Next.co.uk с доставка до България

• 108 863
  • 900
  •   1
Отговори
# 120
И да надуят цените в българския магазин, поне ще можем да ходим и да си мерим на воля преди да поръчаме от интернет  Twisted Evil

Но да ви кажа ме съмнява да има голяма разлика, специално с nextdirect. Че ще е по-скъпо от next.co.uk си е почти сигурно...

# 121
и на мен ми го показваше това в началото  newsm78 охххххх много забравям ooooh! Tired , но не съм сигурна дали не се регистрирах в официалния им сайт и после с тази регистрация влязох в страницата за България  Thinking newsm78 Rolling Eyes пробвайте и така, дано стане Peace
а като поръчки са това, това, това и карираното боди тип риза  Peace още доста неща ми харесаха, но реших да пробвам и ако всичко с поръчката и доставката е ок, ще поръчвам пак. нещата са страхотни и много качествени, но това си го знам от преди Peace
иначе благодарско за инфото за мола на цариградско - и аз видях магазина, но хич не ми хрумна да питам  Rolling Eyes ще изчакам да го отворят, да видим как е. и мацки това че е в София си е плюс за всеки, ако цените на са огромни, доставката със Спиди примерно никак не е скъпа и колко му е да се купи и изпрати  Wink Peace Hug
желая ви весел и усмихнат ден  bouquet

atadar дрешките са страхотни! аз съм харесала почти същите за дребчо Simple Smileможе ли да ми кажеш якенцето дали става за зимата? и трите пижамки дали стават за носене през деня у дома според теб?

# 122
  • София
dkavr якето не става за зимата има подплата само на качулката и при ципа, но е идеално за есента и пролетта Peace пухкаво, мекичко и топло. а за пижамките, удобни са и за през деня, защото имат удобно разкопчаване за смяна на памперс. ние отдавна имаме такива и ги ползвах и за из къщи, но сега през лятото само спим с тях, защото непрекъснато се развива и така не го мисля - с две думи удобни са Peace

# 123
# 124
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Записвам се да ви следя,виждам че вече има престрашили се да поръчат.Наистина си е удобство нещата да ти идват бързо и на твоя адрес.Успешни покупки.

# 125
  • София
първа снимка с новата придобивка  Heart Eyes нищо че е лято Rolling Eyes

# 126
  • София
atadar много е готин  Heart Eyes

АЗ се предавам засега, дава ми проблем с телефона и това си е  #Cussing out

# 127
И аз се записвам да следя темата. Цените в директ-а са по-високи и струва ми се дори и с процентите на посредниците пак е по-евтино през тях  newsm78 Или не съм права?

А дали вече може от next.co.uk да се пазарува на английски адрес с бг кредитна карта?

Иначе директ-ът със сигурност е много по-удобен начин, особено при намаления...

Редактирам с въпрос: видях че някой по-горе беше писал, че се е регистрирал в co.uk сайта - как става това? На мен ми иска задължително UK адрес и телефон...

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 17:31 от SZA

# 128
  • София
И аз се записвам да следя темата. Цените в директ-а са по-високи и струва ми се дори и с процентите на посредниците пак е по-евтино през тях  newsm78 Или не съм права?

А дали вече може от next.co.uk да се пазарува на английски адрес с бг кредитна карта?

Иначе директ-ът със сигурност е много по-удобен начин, особено при намаления...

Редактирам с въпрос: видях че някой по-горе беше писал, че се е регистрирал в co.uk сайта - как става това? На мен ми иска задължително UK адрес и телефон...
Да цените са по високи,но за малка поръчка става виж за по голяма по добре с посредник,но всеки сам си преценява.От next.co.uk не приемат БГ карти и няма как да се регистрираш с наш адрес и телефон само с английски.Аз се регистрирах с адреса на Гив.

# 129
atadar много е хубав малкия мечо  Grinning и аз ще взема такова за племенника много ми харесва  Peace

# 130
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Да,цените наистина идват с поне 6-10 лв по-високи в international сайта,някои са с по 3-4,за малки поръчки става,но за големи излиза твърде неизгодно. Cry

# 131
Да разбирам ли, че от nextdirect доставят до България? Вчера се регистрирах и направих поръчка, без посредник- искаха 5 евро за доставка...нали ще пристигнат? Rolling Eyes Известие от пощата ли да чакам? И за колко време идват нещата?

# 132
Търся някой от София да ми поръча 2 чифта ботушки! Rolling Eyes

# 133
Да цените са по високи,но за малка поръчка става виж за по голяма по добре с посредник,но всеки сам си преценява.От next.co.uk не приемат БГ карти и няма как да се регистрираш с наш адрес и телефон само с английски.Аз се регистрирах с адреса на Гив.

Аха, с адреса на Гив ще да стане, да Simple Smile А имаш ли полза от регистрацията на английския некст някаква?

# 134
  • София

Аха, с адреса на Гив ще да стане, да Simple Smile А имаш ли полза от регистрацията на английския некст някаква?
Само ако имаш английска карта

Общи условия

Активация на акаунт