Подсъзнанието може всичко 27 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 122 326
  • 744
  •   1
Отговори
# 45

Козирог: "Отче наш, мислех да се моля, но знам, че трябва сам да се справя с проблемите си, така че... все пак благодаря!"

Асцендентът ми е Козирог и тази молитва ме описва по- добре , а прословутото овнешко нетърпение го поизглади живота newsm17
 Laughing

Маргалче прочетох цялата тема за болестите... не се хаби! Добрите ти намерения,  са похвални , но хората не са готови да те чуят

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 18:24 от feelthef

# 46
# 47
Намерих се аватар , синьото ме привлича много. Сигурно имам  нужда от него Simple Smile

# 48
# 49
  • Пловдив
Запис  bouquet

# 50
Лени...сърдечни благодарности за труда, който полагаш!   newsm51

Мъргалче...да ти е живо и здраво майчето!   bouquet

Тази Нина Ничева...хм, вкусове всякакви.  ThinkingНе знам, дали е реална или не, но има добри попадения.  PeaceЧела съм само една нейна книга...и ми хареса. Не знам дали другите и са такива... Но напълно възможно е ,  да  копира от други автори...Новата книга, пусната тук, не съм я чела още, защото има 900 страници Crazy и точно сега не съм на вълна книги...а на вълна, лято, море...и подобни  Party

Препоръчаха ми една книга, ще я поразгледам първо и после ще видя, дали да ви я препоръчам... Mr. Green Но заглавието ми се вижда  обещаващо  Sunglasses

Утре отиваме на Пирин Пее...фолклорен фестивал на македонската песен! Мисля , че ще се наслушаме на чудесна музика и ще се насладим на прекрасна природа...тоест ще се заредим максимално с положителни емоции!  Hug

Ще ви пиша за фестивала тези дни Peace

Лека вечер на всички!   bouquet

# 51
  • Шотландия
Маргалче, Hug първо много здраве, спокойствие и любов на майчето ти!!! Прочетох темата - не се хаби, миличка... Изразходваш си енергията за нещо безсмислено. Знам, че може да звучи коравосърдечно - но наистина няма смисъл. Повечето момичета там са си направили избора и той е ясен - материализъм, войнстващо търсене на вина с меч, взиране в проблемите с цел изкореняването им - в тази тема знаем, че така просто не се получава... Казали са си ясно, че не са от "магьосниците" - предполагам, имат предвид нас  bowuu - какво повече... Момичето, задало въпроса, ако търси отговори, различни от техните - рано или късно, ще ги намери.

Разбирам, че си се опитала да ги хванеш за раменете, образно казано, и да ги "сдрусаш", за да прогледнат - но няма смисъл. И аз съм се опитвала да го правя - не става... Затова за мен тук въпросът опира и до личния избор - да позволя на хората да имат избор, различен от моя, дори и когато смятам, че техният е пагубен за тях... Всъщност, част от това е да приема, че не знам всички отговори и не съм им в главите, та не мога да съм абсолютно категорична накъде ще ги изведе техния избор...

В потвърждение на това - днес водих разговор с мъжа ми относно инцидент, в който е попаднал и излиза с няколко счупвания, последиците от които още не знаем... Настоявах, че трябва да държим отворени очите си за знаци от синхроничността преди да предприемаме рисковани неща - тези знаци биха ни ориентирали дали да предприемем риска или не... той настояваше, че всичко е било наред и просто това се е случило, можело е да се случи всеки друг път и т.н.... Направо ми се плачеше - за мен ситуацията е кристално ясна - по време на критичната му ситуация са му се случили две неща едно след друго - и освен това, някой е повредил предното стъкло на колата му около същото време. Стъклото е поправено, човекът си е платил, той се лекува сега, не е най-страшното - но нали е можело и да не стане? Хеле, накрая се съгласи, че когато тръгва на подобно пътешествие, а такива ще има (той се занимава с един вид екстремен спорт), е добре да е много балансиран и че забелязването на малки знаци, които ти показват дали си "в течението" или гребеш против него - е от полза...

Не успявам да убедя собствения си мъж понякога - какво остава за други хора. Все още не знам дали се съгласи, за да съм доволна, или защото наистина ми повярва - извадих най-силния аргумент накрая - Дийпак Чопра - някой, когото дори той, с (уж) материалистичното си мислене, харесва много и го признава за неоспорим аргумент...

Дес, много ме разсмяха твоите зодиакални молитвички  Hug

# 52
*Мила* миличка, какво да ти кажа  ooooh!
Съжалявам за това което ти се е случило и въпреки това намираш сили да ме погалиш виртуално  Hug
Благодаря ти!
Благодаря момичета Hug
Днес ви казах че майка има рожден ден, не съм я виждала обаче.
Имах ангажимент покрай детенцето на сестра ми, а пък сестра ми е на операция извън Русе, замина тази нощ ooooh!и ми е свито....
Най-кошмарното е че още я бавят, а са я приели сутринта, чух я последно преди два часа, каза че май към 21 часа ще я оперират  #Crazy направо ще откача  ooooh! и нещо ми е....усещанията ми са кофти.
Пратете малко енергия насам или по точно на val_stef от нашия форум  Praynig

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 20:13 от Маргало

# 53
  • la Città Eterna
Маргало, имаш подкрепата ми  Hug  Hug  Hug Успех на сестричката ти и бързо възстановяване!

# 54
Маргало, имаш подкрепата ми  Hug  Hug  Hug Успех на сестричката ти и бързо възстановяване!

Благодаря ти, от сърце  Hug
Благодаря и за умните неща които чета  Heart Eyes

# 55
  • Шотландия
И от мен подкрепа и позитивна енергия на двете и на всички, които ви мислят!  Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower
feelthef, много хубав аватар  Peace

# 56
Ей сега ми се обади майка, оперирана е и току що е излязла от упойка  Cry на кака момичето  Cry
Ох  Cry
Обичам ви!

# 57
Маргало, много любов и светлина и от мен за сестричката ти! Hug
Лени   bouquet

# 58
Маргало, ще се оправи сестра ти! Hug

Мила, ех, мъже. Да се оправя бързо и той и дано занапред се вслушва повече в думите ти.   Hug

# 59
Благодаря за хубавата тема!

Мислили сте върху това - Не прави непоискано добро.

За мене е доста трудно, ако съм прозряла нещо, иска ми се и другите да стигнат дотам, ама ... те си имат своя път ... А някои изобщо не достигат ...
Може ли добро да правиш, само ако го поискат от тебе? Или просто правиш безсмислено красиви и добри неща! Стига да ти носят удовлетворение и радост.

Общи условия

Активация на акаунт