Подсъзнанието може всичко 27 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 121 599
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • Universe
даниела80305, разиграй сценарий на срещата, визуализирай искания от теб резултат, благодари още сега на ангелите, Вселената или на когото си мислиш, че трябва, за това, че си получила необходимата помощ и нещото вече е факт  Peace

ПРИТЕГАТЕЛНАТА СИЛА НА БЛАГОДАРНОСТТА -  lenny_pld /да виждате целта си като вече постигната и да бъдете благодарни за нея – още сега! Това е мощно средство да осигурим влагането на силна енергия в целта – използването на благодарността./

П.П. Филмът е "Седем" на Дейвид Финчър  Wink

jd.  Hug това намерих първо за онагледяване Joy

ИРА,  Hug

Ред. Видях Альоша, Сахат тепе, рекламата на "Пещерска гроздова" и вилните ни селца /вече т.н. Бевърли Хилс/ , обаче  “сълзите на Свети Лаврентий" явно са пресъхнали за Филибето Laughing

# 526
Видях 3-4 звездички, по-скоро искри като от бенгалски огън. Ние с мъжо и детето излязохме с колата извън града, постлахме си едно одеяло и лежахме около 1 час, много успокоително ми подейства.

Това ми се струва много зареждащо - да лежиш и да гледаш небето и то с бонус падащи звезди Simple Smile Поздравления! И аз вече съм спокойна защото видях няколко от терасата. Едната беше особено ярка, като че ли много наблизо мина и остави дълга искряща следа. Отново си повторих най-съкровеното желание. Наистина се виждат по-наизток и траекторията им е от изток на запад.
Даниелка, и от мен успех  Two Hearts

# 527
 newsm44 Видях! newsm44 видях! newsm44видях! поне две  звезди със сигурност.

тази сутрин си направих дневник Нарекох го Весел дневник или Тетрадка за радости. в нея ще записвам само хубавите мигове Ако не друго то поне като я четах един ден децата ми ще се учат как да се радват на живота. Първото нещо което записах е  за новия ми четириног приятел.
просто реших да споделя

# 528
И аз видях 4-ри . Нежни са, с къса траектория и бързички.
Добре е да няма улично осветление.  И на мен идеята да легна на полянка и да ги гледам много ми допада , но няма как да стане

# 529
И аз досега гледах небето. newsm09 Верно ли, че на исток трябва да се гледа ?
Успокоява ме само, дето humanis каза, че според Дънов е хубаво да се гледа небето. Нищо не видях.
Ще се поблещя smile3506 още малко и ако видя нещо ще ви обадя. smile3521

Дарена... развесели ме  Joy   Hug

Лени, много як аватар си сложила...  Whistling  Уникален е! Hug

Аз пък не можах да гледам в небето...от де да знам че  трябва...бях заета... Rolling Eyes Та изтървах  звездичките... Crazy Радвам се обаче много  за тези, които са успели да видят нещо! Hug

Аз да се поФала... че си наумих на Новолунието едно скромно  желанийце...което по принцип изглеждаше малко трудно да се сбъдне! Днес обаче получих много  хубави новини...и желанийцето е на път да се сбъдне! newsm68   Толкова съм благодарна на Вселената... и на Бог..и на Ангелите и на всичко наоколо!  newsm44  Heart Eyes

Лека нощ и сбъдване на мечтите ви желая!   bouquet

# 530
newsm44 Видях! newsm44 видях! newsm44видях! поне две  звезди със сигурност.

тази сутрин си направих дневник Нарекох го Весел дневник или Тетрадка за радости. в нея ще записвам само хубавите мигове Ако не друго то поне като я четах един ден децата ми ще се учат как да се радват на живота. Първото нещо което записах е  за новия ми четириног приятел.
просто реших да споделя

Ооо, йеаааа...и  аз си имам такава тетрадка..наричам я" Вълшебния Дневник" ...в който  със златен  химикал си записвам само хубавв  и вълшебни неща,които ми се случват!  Heart Eyes
Подарък ми е от една  съфорумка, с която се виждам всяко лято ...за което съм и много балгодарна!   bouquet  Тя чете тук и пише понякога ...  и си знае, коя е.   Hug

# 531
винце, поздравления за желанийцето!  newsm10

А за Веселия дневник аз пък си избрах тетрадка с различни на цвят листа- тя самата изглежда много радостно . И е много хубаво усещането, че пишеш  smile3523 в такъв дневник- значи си щастлив, преживяваш нещо хубаво и си даваш сметка, колко много радости има в  твоя живот. Дневникът те кара да ги забелязваш , а не да ги отминаваш, да  задържаш вниманието си повече върху тях.

# 532
  • Варна
Снощи се накиприхме с лове-то в двора с гръб един към друг да
видим Персеидите,позяпахме и взеха да падат... Чудно беше... щурчета
скрибуцаха, мир и тишина...лошото е, че комарите ни нахапаха яко,
сега сме като звездни карти с комарски пъпки Crazy Но пък споделихме
невероятен  момент.
даниела80305 имаш подкрепата ми Hug
А, това е за страха от мен:
"Страхът е убиец на разумът. Ще се срещна с моят страх и ще го пусна
 да премине през мен. Там от където е минал, няма да остане нищо, ще
 остана само аз" от филма Дюн /по спомен/

# 533
  • Шумен
Добро утро!

И аз видях три падащи звездички, едната особено ярка -  много красиво и вълнуващо  newsm44
Предния месец си направих списък и карта и все още нищо  Sad - толкова ли е трудно за мен  newsm78

# 534
  Какво ароматно , вдъхновяващо кафе!
  Добро утро на всички Hug

tanju6  а няма ли желания, които са на път да се сбъднат ; или изскочили     непредвидени бстоятелства, които да те отведат към някое от желаното?
 Няколко мои започнаха да се развиват . Не повече от 6 - 7 , а съм доволна.
 А опита ли да благодариш за тях  преди да си ги видяла
  bouquet

# 535
"Страхът е убиец на разумът. Ще се срещна с моят страх и ще го пусна да премине през мен. Там от където е минал, няма да остане нищо, ще остана само аз" от филма Дюн /по спомен/

Позволете  Embarassed

„Не бива да се страхувам. Страхът погубва разума. Страхът е онази низка смърт, която носи пълно унищожение.
Аз ще се изправя с лице срещу моя страх. Ще му позволя да мине по мен и през мен. А когато отмине, ще извърна вътрешното си око, за да проследя пътеката му.
Там, откъдето е минал страхът, няма да е останало нищо.
Ще остана единствено АЗ.“

ДЮН, Бин-джезъритската молитва срещу страх.

# 536
  • Варна
Рози и рози  мерси ...старост нерадост.  Wink

# 537
Добро утро  Hug
Снощи не видях нито една звезда  Hug
Желанията ми не знам дали са се задействали  Joy моите са мнооооого големи  Joy

# 538
  • Costa Rica
Здравейте, момичета!

Я познайте кой ще лежи на плажа и ще зяпа Персеидите тази вечер Embarassed

Позволете  Embarassed

„Не бива да се страхувам. Страхът погубва разума. Страхът е онази низка смърт, която носи пълно унищожение.
Аз ще се изправя с лице срещу моя страх. Ще му позволя да мине по мен и през мен. А когато отмине, ще извърна вътрешното си око, за да проследя пътеката му.
Там, откъдето е минал страхът, няма да е останало нищо.
Ще остана единствено АЗ.“

ДЮН, Бин-джезъритската молитва срещу страх.
Това е прекрасно, БЛАГОДАРЯ за него. В съзвучие е с едно невероятно преживяване от последните дни. Докато отпускарствам, реших да се образовам на тема шаманство. По време на една медитация под звуците на барабани, се видях изправена пред някакво създание, излязло като от кошмар. Беше нещо огромно, биеше барабан, аз бях някъде на нивото на стъпалата му, а от погледа му ме прониза почти физически страх - от оня, който ти свива стомаха на топчица. Трудно ми е да го опиша, но беше най-страшния страх, който някога съм изпитвала. Естествено, започнах да се питам в какво съм се забъркала? Но нали съм си тъп и упорит и не се отказвам лесно, реших да пробвам още една медитация, "за последно", като преди това помолих Водачите си да ми покажат, какво е означавала тази случка. Видях се пак изправена пред онова нещо, но този път аз бях доста по-голяма, биех барабан и при всеки удар нещото се смаляваше, докато се превърна в купчина прах. Знам, че звучи като измислица, но си беше съвсем реално усещане, и си струваше, защото намерих доста отговори. А на другия ден морето ми подари едно много странно камъче - на него е изобразен знак, който има голямо значение за мен - все едно някоя от вас да намери камъче с кръст.

Стана много объркано, но смисълът е следният - чувствам, че копая ямите на успеха си (това е от WISHPIN) и бавно, но славно се променям, нищо че желанията ми не бързат да се сбъдват.

Лек и усмихнат ден ви желая!

# 539
Free Will , Рози Рози, много е хубаво е това за страха! Много благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт