Next.co.uk с доставка до България

• 109 028
  • 900
  •   1
Отговори
# 540
По разпродажбите на Некст има едва 20 % от артикулите. Моят съвет е ако си си набелязала нещо, купувай докато го има, че после има само малко размери и доста ограничени артикули.

# 541
  • София
По разпродажбите на Некст има едва 20 % от артикулите.

A кога започват разпродажбите ?

# 542
Здравейте мили момичета!Аз отдавна преглеждам темата ви но не се престрашавам да си поръчам нещо,понеже и аз не разбирам много...Но вече съм на зор и ще трябва да се пробвам.Трябват ми момчешки ботушки ,които да не пропускат вода,Някой би ли препоръчал?Защото вече му купих 3 чифта от нашия град и трите му пропускат вода.
освен апреските които см гледала имаше едни като комуфлажени с лепенки,та за тях търся отзиви?става въпрос за 34 номер по бг,а  по англ. мисля че са 2ри размер?
Благодаря ви предварително   bouquet

# 543
Здравейте мили момичета!Аз отдавна преглеждам темата ви но не се престрашавам да си поръчам нещо,понеже и аз не разбирам много...Но вече съм на зор и ще трябва да се пробвам.Трябват ми момчешки ботушки ,които да не пропускат вода,Някой би ли препоръчал?Защото вече му купих 3 чифта от нашия град и трите му пропускат вода.
освен апреските които см гледала имаше едни като комуфлажени с лепенки,та за тях търся отзиви?става въпрос за 34 номер по бг,а  по англ. мисля че са 2ри размер?
Благодаря ви предварително   bouquet

Aпреските не пропускат , моят син и миналата и тази зима е с апрески Некст и съм много доволна  Peace

# 544
  • София
здравейте  Hugда помоля ако някой има от тези ботушки номер 24.25.26.27. и ги продава да пише на ЛС може и друг цвят Peace

# 545
По разпродажбите на Некст има едва 20 % от артикулите.

A кога започват разпродажбите ?

Мога и да ви излъжа, но май миналата година  имаше още преди Нова година за някой неща.Иначе януари на повечето артикули!

# 546
  • Варна
 alexova Така е беше преди Нова Година още,но аз се чудя в Директа дали изобщо ще има намаление?Досега не съм видяла,а в Next.co.uk минаха едно две такива.

# 547
Откакто е пуснат този сайт май не е имало, не пазарувам оттам, затова и не съм убедена на 100%. Но не си спомням да е коментирано намаление там!

# 548
Ботушките са страхотни в момента сме с тях. Обуват се лесно, изключително топли, супер са за зимни условия.

# 549
здравейте  Hugда помоля ако някой има от тези ботушки номер 24.25.26.27. и ги продава да пише на ЛС може и друг цвят Peace
Аз търся 27 номер

# 550
  • София
Благодаря за отговора за намаленията, ще изчакам д авидя дали изобщо ще направят някакво намаление. И аз търся някакви боти по дебели, че му измръзнаха краката на моя юнак. Замислям се ако не намеря нещо другата седмица да поръчам ето тези щом казвате, че сте доволни.
http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/boys/shoes/3/1

N2 ли отговаря на БГ 34 ?

# 551
  • Варна
И мойте ботуши пристигнаха най на края върховни са много им се кефя ето тези:
http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/women/shoesandboots/25/2

Обикновено за 3-4 дни,но този път за 7 предполагам заради времето.

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 21:16 от desuri

# 552
  • Пловдив
За колко време ви пристигнаха поръчките?!

# 553
Всичко, което си набелязвам от нехтдирект е изчерпано  Sad Имате ли наблюдения дали зареждат привършили артикули, които все още са си в сайта, но не в наличност  newsm78

# 554
  • София
Кога точно започва намалението в next.co.uk ?

Общи условия

Активация на акаунт