Подсъзнанието може всичко 27 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 121 494
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Хайде, и аз ще се включа в пожелаванката и паленката Simple Smile Зарибихте ме!

А как да формулирам (не се смейте де, че питам) "Желанието ми е да..." ли?

# 661

„С благодарност приемам от Вселената.......(тук пишеш желанието).............в полза на мен и общото благо."    Hug

Моето листче изгоря от първото палене и остана цяло, дори си личеше "Благодаря"- то след като беше вече изгоряло...после го пуснах през терасата навън!

# 662
  • Universe
Хайде, и аз ще се включа в пожелаванката и паленката Simple Smile Зарибихте ме!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=514205.msg16008817#msg16008817

# 663
  • BG
Сега ще чакаме утре ден - 17.08часа, нали така.

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 19:45 от ИРА

# 664
  • Ст.Загора
Най-накрая и аз да си изгоря листчето newsm44 newsm44
Ами то голямо чакане беше докато се прибера  в къщи no cry

А за постовете (публикациите) - ами като не се броят.... Hug

# 665
Аз да ви се оплача, уж четох , правих смятах и  ей сега като прегледах пак поста  ooooh!
Ами старост-нерадост  Whistling
Пишело то: едно желание, написано седем пъти, а пък Маргалото седем желания на седем листчета, ееееей, ама съм лакома  ooooh!
И каква да я къдря сега  newsm78

# 666
  • Ст.Загора
Ами той 7-я лунен ден не е отминал, може би можеш все още да си направиш листчетата newsm78

# 667
Ако ми дадете някаква идея как да процедирам сега?
Първото ми желание определено е желание да се сбъдне днес, утре или вдруги ден вече ще придобие отрицателен характер, та затова немога да продължа с него  ooooh!

# 668
Ако ми дадете някаква идея как да процедирам сега?
Първото ми желание определено е желание да се сбъдне днес, утре или вдруги ден вече ще придобие отрицателен характер, та затова немога да продължа с него  ooooh!
Можеш да промениш часа и да започнеш с някое от другите желания - на 7 листчета!  Wink  Hug

# 669
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Момичета давайте ми съвет и на мен! Какви да ги къдря. Както писах по горе остана едно крайче неизгоряло листче защото падна в тоалетната и ...нямаше накъде!
Да повтарям ли да продължавам ли?!
Все си мисля, че пък няма да е толкова фатално  newsm78 Tired

# 670
Листче номер едно изгоренооооооооооооооо

# 671
Листче номер едно изгоренооооооооооооооо

Joy Joy Joy

# 672
Happy_mother не се кахъри толкоз много ,че не е изгоряло едно крайче от желанието ти ,това не означава че няма да се сбъдне,не приемай чак толкова нещата че трябва всичко да е точно и по конец направено .
Всичко ще се нареди и стане така както си го искаш и пожелаеш . Hug

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 21:27 от Христии

# 673
И на моето лисче остана неизгоряло крайче  Rolling Eyes На всичкото отгоре го запалих в един парк и пепелта си остана там на алеята...Това дали е проблем  Rolling Eyes

И един въпрос - утре 1 час по-късно от часа на днешното палене, нали?

# 674
  • София
Аз съм срам за вас, в 16,08 изгорих листчето с желанието, три часа след това направих нещо, което прави изпълнението му невъзможно ooooh!  От една седмица непрекъснато се ТЕСвам,  като спра и имам чувството, че ще полудея, правих и една друга техника ТАТ ето линк http://www.emozdrave.info/forum/viewtopic.php?t=368 и подсъзнателнозапочнах да взимам обратни решения на разума и сърцето си...Съжалявам за минорния тон...
Иначе забелязахте ли че почти всички сме палили листчето три пъти и на няколко хора последната дума, която се е виждала е част от Благодаря...

Общи условия

Активация на акаунт