« Дявол с ангелско сърце »

• 85 125
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
# 646

Това по какъв повод е???   Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
[/quote]

Компа ми прави номера #Cussing out,
а и да вдигна темата ...... беше на 2 страница Hug

# 647
  • España (Плевен)

# 648
  • España (Плевен)

# 649
# 650
Това са ми любимите епизоди- Мартин е по- лош от всякога, Мануела и Анхел се "събират", така да се каже, отново, Джими и Вирхиния също.......  Flutter Flutter Flutter А и да не забравяме и Орасио и Кристиан, които също не остават по- назад...  Twisted Evil Twisted Evil
И един въпрос: Някой спомня ли си епизода, в който поставят бомбата под колата на Джими????  newsm78 newsm78 newsm78 Ако може искам линк, че помня че е някъде из тези серии сега, ама коя точно...  newsm78 newsm78

# 651
  • España (Плевен)
Това са ми любимите епизоди- Мартин е по- лош от всякога, Мануела и Анхел се "събират", така да се каже, отново, Джими и Вирхиния също.......  Flutter Flutter Flutter А и да не забравяме и Орасио и Кристиан, които също не остават по- назад...  Twisted Evil Twisted Evil
И един въпрос: Някой спомня ли си епизода, в който поставят бомбата под колата на Джими????  newsm78 newsm78 newsm78 Ако може искам линк, че помня че е някъде из тези серии сега, ама коя точно...  newsm78 newsm78
  Това още не са го давали. След някоя и друга серия ще стане...  Peace

# 652
Това още не са го давали. След някоя и друга серия ще стане...  Peace

Знам че още не са го давали, аз искам да го гледам сега, в оригинал, но не помня коя точно серия е, а не ми се рови във ВБОХ....  Whistling Whistling Ама довечера може и да се поразровя, ще видим...  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 653
  • España (Плевен)
погледни тук -  http://vbox7.com/play:42083311   Peace

# 654
  • España (Плевен)

# 655
# 656
# 657
Днес реакцията на Анхел като разбра какво работи Силвана беше убиец...  Twisted Evil Twisted Evil Горкичкият, направо го поляха с вряла вода..  hahaha hahaha
Вирхиния се успокоява, че всичко вече е свършило, без да подозира че кошмарът за  нея едва сега започва...  Confused Confused Confused Гадно ми е като знам какви са следващите 10тина серии, ама няма как, ще се търпи.....  ooooh! ooooh! Поне Анхел и Мануела ББ: най- после ще се срещнат, та тя да разбере наи после за какъв човек се е омъжила....  Peace Peace Peace
А вчера паднах от смях докато даваха "г-жа" Ариана Давила и "инспектор" Санчес, защото се сетих, че в края на сериала те ББ: вече бяха роднини- нали той й стана зет покрай връзката й с Лукас, и тя му се караше да не наранява дъщеря й- Силвана, че лошо му се пише иначе....  Twisted Evil Twisted Evil Толкова противоположни са ситуациите, че чак е смешно..  Laughing Laughing Laughing

# 658
Здравейте, може ли да ми кажете в кой епизод Мануела и Анхел се събират отново? Благодаря ви предварително

# 659
Здравейте, може ли да ми кажете в кой епизод Мануела и Анхел се събират отново? Благодаря ви предварително

Събиране е много общо казано- срещат се в края на 103 епизод, после дълго време тя се опитва да му прости, докато накрая успява- няма точен момент на събиране, по скоро полека лека любовта й надделява над тъгата и обидата й.....  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт