Next.co.uk с доставка до България

• 108 821
  • 900
  •   1
Отговори
# 30
  • София
shivani, забелязахме я. Дреха, която струва 14 паунда дори и смятани по курс 2,60 лв за паунд става 36 лв. А същото нещо в този сайт е 23-24 евро, което както и да го смятам е около 45 лв.Ей за това става въпрос http://www.nextdirect.com/bg/en/shot/X46/784/1?pid=729744&cu … %26nbsp%3bJackets
Сравних и още 5-6 дрехи и ако на всяка дреха губя по 10 лв, не ми излиза хич изгодно. Не гредам само "цифрички", а смятам цената в бг лева.

# 31
Добре, де. Аз, лично, като имам възможност да си поръчам директно ще го правя, щото не ми се разправя с посредници и не ми се чака 10 дни. Други ще използват посредници. Няма лошо. Аз съм благодарна на авторката, че ме информира, че вече имат доставка.

# 32
Да и аз смятах доста неща все с по 10-ина лева ми излиза разликата, а аз поръчвам наведнъж всички дрехи на децата за целия сезон и изобщо не ми се губи 100-200 лева, пак измислено, ама с идеята да ни е по-скъпо. Как не разбраха, че не сме с големи възможности хора, а все гледат да ни цакат.........

# 33
  • София
да,
нужно е да си види разликата във валутата, а и оттам нататък се вижда че в сайта с доставка до Бг цените са пак по-високи.

Да и аз смятах доста неща все с по 10-ина лева ми излиза разликата, а аз поръчвам наведнъж всички дрехи на децата за целия сезон и изобщо не ми се губи 100-200 лева, пак измислено, ама с идеята да ни е по-скъпо. Как не разбраха, че не сме с големи възможности хора, а все гледат да ни цакат.........

Надина, това е английски сайт, който предлага доставка не само до бедна България, а и до много страни в Европа, които са с далеч по-висок стандарт от нашия!

Всеки си прави сметка до къде се разпростират възможностите му!

bouquet

# 34
Ми цените са нормални. Новите колекции на подобните марки, тук в Атина, са на същите цени.  На пазпродажби е по-евтино. Има и  още по-евтино, в Ибей нещата на некст са и на една десета от цените в сайта.

# 35
  • София
запис Peace

# 36
Цените са както винаги са били на интернешънъл сайта, т.е. в евро и по-скъпи.
Иначе ако се поръча само едно нещо, например дамско палто, излиза почти еднакво. Определено обаче не е изгодно за попълване на детски гардероб.
Като цяло обаче по-добре така, отколкото без никаква доставка до Бг. Wink
Ще се възползвам сигурно някой път.  Blush

# 37
сметнах си поръчката от 11 артикула и по двата сайта в английския съм включила процента и доставката разликата е 30лв по скъпо в бг сайта. За всички нерви който съм изхабила по разправии с посредници смятам че е съвсем прилична цена  Peace но пак казвам това си е мое мнение, при всеки доставките чрез посредници са били различни така че всеки си знае за него. аз искам само ако някой пусне по рано поръчка да пише горе долу за колко време идват и други разни подробности ако има    bouquet

# 38
  • Sofia
Опааа и аз тук....
да видя де ще му излезе края?! Rolling Eyes Thinking

# 39
  • София
Опааа и аз тук....
да видя де ще му излезе края?! Rolling Eyes Thinking

Края го загубихме отдавна, мене ако питате Laughing

# 40
  • Sofia
Записвам се и аз, все пак е добра опция  Peace

# 41
  • Sofia
Абе "прекалено хубаво за да е истина" определено не мога да кажа.
По скоро да не е някой голям сапунен мехур...  Thinking
Та затова да видим...
Иначе аз се пробвах снощи с една пробна поръчица, ама бъгяса нещо интернешънъла  ooooh!... не можа да смели данните... рече ми сори, да съм пробвала по - късно... е по -късно, по- късно, колко по- късно  2ч нощес беше.   Crazy

# 42
И аз се намърдвам при вас! Whistling

# 43
  • София
Определено има разлика в цените  Crossing Arms
И аз ли не виждам добре, ама в английския сайт има разпродажба, а интернешънала няма  newsm78.

# 44
  • у нас
хайде и аз тук  Laughing Позабавиха се с доставката до Бг, но пък вече е факт  Peace Дали и тук няма да има БД? Май по банк холидей пускаха БД  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт