СЕПТЕМВРИ - тема 28

• 25 536
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
Божидар го кърмих до 1г3м, после до 3г пиеше кисело мляко   Crazy Мислих си,че никога няма да с е  откаже  Wink

Свил е 11кила, т.е беше. Утре съм на консултация, да видим  Whistling

# 556
Според вчерашната консултация е 9.150кг и 72,5см Simple Smile
Плодове - засега не отказва нищо, като гледам да ги разнообразявам през деня. Педи вчера каза, че количеството плод трябва да е приблизително около 200 гр.  Peace
Моята госпожица пие вечер мляко - около 200 гр, и следобяд е на кисело с плод и бисквитка/сухар/овесени ядки пак толкова.
Установих, че си пази зъбите направо за пържолите  hahaha - много беше изненадана нашата педи, която ги вижда от четвъртия месец  Laughing
maya_4ekelova - радвам се за вас  Hug
Надинка, ще успееш  Hug

# 557
  • София; Дружбето
той за целия ден не ми яде 200 гр Crazy затова и няма 8 кила де Laughing
ние ходихме на гости на една малка 1 месечна госпожица Grinning показа си рогата, разбира се. Измрънка се целия, щото му се спеше и като се прибрахме направо в ръцете ми заспа Crazy Сега се събуди и пак ще се чуди с какво да ме тормози. Тези зъби вече май за оправдание ги ползва да се кривоти Crossing Arms
Мляко Миша пие постоянно, но обикновено. Но аз си кърмих до 2 години и АМ не съм давала, та после направо я минах на краве. Ако секна по някаква причина ще давам НАН 2 поне до 2 години

# 558
  • До хладилника, който обичам
Божидар го кърмих до 1г3м, после до 3г пиеше кисело мляко   Crazy Мислих си,че никога няма да с е  откаже  Wink
Мче що да се отказва  Laughing
Мая почна да яде млечни след година и половина - към две в по-големи количества и се оказа, че супермного харесва всичко млечно. Кърма, кисело, прясно, сирене, кашкавал, АМ в чаша, не прощаваше. И досега с охота пие прясно мляко и яде кисело и сирене-кашкавал.

Ситното е качило сигурно и то не повече от 7-800 за последните 3-4 месеца; беше 8,450 на 17-то число. Никакъв шанс няма да си утроио теглото на годинка, при положение, че се роди 3,550. Изглежда ми по-пухкава, отколкот я мери кантара, всеки месец се учудвам.

# 559
Мче що да се отказва  Laughing
Щот мааваше по 3 шишета нощем  Crazy Денем ок, да пие и яде колкото си иска, ама нощем...то затова и с нощната пампа се раздели късничко  Laughing

# 560
Въх, Надина,  няма ли кой  да ти даде по 1 доза АМ  newsm78....ти всичките купуваш ли ги  ooooh!...а после какво ги правиш, след неодобрението  Rolling Eyes.
Сиси тежи 7,300 - АМ пие по 4 пъти на ден. Количество - различно, сега явно я мъчат зъби та смъкна до 150-180мл, инак пие по 210 .
Плодове- хапва покрай батко си, че ние с ММ хич не ядем .Общо взето види ли батко си да яде нещо и се започва : ам, ам, ам , ам, ам ....една канонада от "ам" - това докато не се опита въпросното нещо и според това дали е одобрено или не, следва писък .....абе общо взето нашата мома много крещи,  по много и за всичко  Rolling Eyes.
Утре сме на РД на момиченце ставащо на 5, ударете едно рамо, дайте идея за подарък  Praynig

# 561
  • София; Дружбето
За момиченце на 5 гледай рекламите по картун-а - има какво ли не - плей до, понита, животни всякакви размери. Питай родителите какво я влече

# 562
Polly,освен млякото друго какво яде?
Дани е 9900,на 20.09 сме на консултация,качил е 400гр. за 2 мес.,а се роди 4950кг. Simple Smile

# 563
  • sofia
Привет!
Резултата от консултацията днес е: 10.320 и 73 см. Качил е 20 грама и един сантим.
Мляко пие към 150 мл. Нещо не му се услажда напоследък. Преди си изпиваше 210 и понякога искаше още. А, да, 150 сутрин и пак толкова вечер. Млякото няма да махам хич. По-натам има Нан Джуниър за след годинката. Ще си пие! Ще хапва и кисело мляко и пр.
Hug

# 564
Айде пак да досаждам с въпрос към некърмещите майки-по колко АМ давате на ден?

Най-накрая да мога да се вклюа по някоя тема. Явор яде по 210 мл с 6 лъжици, понякога по 6, понякога по 7 пъти  на ден.

Мая много се радвам за вас  Hug

Днес цел ден чистих, готвих, правих страхотни банички (бюрек)от сайта на Вероника(за фолк певица са и страхотни рецептите) http://thegingercookies.blogspot.com/search/label/%D0%91%D0%B0%D … D0%B5%D1%86%D0%B8 Правих бюрека, но вместо с кайма го правих със сирене, кашкавал и кисели краставички. Стана мноооооого вкусен  Party
Мъжа ми вече е в отпуска и аз съм супер щастлива Simple Smile В неделя заминаваме на планина. Всички се оправихме от повръщането и ако не ни хване някоя друга болест заминаваме  Crazy Само ме притеснява това, че на мястото където ще ходим лифта е седалкоф и не знам Явор как ще го понесе  Crazy

Ние си утрояваме теглото до годинка точно. Сега сме 11,500кг, родихме се 3,900кг, даже имаме още 200гр аванс до 5ти  Laughing

# 565
  • До хладилника, който обичам
Страхотни снимки има в тоя блог, направо пълни очите! Не знам коя е Вероника, не си падам по тоя стил музика, но блогът й е много красив.

# 566
Ние си утрояваме теглото до годинка точно. Сега сме 11,500кг, родихме се 3,900кг, даже имаме още 200гр аванс до 5ти  Laughing
Каката на годинка беше с такива мерки,11 550, родена 3,950. Дребното яде 3 пъти повече от нея, не е толова енергично,роди се със същите мерки и не качва толкова бре! Сега е 9700 и по-ниска на ръст върви откака си, то ясно че са различни децата, ама егати и правите черва дето има. Иначе изглежда пухкавелка Crazy

# 567
  • София; Дружбето
Потекоха ми лигите от тези банички eat смао да има кой да ги направи

# 568
Polly,освен млякото друго какво яде?
Според това какво съм и приготвила, днес на обяд например хапна с нас свинско с ориз, след обяд или каша, бисквити с кис. мляко,мъфини ако съм направила..... каквото и измисля.
Днес цел ден чистих, готвих, правих страхотни банички (бюрек)от сайта на Вероника(за фолк певица са и страхотни рецептите) ....
Вчера и аз попаднах на този блог и се ровя ли ровя в него, преглъщайки, но така и не разбрах защо намесват тази мистериозна фолк певица,  когато споменават блога  newsm78.

# 569
Бебешондел, а дано да имате късмет с разходката, за Явор не се притеснявай ще понесе лифта даже ще му е интересно  Laughing

Поли за съжаление всяко мляко се купува, пробвам упорито около 3-4 дни и преминавам към следващото  Tired, млякото седи ей така, докато му изтече срока, нямам идея какво да го правя. В блока ми има доста бебета, но се оказа, че точно в тази възраст, за която е млякото, хлапетата били все още на кърма и не го искат, а другите са си баш бебета все още...Мислех, да го дам в някой дом, но къде ще вземат отворена кутия, мдааа и финансово ми идва нагорно, но трябва да се намери решение. Купих и няколко вида кисело мляко, но и там греда... Знам си аз, с ученето да пие вода преди 4-5 месеца имах същия проблем, но все пак си пие, има надежда значи...

За 5-годишно, виж там разните русалки-H20, уинкс, в Хиполенд-а бях гледала едни куфарчета с разни гримове за около 20-ина лева-за деца разбира се, комплект сама да си направи фигурката и да си я оцвети-има ги от глина, сама да си направи бижута, красива книга за приказки................

Общи условия

Активация на акаунт