Next.co.uk с доставка до България

• 108 994
  • 900
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
От next.co.uk правех опити. А от nextdirect.com мога ли да поръчам на адрес в Англия ?

от next.co.uk можеш само на английски адрес с английска карта, а от nextdirect.com можеш на български адрес с българска карта, само че нещата са по-скъпи и някой колекции ги няма  Peace

# 616
Значи няма шанс да поръчам до Англия  Rolling Eyes Племеника ми има рожден ден и живеят в Англия, за това исках доставка до там, но да платя от тук  Sad Много гадно. А знаете ли някакъв сайт в който мога да платя с БГ карта , а да доставят там ?

Благодаря предварително   bouquet

# 617
Значи няма шанс да поръчам до Англия  Rolling Eyes Племеника ми има рожден ден и живеят в Англия, за това исках доставка до там, но да платя от тук  Sad Много гадно. А знаете ли някакъв сайт в който мога да платя с БГ карта , а да доставят там ?

Благодаря предварително   bouquet

www.amazon.co.uk

# 618
Здравейте! На 22,03 направих поръчка от  NEXT с 3 артикула на стойност 102 евро.  Днес пощальонката ми  донесе малък пакет,отварям си аз и вътре какво да видя-само единия артикул,каталог и някаква си бележка на която пише "Деливъри ноте" ,на която е отбелязан само този артикул,който  е в пакета newsm78  Чудя се аз сега,какво ли се е случило,къде са другите неща,защо няма фактура и каква е тази диливъри нота  Rolling Eyes Нямам онлайн банкиране за да проверя каква сума ми е изтеглена,но ще трябва да отида в банката да проверя.Някой ако е изпадал в подобна ситуация-да пише

# 619
Изчакай още 1-2 дни, защото аз така получих своята поръчка в 2 пакета в два последователни дни, просто я бяха разделили, понеже имаше и обувки. Ако не дойде вече трябва да им пишеш.

# 620
Изчакай още 1-2 дни, защото аз така получих своята поръчка в 2 пакета в два последователни дни, просто я бяха разделили, понеже имаше и обувки. Ако не дойде вече трябва да им пишеш.
Мила,при мен няма обувки-това са  3 блузки само.Още повече сега се връщам от банката и разбрах,че цялата сума е изтеглена.  Sad.Пробвах да разбера нещо  в акаунта си,но там нищо не се вижда  newsm78

# 621
  • Бургас
Пиши им още сега! А на бележката ти какво пише? Можеш ли да я снимаш? Освен да не са били налични артикулите  newsm78

# 622
На бележката е отбелязан като изпратен само този,който съм получила.В мейла,който получих от тях ги има и  3-те артикула и ги дава като налични :
Item Number Description Size Qty Price Stock Status
430745 Grey And Pink Striped Short Sleeve Shirt EU 42 (UK 14) 1 €29.00 In Stock
375326 Navy And Stone Printed Top EU 42 (UK 14) 1 €21.00 In Stock
479283 Longline Pleat Halterneck EU 42 (UK 14) 1 €46.00 In Stock
А колкото до бележката,разбрах чрез търсачката,че тази деливъри нота играе ролята на инвойс,т.е. фактура.

# 623
  • Бургас
На бележката е отбелязан като изпратен само този,който съм получила.В мейла,който получих от тях ги има и  3-те артикула и ги дава като налични :
Item Number Description Size Qty Price Stock Status
430745 Grey And Pink Striped Short Sleeve Shirt EU 42 (UK 14) 1 €29.00 In Stock
375326 Navy And Stone Printed Top EU 42 (UK 14) 1 €21.00 In Stock
479283 Longline Pleat Halterneck EU 42 (UK 14) 1 €46.00 In Stock
А колкото до бележката,разбрах чрез търсачката,че тази деливъри нота играе ролята на инвойс,т.е. фактура.

Пиши им  Peace

# 624
Аз пък поръчах на 11 Март и още нищо не е дошло.А 10 работни дни минаха... Cry

# 625
Аз пък поръчах на 11 Март и още нищо не е дошло.А 10 работни дни минаха... Cry
Провери ли в пощата?
Ако я няма, пиши им.
Аз поръчах на 24-ти и днес пристигнаха. Всичко поръчано си беше в плика.

# 626
Писах им ,но дори и автоматичен мейл,че са входирали писмото не получих Sad Нищо!

# 627
  • Варна
Здравейте! На 22,03 направих поръчка от  NEXT с 3 артикула на стойност 102 евро.  Днес пощальонката ми  донесе малък пакет,отварям си аз и вътре какво да видя-само единия артикул,каталог и някаква си бележка на която пише "Деливъри ноте" ,на която е отбелязан само този артикул,който  е в пакета newsm78  Чудя се аз сега,какво ли се е случило,къде са другите неща,защо няма фактура и каква е тази диливъри нота  Rolling Eyes Нямам онлайн банкиране за да проверя каква сума ми е изтеглена,но ще трябва да отида в банката да проверя.Някой ако е изпадал в подобна ситуация-да пише

Пепси
Сигурна ли си,че е "деливъри"а не например"делайт"?
Не подлагам под въпрос знанията ти-просто думите са сходни и едното е отложено изпращане.
Ако е така в бележката ти пише и във какъв срок трябва да го получиш или да им пишеш,ако не дойде  до този срок/липсващите ти неща/.
Преди време получих подобна нота със част от поръчката ми имах липсващ 1 артикул.След срока от 10 дена им писах/който беше при мен/и получих отговор да изчакам още примерно 10 дни/не поня детайли/и да им пиша отново,ако нищо не получа,но след 20 дена си пристигна липсващата част от поръчката ми.
Парите си ги бяха изтеглили още във самото начало за всички артикули.

# 628
  http://prikachi.com/images/537/3152537J.jpg Ето я нотата.
desuri, дано и аз си получа останалите неща.но не разбирам защо не ми отговориха,поне да уточнят за какво става въпрос  newsm78

# 629
  • Варна
  http://prikachi.com/images/537/3152537J.jpg Ето я нотата.
desuri, дано и аз си получа останалите неща.но не разбирам защо не ми отговориха,поне да уточнят за какво става въпрос  newsm78

Права си:"Деливъри"е,но над бар кода имаш едно "Please note"в превод"моля обърнете внимание"
 и до него пише-"остатъкът от вашата поръчка ще бъде обработен отделно"
Не мисля,че трябва да бързаш да се притесняваш,но за свое успокоение можеш да им пишеш т.е ти им беше писала.Ще ти отговорят поне при мен се забавиха 2 дена така,че изчакай малко и ако още се бавят пиши им отново.
Стискам палци да получиш всичко мн.бързо

Общи условия

Активация на акаунт