Son bahar - Любов назаем - Тема 24

• 30 308
  • 756
  •   1
Отговори
# 555

Ето ви и един лош, дето го кльопаме много.............да го гледате как се прави на такъв, какъвто не е! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 556
Рухсар въпреки, че беше вътрешно ядосана проведе много дипломатичен и делови разговор с майката на Мустафа. Макар, че не бяха задължени да дават тези пари Рухсар го направи за да изчисти името на Кемал, за грешката която допусна, макар че той не е откраднал парите, грешката си е грешка. Мустафа се опита пред майка си да защити Кемал и искаше да им върнат парите. Обиден от създалото се положение той дори казва, че ще напусне и той работата. Но реакцията на властната му майка много бързо уталожи мераците му. Тази жена не се спира пред нищо - тя е алчна и безсруполна когато става въпрос за пари. Достолепната дама, която преди това си пиеше кафето с Рухсар и Сабиха аз я видях в друга светлина. Приятелското й държание преди това с Рухсар и Сабиха сега е заменено с подигравки по адрес на семейството. Тя държи в ръцете си и Мустафа - в нея е и хляба и ножа. Той е зависим от майка си и няма право на мнение. Кралице има ли някаква връзка това, че Мустафа няма жена до себе си с майка му.
Разговора на Галип с Ердал по телефона , макар и кратък - само уговаряне на среща изглежда връща Гали във времето когато беше наблюдателен и разсъдлив.

# 557
А, лошия е НЕВЕРОЯТЕН БОНБОН!  smile3508 smile3508 smile3508  love001  love001  love001

Хайде, да почерпим по една бира, заповядайте!!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Тенкюс, добре ще ми дойде!  Wink Wink Wink

# 558
Кралице благодаря за биричката навреме да утолим жаждата. Нищо че се прави на лош. Ние и такъв го харесваме. Само, че аз ще му обръсна мустака като заспи Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 559
ПРИВЕТ, МОМИЧЕТА!!!
Влизам направо с китките.За всички Галипки :

# 560
Привет , Бонбонче! Hug Hug Hug

# 561
Крале, бирата от теб, а цацата от мен.Нали сме морски да ги почерпим по една риба,макар и цаца.

# 562
Бонбонче извинена си за закъснението след като си пържила риба. Стана идеално - Пържена цаца /цаца,цаца ама риба hahaha hahaha hahaha/ Биричка ималко музика и купона е готов.
Ето Еркан ще ни пее с каките hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
 http://www.youtube.com/watch?v=w2rpdU63dUE&feature=related
В този клип обаче Мустака изби рибата, чак певачката в розе се изненеда от певческите му възможности hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 563
БЕЛ,   love001  love001  love001  love001  love001  love001

Тенкюс за фотосите!!! smile3501 smile3501 smile3501

Мамче, сутринта пих от твоето кафенце.Знам че за мен го правиш безкофеиново.
В ранни зори направих нещастен опит да ви направя кафе,ама нещо се спече и не успях.
След обяд пък Светлето се погрижила за почерпката.
Какво да кажа- СУПЕР СТЕ!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 564
Няма проблем Бонбонче. Тази седмица аз съм ранобудна и много работна и ще ви правя кафето. Ти не се тревожи. Другата седмица ще го правиш ти. Ама нали видя аз с кого го пих. Затова ставам толкова рано и тичам в офиса, че да не карам човека да ме чака hahaha hahaha hahaha hahaha

# 565
# 566
Кралицата пак се е загледала по снимките на Галип и я няма на балкона. О не не тя сега нищи разговора на Еда и Сабиха. Аз да взема да потърся малко музика не е лошо нали.Това клипче не съм го слагала - отново от клипчетата на Нинка.
http://video.yahoo.com/watch/5666218/14853902

# 567
Няма проблем Бонбонче. Тази седмица аз съм ранобудна и много работна и ще ви правя кафето. Ти не се тревожи. Другата седмица ще го правиш ти. Ама нали видя аз с кого го пих. Затова ставам толкова рано и тичам в офиса, че да не карам човека да ме чака hahaha hahaha hahaha hahaha

Видях, видях  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Знаех си че това ранно ставане не е току така,ама и мен да ме чака тоз човек по тъмно съм на крак.
hahaha hahaha hahaha hahaha

# 568
Браво Белл  newsm51 newsm51 newsm51 страхотни колажи правиш newsm10 smile3521 smile3501

# 569
Е не се тревожи толкова. Другата седмица е при теб. Можете и цяла нощ да стоите на плажа - той човека нали е свикнал да живее на море ще му бъде добре. Може и да забрави да се връща в Стамбул hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт