- много беше изненадана нашата педи, която ги вижда от четвъртия месец 

затова и няма 8 кила де
показа си рогата, разбира се. Измрънка се целия, щото му се спеше и като се прибрахме направо в ръцете ми заспа
Сега се събуди и пак ще се чуди с какво да ме тормози. Тези зъби вече май за оправдание ги ползва да се кривоти 
Мислих си,че никога няма да с е откаже 
Мислих си,че никога няма да с е откаже 
Денем ок, да пие и яде колкото си иска, ама нощем...то затова и с нощната пампа се раздели късничко
....ти всичките купуваш ли ги
...а после какво ги правиш, след неодобрението

В неделя заминаваме на планина. Всички се оправихме от повръщането и ако не ни хване някоя друга болест заминаваме
Само ме притеснява това, че на мястото където ще ходим лифта е седалкоф и не знам Явор как ще го понесе 
.
, млякото седи ей така, докато му изтече срока, нямам идея какво да го правя. В блока ми има доста бебета, но се оказа, че точно в тази възраст, за която е млякото, хлапетата били все още на кърма и не го искат, а другите са си баш бебета все още...Мислех, да го дам в някой дом, но къде ще вземат отворена кутия, мдааа и финансово ми идва нагорно, но трябва да се намери решение. Купих и няколко вида кисело мляко, но и там греда... Знам си аз, с ученето да пие вода преди 4-5 месеца имах същия проблем, но все пак си пие, има надежда значи...Препоръчани теми