Next.co.uk с доставка до България

• 109 015
  • 900
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, ще правите ли скоро обща поръчка?

# 556
  • София
За колко време ви пристигнаха поръчките?!

За 6 дни. Препоръчвам ти ако се бавят повече от обявеното, 10 работни дни, да им пишеш навреме, защото аз така си чаках, чаках една поръчка, пък то се оказа, че пратката ми била върната наобратно. Писала съм за случая по-назад в темата.

Всичко, което си набелязвам от нехтдирект е изчерпано  Sad Имате ли наблюдения дали зареждат привършили артикули, които все още са си в сайта, но не в наличност  newsm78
Доколкото разбрах, не.

# 557
В англ. сайт намаленията  ще започнат на 27 дек.
Инфото е от човек, живеещ там и занимаващ се с посредническа дейност, т.е с наши поръчки Hug

# 558
Момичета, ако има обща поръчка, може ли да се включа и аз?

# 559
  • София
Момичета, ако има обща поръчка, може ли да се включа и аз?

И аз бих искала да се включа в една обща поръчка.

# 560
Момичета, забранено ни е във форума да развиваме подобна дейност под формата ОБЩА ПОРЪЧКА.
Аз си поръчвам сама вече...избирам си посредник и давам заявка и после чакам. Пари по банка и това е!

# 561
здравейте  Hugда помоля ако някой има от тези ботушки номер 24.25.26.27. и ги продава да пише на ЛС може и друг цвят Peace

А аз търся тези ботушки номер 28 по БГ или 10 по УК.

# 562
  • Варна
Момичета намалението започна днес,но е само в официалния сайт в директ ни предлагат да изчакаме новата колекция.Пълна дискриминация какато и предполагах.

# 563
  • Luxemburg
Имате ли представа кога ще има разпродажба (и дали ще има) в директа. Последно гледах дали това което бях харесала е налично и на 23 имаше от всички размери. Но днес чета че на 29 мога да разгледам новата колекция, което ни най малко ме интересува. В Англия разпродажбата започна на 24 и очаквах и в директа да е така, но може да започне като в З.Европа на 5-6.01 Sad.

# 564
  • Варна
Момичета намалението започна днес,но е само в официалния сайт в директ ни предлагат да изчакаме новата колекция.Пълна дискриминация какато и предполагах.

ronicat Дълбоко се съмнявам.Просто използвай посредник аз така направих този път.Има доста интересни нещица направона палавин цена. Peace

# 565
Нещата от намаленията,ако въобще дойдат, то това ще е в края на февруари. Имайте го в предвид като поръчвате размерите.

# 566
  • Luxemburg
Издразних се на европейския им сайт, че изобщо не пуснаха намаления, а директно новата колекция. Бях харесала едно яке и реших да го взема от този сайт а не чрез посредник като пуснат намаленията, но сега виждам че липсват такива. А в магазина им в София питам продавачките и те ми вдигат рамене. Да съм търсела инфо на страницат им във фейсбук. Ами много гадно ще ми стане ако купя нещо за 100лв. и на следващият ден разбера че са пуснали на -50% нещата.

# 567
  • Варна
Издразних се на европейския им сайт, че изобщо не пуснаха намаления, а директно новата колекция. Бях харесала едно яке и реших да го взема от този сайт а не чрез посредник като пуснат намаленията, но сега виждам че липсват такива. А в магазина им в София питам продавачките и те ми вдигат рамене. Да съм търсела инфо на страницат им във фейсбук. Ами много гадно ще ми стане ако купя нещо за 100лв. и на следващият ден разбера че са пуснали на -50% нещата.

Не се ядосвай.Намалението го хванах сравнително в началото,но не видях да има чак такива детски далаверки,а якета да не кажа,че май не забелязах,но поръчах неща  за мен.Найстина бяха изгодни,а за якето ако му знаеш артикул.номер пробвай дали няма да ти излезе направо през търсачака на сайта им може пък да е все още там и да си го пърчаш щом го харесваш. Peace
Стискам палци

# 568
  • Luxemburg
За съжаление не знам номера. Имам само линка (http://www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/60/1?extra=sch … %26nbsp%3bFashion). А в английския сайт това яке беше свършило размера(sold out) който ми трябваше, докато в директа си имаше наличност и затова реших да изчакам намалението в европейския сайт, ама грешно съм си правила сметките. То беше един дъждобран и понеже до сега не съм поръчвала с посредник и ме е малко шубе реших да не рискувам за 60-70лв. а директно да си го поръчам, ама ..

# 569
  • Лондон/Пловдив
Момичета не се ядосвайте такава цигания не бях виждала вчера в магазина на Некст беше нещо ужасно и почти нищо не беше останало в сектор спорт и детско за да не си тръгна с празни ръце взех една фанелка на малкия и на мен едно яке .Много се разочаровах всички се бутат все едно раздават нещо без пари ,а всъщност повечето неща не бяха на половин цена. Аз ще мина другата седмица да видя новата колекция .

Общи условия

Активация на акаунт