Next.co.uk с доставка до България

• 108 952
  • 900
  •   1
Отговори
# 165
Момичета дъщеря ми е на 4 години и е висока 110, кой размер е по-добре да взема 4-5г(104-110) или 5-6 (110-116)?

Определено й поръчай 4-5 г , сина ми е висок 116 см и още му стават 4-5 години , само ръкавите му късеят вече  Peace Панталоните 4-5 г са му ок . Той е на 5 и половина .

Нямам търпение вече и аз да се похваля с получена поръчка , пуснах я на 23.08  Crazy

Има разлика в дрехите за момиченца и момчета. Както и в различните модели. Случвало се е нещо да е умалено или уголемено.  Взимала съм предимно за момчетата и дрешките са уголемени. Една приятелка коментира, че дрехите за нейното момиче са умалени.

Но и аз си мисля, че при 110 см трябва да е 4-5 год.

# 166
  • София
Ujasia - мерси, да на момичешките си личи, че са от тъничките...жалко...много ми харесаха такива ярки....(въпреки, че не знам дали поръчка само за тях изобщо би си струвала)

# 167
Момичета,харесах си сдве блузки от Некст и искам да ви питам дали си отговарят на номерата дрехите им.По принцип си взимам UK 12 и тук ли този номера да си взема? Rolling EyesБлагодаря ви предварително!

Сега като има гледам таблиците с размерите май са им умалени. Confused

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 14:32 от pure_selina

# 168
Преди малко получих известие за поръчката си от 16.08 .  Grinning , следобяд или утре ще я взема от пощата и после ще се похваля  Peace

# 169
Момичета,харесах си сдве блузки от Некст и искам да ви питам дали си отговарят на номерата дрехите им.По принцип си взимам UK 12 и тук ли този номера да си взема? Rolling EyesБлагодаря ви предварително!

Отговарят си.

PS: откриването на магазина в София е на 1-ви (ако някой не е разбрал  Wink )

# 170
Благодаряяяя! Hug  bouquet

# 171

Отговарят си.

PS: откриването на магазина в София е на 1-ви (ако някой не е разбрал  Wink )

аз за датата разбрах, но не разбрах в кой от моловете е самият магазин?  Embarassed

# 172
  • София
аз за датата разбрах, но не разбрах в кой от моловете е самият магазин?  Embarassed

В Карфур ... бул. Цариградско шосе  Peace

# 173
В Карфур ... бул. Цариградско шосе  Peace

И точно до магазина на Гап  Wink

# 174
благодаря ви момичета, близо ми е до офиса, така че ще прескоча в обедната почивка  Peace

# 175
  • София
благодаря ви момичета, близо ми е до офиса, така че ще прескоча в обедната почивка  Peace

Ще чакам инфо, ако си заслужава ще се разходя привечер  Peace

# 176
Според мен ще е скъпичко. Както в Mothercare. Цените в магазина са ужасно високи.

# 177
  • София
Според мен ще е скъпичко. Както в Mothercare. Цените в магазина са ужасно високи.
  Ако цените са надути пак ще си пазаруваме от сайта само,че сега ще можем да си мерим и виждаме на живо нещата което си е супер.

# 178
  • София
Да.Ако мога на 2 ще отида до там и ще дам инфо. Само за гледане и мерене ще се възползваме според мен, но това си е нещо Simple Smile

# 179
  • София
Сайта пак има проблем  Close

Общи условия

Активация на акаунт