа. Хорските деца сега стават, на мен ми се паднаха 2 ранобудни+баща такъв  Crazy

# 544
Добър ден!
И моя дзвер се събуди в 7,30 и а да заспи....ама не
Имам да върша работа по банки и мислех да го оставя с баща му и да ходя с колата но малкия няма намерения да спи та излизам с количката.Дано успея до обяд да се приберем.
Чао и хубав ден на всички! Simple Smile

# 545
  • София; Дружбето
и мойто стана в 7 и не ще да спи сега. А имам да ходя на гости точно в 12, когато ще му се спи и ще мрънка ooooh! Сега пълзи след котката и упорито се опитва да я остави без опашка
Манго дадох и не се прие. Изплю го и се разрева Laughing

# 546
  • До хладилника, който обичам
Наложи се да извадя дълбоко скритата домакиня в мен наяве. Майка се връща след броени часове от престоя си при сестра ми и всички търчим да оправим къщата и градината като луди. Два месеца спокойствие, следвани от два дена гърч, които да изличат следите от двата месеца спокойствие Crazy

# 547
Наложи се да извадя дълбоко скритата домакиня в мен наяве. Майка се връща след броени часове от престоя си при сестра ми и всички търчим да оправим къщата и градината като луди. Два месеца спокойствие, следвани от два дена гърч, които да изличат следите от двата месеца спокойствие Crazy
hahaha
И аз трябва да я извадя тая,ама къде се е дянала,досега мерихме улиците с Дани,от 3 съм на фризьор,а той не иска да си яде супата от кухнята,не ще да спи и баща му не знам как ще се оправя,а трябва да я издиря тая домакиня и аз Simple Smile

# 548
Бу, лека и спорна работа тогава! Party
Плодове - ами постоянно купувам сезонните плодове и му предлагам, харесаха му се само някой - череши, кайсии, грозде, диня, малко банан. Лошото е, че точно от тези плодове няма целогодишно (с изкл. на банана) и май само лятото ще яде плодове. Но пък сега ще видим тази зима, може да му се усладят цитрусите.
Тези дни не пиша  много, но организирам кръщенето в неделя и тичам по задачи. Оказва се, че доста ще ми отънее портфейла и се надявам да се забавляваме много, че да си струва.
Хемоглобина ни продължава да се качва с хомеопатичните хапченца и съм много хепи. Утре ще сме на контролен преглед и ще кажа мерките на почти една година.  Heart Eyes

# 549
Айде пак да досаждам с въпрос към некърмещите майки-по колко АМ давате на ден?

# 550

Здравейте мами!

Току що се прибрахме от разходка, хапнахме каша с пилешко месце и сега Ванко вече е в обятията на сънната фея. За пръв път му направих каша, много му хареса, яде с апетит, а иначе нямаме още 9 килограма.Мами, давате ли междинни закуски на бебоците, ние уж хапваме, а напредък в килограмите няма???
   Плодове ядеме всеки ден-най-много банани и праскови, динята също му се услади, хапваме и рендосани ябълки...
 Домакинята дреме много дълбоко в мен явно, щото рядко излиза наяве! Най- обичам да готвя! И мъжете да вземат да свършат нещо....

# 551

Сутрин изпива само 120 мл, но към 8.00 следва закуска каша. Вечер най-много 150 с разтворена вътре бисквитка Плазмон. Ванко сам си определя количеството, никога не е пил повече от 150, а за възрастта трябва да пие 210, затова допълвам мляко в кашите.

# 552
Здравейте.
Ние вече не пием мляко. Знам, че трябва да се пие поне до годинка, но го спряхме.

Току-що се прибрахме от разходка. Днес изобщо не искаше да стои навън, беше му много криво. Вечерта се събуди в 2, навън заспа в 11 и се събуди в 12.10 ч.
Преди да се приберем го пробвах дали ще спи навън, започна да плаче и се прибрахме.

Като го гледам, вече спи.  Sunglasses newsm44

# 553

Аз съм решила Ванко да продължи да си пие мляко и след 1 годинка, заради витамините в него. И без това сме 8 500 кг.Мами колко килограма са дечицата?

# 554
И аз съм на мнение за млякото след годинка, баткото пиеше мляко до около година и половина, сега и този звяр се опитвам да го науча да пие Ам.
Килата на дребния са 8700, за четири месеца е качил 700 грама.

Общи условия

Активация на акаунт