Son bahar - Любов назаем - Тема 24

• 30 293
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
Браво Белл. Неуморна си. newsm51
Много хитро е станало с клипчетата. Само че има и други които са от по-предните моменти. Трябва да ги добавим и тях към тези на Теди и в следващата тема да се сложат отпред. Абе НТ докато се наканят да ни доизлъчат сериала, ние вече ще сме написали сценария за трети сезон.  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 22:09 от MAMA-AN

# 61
Момичета видяхте ли че Айча е отишла на 7 място в класацията. Гласувайте, че има да гони много. Белл нещо трудно гласувам за Еркан, не можах да разбера защо.

# 62
Maмче, при мен работят и двете препратки! Wink Wink Wink Wink Wink

# 63
# 64
Досега говорих с Галип.Той ми се обади

И му казах да напише писмо на МАМА, че много се спича форума.По 2 часа чакаме да се зареди.

Ооооооооооооооффффффф,писна ми!  hit

# 65
Бонбонче доставяш ми удоволствие джанъм.  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 66
Радвам се!!!!!! Hug Hug Hug Hug

Надявам се и с това да доставям удоволствие

Мноооого сладки!!!!!!!  loveuuu  loveuuu  loveuuu  loveuuu

# 67
Танцуващите - Галип и Сабиха са сладури тук, ама онези злобари седящите  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire заслужиха си го

# 68
Толкова съм се заплеснала по гълъбчетата,че онези въобще не ги забелязах. #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 69
Е, тук вече никой не злобее

# 70
Бонбонче, когато се развали рентгена в болницата ме викат да гледам аз с моите очи Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 71
http://www.youtube.com/watch?v=86SL-CmJE5A&feature=related
момичета  съжалявам за тази вечер че неможах да се включа поздравявам всички с тази песен и от Санторини
пожелавам ви приятхи сънища
браво на всички smile3501 smile3501 smile3501 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 txtloves txtloves newsm76 newsm76 Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 72
БРАВО,МАМЧЕ!
Ама аз нали ви казвам че съм се вманячила в Гальо и Събка и нищо друго не виждам.

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Ето затова имам нужда от терапия.По-скоро от терапевт

И той сечуди какво да ме прави!!!!!!

newsm12 newsm12 newsm12 newsm12

# 73
Ох какво да те прави. Да те вземе на отглеждане при него докато си стъпиш на краката hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 74
ЕхоОООООО............ wavey  love001  love001  love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт