Паметник за Дио

• 4 179
  • 55
  •   1
Отговори
# 45
Май статийте не са много а само една.
И къде видяхте да плюя аз ви дадох една по различна гледна точка която много хора преминаващи от там не виждат.
Това че Вие се държите аругантно е друг въпрос.
Няма повече да пиша ,но погледнете и другата страна на медала.
Можби сте чували че не всичко което хвърчи се яде.

# 46
По същия начин и Софиянци  и много други си тръгват след концертите или са в големите курорти но не и в Каварна.

И може би затова всяка година правя резервации още през април  ooooh!
Нелепи са нещата, които пишете. Тъй като виждам, че нямате нищо против паметници на Вазов и Йовков - ей така, от кумова срама, научете се да пишете на езика им правилно.

А с какво е допринесъл Дио за България...едва ли някога ще разберете.

# 47
А с какво е допринесъл Дио за България...едва ли някога ще разберете.

За съжаление.

# 48
А знае ли се кога ще е откриването на паметника? Единственото, което разбрах е, че ще бъде в края на месеца, но кога....
Що се отнася до спора - наистина няма никакъв смисъл в него. if-73, съжалявам, но и аз не съм съгласна с Вас. Може би защото и аз съм от Варна ... Не виждам как каварненци биха недоволствали срещу наплива на хора и пари. Но всеки си има свое мнение  Hug

# 49
  • Варна
пууу, аз мислех, че нещо не съм в час вече  Crazy  Hug

# 50
Незнам защо никой не пита жителите на тоя град искат ли рок лица по фасадите си и паметници на рокаджии из градинките си.
Те вероятно биха се зарадвали повече на работни места, а не на грандоманско незавършено строителство по морето и обезлюдяване и на без това малкия град.
Концертите и шоуто е три дни а там хората живеят цяла година с мизерни заплати.

Ти там хорицата не ги мисли, достатъчно се облагодетелстваха покрай шума от концертите и новото строителството. Успяха да разпродадат всичко покрай тези концерти.
Мъжо е от Каварна, живяхме 4 години там. Каварналии краката му трябва да целуват на Цонко. Извинете за грубия израз, ама е така. Преди да го изберат за кмет града беше изоставен.

Сега не ми се говори, оставете концертите, вижте улиците само, за детските градини, ясли и училища няма да говоря. Всичко е ново, ремонтирано. Почти всички улици са със сменени водопроводи, канализация, асфалтирани са и газифицирани. Мога само да кажа браво на Цонко

Последна редакция: сб, 04 сеп 2010, 20:28 от каран

# 51
каран, много хубаво, че се включи. Защото без да познавам добре града моята логика говори, че привличането на толкова много туристи няма как да е лошо за града. Факт е, че много хора не спят там, но това не е защото не искат, а просто защото града не може да поеме цялото количество хора. Може би един ден и това ще стане Simple Smile Пожелавам им го на хората от Каварна. Как няма да го преизбират Цонко, сигурна съм, че половин България (поне!) би го искала за кмет!

# 52
Как няма да са доволни каварналии. Толкова много туристи не са имали никога. И наистина няма места за нощуване за всички туристи. Останалите кметове трябва да се поучат от Цонко.
Да уточня аз не съм от Каварна, но живяхме 4 години там, а сега ходим непрекъснато.

# 53
Малко инфо от нета...

Joey DeMaio ще дойде за откриването на паметника на Dio

Басистът на Manowar Joey DeMaio ще пререже лентата при откриването на паметника на Ronnie James Dio в Каварна. Joey DeMaio вече е в България и ще бъде официален гост на събитието, което ще се състои на 23 октомври от 14.00 часа. В момента той заснема филм за живота на Ronnie James Dio.

Simon Wright, бивш барабанист на AC/DC в периода 1983 г. - 1989 г., а от 1989 г. барабанист на Dio и Steve Mignardi - мениджър от екипа на Ronnie James Dio, пристигат на летище Варна днес в 16.30 часа. Двамата идват в България специално за официалното откриване на първия паметник на легендарния рок певец.

Монументът бе изработен за около два месеца от скулпторите Александър Петров и Красимир Кръстев-Ломски. Бронзовата фигура ще се издига в Градския парк на Каварна, като с това се поставя началото на изграждането на Алея на рока в града.

паметник на Рони Джеймс Дио в Каварна

# 54
  • Варна
Уф...няма да мога да отида..

# 55
Чудесни новини! Страхотно е, че такива звезди идват за откриването! Надявам се да пишете повече, че и снимки ако може!

Общи условия

Активация на акаунт