Подсъзнанието може всичко 27 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 121 497
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, мили фей! Радвам се на личните Ви постижения! На днешният ден сключих граждански брак преди доста години, а чак днес разбрах, че е и светъл църковен празник! Родена съм иначе в деня на Тома неверни! Simple Smile
Сбъдване на всичките Ви мечти!

# 316
  • Пловдив
Здравейте прекрасни феи   bouquet

Вили радвам се за теб, че сърцето ти е казвало да целуваш детенцето, но аз явно не съм слушала моето, защото по-често крещях на синът ми отколкото да го обграждам с нежности, но сега се опитвам да поправя стореното. Дано не е късно.
Дарена благодаря ти за съвета, ще прочета всичко.

С метода Силва съм успявала да излекувам главоболие, но не точно с броенето назад, а като се опитвам да си представя болката с форма, цвят, мирис, вкус и в какъв съд бих я затворила. Книгата много ме впечатли, но броенето от 100 до 1 не успях да направя, защото след 80 например мислите ми започват да летят в разни посоки и броенето спира. Може би трябва да опитвам по-често и ще успея, но сега съм на вълна Рейки. И на мен ми се събра доста информация, започнала съм няколко книжки на веднъж, като се надявам, че ще открия най-близкото до мен и ще се задълбоча в него.

Здраве и любов за всички и сбъдване на всичките ви мечти   bouquet  Heart Eyes

# 317
  • Шотландия
Момичета, имам въпрос относно техниката за писане на желание 21 дни по 21 пъти - дали мога да  изменя част от желанието, основното е едно и също, но определен момент конкретизирах, а сега реших че е по-добре да бях писала по общо, за да не ограничавам начина по който да ми се случи. Как мислите, удачно ли е да направя промяна или продължавам, или почвам отначало?
Какво мисля за желанията изобщо - можеш да променяш желанието колкото пъти си искаш - ти ще решиш дали това е само уточняване на желанието - което е много хубаво, между другото - колкото с повече подробности напишеш какво искаш, толкова по-точни указания даваш как да се сбъдне то. Дали трябва да почнеш броенето на 21 пъти от момента на промяната - според мен зависи от това, дали смяташ, че това е съвсем друго желание. Зависи и от това, как се чувстваш  Wink Ако "усещаш", че вече автоматично пишеш желанието като нещо, което знаеш, че е въпрос на време да се сбъдне - можеш да спреш. Ако още мислиш, съсредоточаваш се - може би си струва да попишеш още.

Подчертавам - това е само лично мое разсъждение по принцип. Самата аз не съм имала никога достатъчно упоритост да отделя всеки ден време да пиша едно и също желание по толкова пъти. Сега като пиша това, си мисля, че си струва и ще опитам.  Hug Благодаря ти.
Соледад, много вдъхновяващо - благодаря!  Hug
Мимимото - интересна комбинация с тези дни хехе.  Hug
Бианка - интересно... Аз започвам винаги всичко с благодарност, но не съм се сетила така да организирам нещата по дни - ще е полезно и за мен. Hug

# 318
28 юли 2010
Следващите няколко седмици оповестяват новото време на планетата Земя, което превлича всеки от нас дълбоко в сърцето на единството, на безусловната любов и възможност за по-голямо усещане на безкрайна природа в ежедневния ни живот. През това време съзнанието ни се пробужда повече от когато и да е било преди, за мрежата от взаимообвързаност, която изтъкава тъканта на реалността. Голямото изливане на светлина, предизвиква проблясване на енергийните нишки, които ви свързват с всичко останало. Всяко действие, което предприемате сега, дава мигновена реакция, която е показателна, как целта и съдбата ви са преплетени с цялостния живот.

Нов опит във физическото време
През август познатото ви време ще прекрати своето съществуване. Ще откриете, че преживяваната от вас реалност е пронизана от усилване/ускорение. Нови събития и отношения ще нахлуят в ежедневието ви. Ще ви се струва, че продължават много по-дълго, отколкото е реалното физическо време. Това е защото живеете все повече във вертикално време, където дълбочината на опита превъзхожда продължителността. В същото време, моменти от съвсем близкото ви минало могат да избледнеят много по-бързо от преди. Ще ви стане ясно, кой минал опит е послужил за основа на фундамента, и кой само е отвличал вниманието ви......

Бързото ускоряване на духовно вдъхновените видения
Сега мислите се проявяват бързо. Независимо, какво сте видели на вътрешния си екран, само един удар на сърцето ви дели от появата им във физическата реалност. Сверявайте се с вижданията си, но отворете и сърцето/ума си, за да позволите на духа да действа чрез вас, вдишвайки жизнената сила на желанията си. Не забравяйте да сверявате вижданията си с духовната си цел, която винаги е основа на движението към по-голяма самореализация, а също и помощ на другите в това направление. ....

Целия текст:

http://www.yosif.net...?lng=bg&pg=2657

# 319
както винаги ,някой в темата поднася точно необходимото за мен  Grinning   Hug -за да си изясня нещо,за да се разбера по-добре...

28 юли 2010
............
 Всяко действие, което предприемате сега, дава мигновена реакция, която е показателна, как целта и съдбата ви са преплетени с цялостния живот.

Нов опит във физическото време
......... Ще откриете, че преживяваната от вас реалност е пронизана от усилване/ускорение................
 Ще ви стане ясно, кой минал опит е послужил за основа на фундамента, и кой само е отвличал вниманието ви......

Бързото ускоряване на духовно вдъхновените видения
Сега мислите се проявяват бързо. ..............

всяко от оставените в цитата ,усещам с пълна сила  Simple Smile

за друго,обаче исках да поговоря с вас...
какво мислите за уроците,които ни поднасят децата ни?доколко това са уроци на съдбата/кармата ни? или са уроци на самите ни деца/техните души/и ние сме само проявление в техния път?
малко объркано го написах,а и не ми е много изяснено и в главата,де  Rolling Eyes
мисля си-за определени случки в живота ми...доколко урока е само мой Thinking или е на детето ,и аз само съм пряк участник в развръзката му  Thinking
защото,ако се приема за основна фигура,то действията ми биха били едни,но ако  съм само фигурант-то бих направила друго...може би  newsm78

# 320
Добро утро, феи!

28 юли 2010
Следващите няколко седмици оповестяват новото време на планетата Земя, което превлича всеки от нас дълбоко в сърцето на единството, на безусловната любов и възможност за по-голямо усещане на безкрайна природа в ежедневния ни живот. ....
Целия текст:http://www.yosif.net...?lng=bg&pg=2657

Идва ми наум да ви разкажа някои от нещата, които ми се случват през тази година. Определено голяма промяна. Най-напред вътрешна, а външната само следва пътя  Laughing. Ще пообощя тези дни и ще ви го изпратя. Сега отивам да си понагледам сайта в клюкарницата  Embarassed (Фейсбук) и на планинатаааааа.

Пожелавам ви уикенд на сбъднатите мечти и реализираните желания.

# 321
  • Варна
Всяко събитие, в което участваме е част от личните уроци. Иначе не би присъствало в живота ни.

# 322
humanis.  Hug много ти благодаря!
Целия текст влезе точно навреме... Много на място ми дойде. Отново ти благодаря, благодаря, благодаря!
Твоя линк ме отведе тук Дженифър Хофман – Живот с потенциал

18 юни 2010
   Тъй като разширяваме осъзнаването на реалността ни, пространствата, в които сме се ограничили, все повече понижават качеството на живот. Виждаме, къде не сме били в силата си, позволявали сме на другите да влияят за избора ни, страхувайки се да изразим собствената си енергия или просто застиваме без способност да се движим в някое направление. С това пробуждане идва разбирането за потенциала ни, за това, какво бихме могли да правим с живота си и прилив на енергия, за да станем велики, каквито сме. Ние току-що проявихме потенциала си и за всички нас той представлява неограничена панорама от възможности, чакащи ни да решим, какво искаме.
    Искаме ли великолепни отношения, искаме ли финансово изобилие, живот в радост и изучаване на света, да получаваме и даряваме любов, да реализираме мечтите си? Всички тези неща са част от потенциала ни и всички те ни очакват да ги изберем. Но само един потенциал е недостатъчен, за да ги накара да се случат.
    Потенциалът е безформено състояние на битието, в което всичко е възможно и тази възможност чака точния момент, енергия, решение, избор и движение, за да стане реалност. Ние мислим за потенциала като за нещо твърдо и стабилно, но това съвсем не е така. Той се явява неопределен, без обозначение, съмнителен и хаотичен, защото ние трябва да привнесем избор и енергия, за да позволим на потенциала да стане реалност.
    Цялото ни съществуване е нищо по-различно от потока на потенциала, очакващ енергията и действията ни, за да го отпратим в реалността. Потенциалът е всичко, което съществува в мечтите и желанията ни, присъства във всичко, което желаем или искаме да притежаваме, да направим или да работим желаното нещо. Необходими са два елемента, за да се активизира потенциалът – желание и енергия. Ние трябва да желаем за позволим на потенциала да се изрази, а след това да вложим в него енергията си. Без тези два елемента (и двата са необходими) потенциалът си остава в своето хаотично, безформено, неопределено състояние.
    Имаме склонността да мислим, че потенциала съществува във важни или сложни аспекти на нашия живот, но той присъства във всичко. Ние осъзнаваме това, когато не сме удовлетворени, не сме уверени, искаме повече, отколкото имаме сега или чувстваме зовът на мечтата, която напира да се осъществи. Това е мощен момент, който всъщност е пробуждането на потенциала, и когато ние активираме волята и енергията си, по този начин манифестираме и потенциала си. Но още нещо става в този момент – страхът ни също изплува на повърхността и съперничи на потенциала ни.
    Тогава влизаме в сражение между мечтите и страховете си, където желанието за потенциала ни, ако трябва да се прояви, би трябвало да е по-силно, отколкото някои от страховете, които имаме за това. Това, което е по-силно, ще победи и ние или влизаме в нова реалност, или оставаме там, където сме били и потенциалът ни ще чака друга възможност, за да стане част от реалността ни.
    Ние не можем да разпилеем потенциала, защото той е постоянна част от живота ни, очаквайки ни да проявим смелост и да му позволим да се изрази. Ние ставаме потенциалът си, той е такава част от човешкото ни присъствие, каквато е и физическото ни тяло. Няма ощетяване или осъждане от Вселената, ако не покажем аспект от потенциала си, но самите ние сурово се съдим за това, че не сме способни да сътворим мечтите си. Отговорът на колебанието ни се намира в страховете ни, които ограничават изразяването на потенциала ни, но не го унищожават. Всяка стъпка, отделяща ни от страха, всяка работа по отпускане и изцеление, която правим, ни приближава до смелостта, от която се нуждаем, за да изразим потенциала си и манифестираме най-заветните си мечти.
    Тъй като енергията около нас се движи на приливи и отливи, ние ту се приближаваме, ту се отдалечаваме от връзката си с потенциала ни. Той е тук, очаква ни, за да му вдъхнем живот и да му позволим да се случи, затова ние можем да познаем радостта от изявяването на потенциала ни. Независимо от това, какво правим във някое въплъщение, ние изразяваме нивото на потенциала, който е комфортен за нас и когато можем му отваряме тази врата широко, за да му позволим да навлезе в най-дръзките ни мечти. Няма никакво безпокойство и бързане, страх или съжаление. Потенциалът ще ни чака тук, когато ще имаме желание и енергия да му позволим да стане наша реалност

mamagemelar, и аз мисля, че уроците на децата ни са и наши уроци. Щом се проявяват в живота ни, в чувствата ни- за себе си знам, че последния такъв ме учи на търпение. В никакъв случай не сме само преки участници щом страдаме и се радваме с тях.

рози, рози,  носи много здраве на планината!    bouquet  добре да изкараш!

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 10:25 от darena

# 323
Момичета, прекрасни сте!  Hug
Толкова имам да чета от темата, а все нямам време! Но възнамерявам следващата седмица да се заема сериозно, защото има доста неща, които ме впечатлиха!
Снощи (Преображение Господне), пожелахте ли си нещо? Аз, докато гледах небето, си нахвърлих няколко желания.  Wink
Желая ви хубав и усмихнат уикенд!  Hug

# 324
Здравейте мили момичета,намерих една книга на Джак Кенфилд-Пилешка супа за душата,снощти започнах да я чета и много ми хареса,може някъде да сте давали линк за нея,но ще дам пак ако някой иска да си я припомни или да я прочете в случай,че не я е чел.Много поучителни истории има в нея препорачвам ви я http://elan.truden.com/lyubimi/knigi/pileshka_supa.htm

# 325
Здравейте мили момичета,намерих една книга на Джак Кенфилд-Пилешка супа за душата,снощти започнах да я чета и много ми хареса,може някъде да сте давали линк за нея,но ще дам пак ако някой иска да си я припомни или да я прочете в случай,че не я е чел.Много поучителни истории има в нея препорачвам ви я http://elan.truden.com/lyubimi/knigi/pileshka_supa.htm
аз съм чела "Пилешка супа за душата" и много харесвам историите.наистина има какво да се научи от тях.дори си спомням че моята учителка по литература в училище ни четеше от тях и оттам дойде и моя интерес да ги прочета.

# 326
  • Шотландия
Благодаря ви отново - на всички, за да не пропусна някого!  Hug

Да споделя с вас бележката ми от Вселената за 4 август - чак сега намерих време да я прочета:

В свободен превод:
Цитат
Ако някой иска "А", и въпреки това се подготвя за "Б", винаги ще получи "Б". Подготвяй се за "А".

Вселената.

Мислите се превръщат в (реални) неща - избери добрите мисли.

Всъщност, Мила, ако "Б" включва камина и бонбони, може да имаме ситуация, в която всеки изход е печеливш. И все пак, ако бях на твое място, бих се приготвяла за "А".

# 327
  • BG
Здравейте мили феи, за от скоро съм в редиците, но мога да се похваля с резултати - зареждането на портмонето със зарядно за GSM действа, не се пълни кой занае колко, но...  и това е езултат. Работя по въпроса с визуализирането, когато имам резултат, ще пиша. Имам нужда от повечко енергия и късмет на 11 (12) и на 18 (19), помагайте baby_neutral

# 328
"Методът Силва", наистина е страхонен. Чела съм всички книги по темата. С болка или лоши състояния, като депресия  винаги се получава подобрение, но незнам как точно да визуализирам. Опитвам, но в един момент се хващам, че разказвам това, което искам да визуализирам и образ липсва. Ако някой от вас е добър във визуализацията, моля да ми даде насоки - може и на лична да не задръстваме темата. Прегръдки и целувки на всички, които с такъв ентусиазъм поддържат темата интересна. Винаги, когато намеря време ви чета с удоволствие, много сте зареждащи, особено когато прочета за индивидуалните ви успехи. Искрено се радвам за вас момимчета, пожелавам ви още много сбъднати мечти.

# 329
И аз по време на медитация немога да създам визуален образ, екран, като по метода Силва.
Понякога има картина, но тя идва от самосебе си и не подлежи на моята воля да я създам съзнателно.
Срещам и друг проблем, когато започна да "гледам" понеже очите ми са отпуснати, както си мисля че и трябва да бъде и ако искам да "видя" образ те започват да се отварят newsm78
Ако ги стискам силно вече не се получава медитацията, излизам от алфа нивото Thinking
По същият начин и с трите пръста, ако започна да мисля за тях, пак излизам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт