Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV петък от 20:00 - Тема 35

• 27 440
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
  • Разград
Не сме се и съмнявали че срещата ще бъде хубава
Бъдещето е пред нас а има и втори сезон

В другия форум  има следното съобщение
galka05 написа:
Във форума на Арзу са сложили инфо, че Джансел и Туба ще отговарят на въпроси на фенове другата седмица [gdance.gif] Тук се задават въпросите към Джансел http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=103629 ама за Туба не видях линка [difus_8.gif]

Линковете ги има в една статия която остана в предната тема. Аз съм я пускала.

# 16
  • София
Добро утро!

# 17
Добро утро
Както разбирам купонът е бил страхотен, героите са уморени и още си почиват.Искренно се надявам следващия път и аз да бъда сред тях!  Praynig
Сега едно кафе за събуждане в компанията на нашите хора.

# 18
Добро утро и от мен.

Да изживеем и днес своя прекрасен ден.

Малко чай/чао за загряване на купонджиите. А скоро ще ни го приготвя Накието.

# 19
!!!МОМИЧЕТА!!!

!!!ТУБА ЩЕ ОТГОВАРЯ НА ФЕНСКИ ВЪПРОСИ СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА!!!

Ето тук може да се задават въпросите: http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=103631&page=9
Нека да взривим темата!Нека Туба да разбере , че и тук я обичаме безумно!

Също така предлагам да не я питаме за личния живот , да не вземе да си каже - "Тия пък големите фенове , от вратата ме хващат за краката" hahaha Joy hahaha Joy hahaha Нека да бъдем по-хитри , да оставим арабските , турските (в което се съмнявам) , румънските , и т.н. фенове да и задават такива въпроси , пък ако им отговори ПЕЙ СЪРЦЕ - форумът е достъпно място за всички , и всички ще и прочетът отговора , ако пък ги отсвири , все пак няма да отсвири нас нали?! Rolling Eyes Mr. Green Hug Сега според мен , най-важната ни мисия е да и покажем , че има фенове и в България! Wink Wink

# 20
Моето съобщение:

Dear Tuba ,

we - bulgarian fans love you so much!Maybe you don't know that you have fans here , but it's true.We watched Asi on our television last year (this year other television repeat this series) , this year our translator , translate Gönülçelen for us , and we are so impatient for the next season.Congratulations by the way (for this series).We're so grateful for the Bulgarian intervention!This summer we finished Ihlamurlar Altında , but this autumn we can watch it again on our television!Now we're waiting for the bulgarian subtitles of  Yüreğine sor.I have some questions...

1) Will the team of Gönülçelen come here for some scenes?
2) Is Ayda ok?Please send her our condolences!
3) Hasret/Asi/Filiz?

This was my greeting for your birthday:
http://www.dailymotion.com/video/xe692q_happy-birthday-tuba_music

Here you can find other my videos:
http://www.youtube.com/user/NaivnicaAsi

Предлагам всеки , който ще пише да си слага и линк към клиповете , за да може да види , че и клипове се правят тук!

# 21
  • Пловдив
  bouquet  bouquet Браво, Наивче! Аз също приветсвам идеята да няма въпроси за личния живот, това са неща които малко или много притесняват актьорите. Ще се опитам и аз да задам въпрос, въпреки че знам какъв налив ще бъде.   bouquet А и май нямам регистрация  hahaha или най-вероятно съм си забравила паролата.  hahaha

# 22
Момичета, който има регистрация и може да задава въпроси да пита Туба има ли покана или проект в бъдеще да снима филм в Европа или САЩ. Като че ли имаше някакви писания преди време за международен проект на Томрис, в който да участва Туба, или нещо се бъркам?  newsm78

# 23
В другия форум момичетата пишат, че форума на Туба не приема и трие въпросите на английски - явно не приема друг език освен турския.

Ако е така ... нямам думи  ooooh! ooooh! ooooh!

Прав е Левент в репликата към Накие, че с тези познания на чужди езици няма как да стане работата с Европейския съюз. newsm78 newsm78 newsm78

# 24
Привет на всички запленени и през новият месец август!Месецът на старта на новият сезон на нашият любим сериал.
Нека си пожелаем много и само хубави новини свързани с него.

# 25
Горещо е времето навън,но още по-горещи сме ние след снощния купон край морето.Щастлива съм,че се запознахме на живо със запленените и пристрастени момичета на ПнС.Очарована съм от толкова положителното и позитивно отношение ,с което всички са заредени.Благодаря на всички,оставате трайно в  Two Hearts ми! newsm51 newsm51 newsm51

# 26
Завърнах се от срещата във Варна преди малко Laughing
Очарована съм от всички момичета, с които се запознах !
Самото ни приключение беше страхотно и се радвам, че не го пропуснах.
Такова денонощно бърборене май не бях бърборила никога Joy Joy
Даже вече ми липсвате и вие и усмивките ви ! newsm51
Чакам ви в темата, като се приберете и си починете!

# 27
Браво на вас. Hug
Разказвайте де!  Laughing

# 28
Браво на вас. Hug
Разказвайте де!  Laughing
Ами с две думи - хотела беше много приятен, ресторанта на брега на морето
и всичко с чудесна организация.
Много, много си приказвахме и се смяхме.
Нека другите разкажат подробно, ще оставя на тях.
От мен само, че към 4 сутринта избутахме администраторката на хотела от стола и,
завзехме и компютъра и видяхме какво си правите в темите ЗС и Аси,
че ни беше домъчняло за неприсъстващите Joy Joy

# 29
И вие много ни липсвахте! Hug
Туба и Джансел също си кротуваха, за да не изтървете някоя новина!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт