Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV петък от 20:00 - Тема 35

• 27 441
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Не можете да си представите какво става когато 17 запленени дами се съберат и започнат да обсъждат любимите филми и актьори. smile3521 smile3521 smile3521
 Атмосферата беше страхотна!
 newsm44 newsm44 newsm44

Благодаря на момичетата от Варна, които бяха изключително гостоприемни и всеотдайни домакини!
Мишенцето, каката, цвета666, , господинова, редеми, лирио и поли от Варна  направиха всичко за да се чувстваме уютно и като най-желани приятели! newsm51 newsm51 newsm51
От мое име и от името на Фенчето, Ети, Мики, Уси, Аси, Алекс, Кескинова и Докита им благодаря за всичко, което направиха за нас! smile3525 smile3525 smile3525
Дълго ще си спомняме за незабравимите часове на раздумка в кафето на хотела, за нощната разходка в Морската градина, за прекрасната вечеря в ресторанта на плажа!
Момичетата ни изненадаха с много цветя и слънчеви усмивки!
И естествено приятните, задълбочени и много емоционални обсъждания на нашите любими сериали!
Сценариите , които написахме са много! newsm10 newsm10 newsm10

А за любимците ни осигурихме най-удобната стая за да могат спокойно да се подготвят и да репетират за новия сезон!
smile3508 smile3508 smile3508

Последна редакция: нд, 01 авг 2010, 22:16 от rina-rina

# 46
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Срещата беше прекрасна! За съжаление си тръгнах по 9рано ,че днес бях на работа,щастлива съм ,че се запознах с всички вас ,момичета,силно се надявам това да е първата от много такива наши морски рандевута, Варна и морето винаги са тук и ще ви очакват и догодина... Hug Praynig Hug Казвала съм го и преди ,ще го напиша пак- хора ,които не сме се познавали никога ,и сме общували само виртуално,си ставаме близки и създаваме приятелства,които може би нямаш и със съседи ,и с роднини даже! Снощната ни среща ,в залива край морския бряг ,беше поредното доказателство ,поне за мен! Гореща и знойна, вечерта не побърза да каже Лека нощ и браво на запленените ,че са останали до късно да слушат как вълните носят имена на Мурат  и Хасрет,на Мерджан и Томрис! Щастлива съм ,че съм една от вас! Hug Hug

А сега ви оставям ,че и мач,и лека атлетика и филм.....
Една фенка на Роджър да не би да сънува кога любимеца и ще стане намбър уан,че не се е явила тука? Mr. Green Mr. Green Laughing Wink Peace Mr. Green Mr. Green Hug  

От мнооооооого гореща Варна- целувки за всичкииииии! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 47
  • София
Благодаря на Ринка newsm51 newsm51 newsm51 - абсолютно съм съгласна с нея и се присъединявам към нейните благодарности  smile3525

# 48
  • София
Уси как така не си се вкючила още smile3521

# 49
Добър вечер и от мен!  Hug Hug Hug
Прибрах се уморена, понастинала от климатиците в автобусите, ненаспала се от разговори и раздумки до ранни зори, но много доволна от срещата. Радвам се, че успях да се запозная с момичетата, с които си бъбрим скромно тук. Ама там поне аз се наговорих и набърборих на воля. Искам да благодаря на Ринка и на момичетата от Варна за перфектната организация ! И за горещото посрещане във Варна! Горещо в истинкия и преносния смисъл! Laughing : newsm51 newsm51 newsm51

Алекс, аз най напред се информирам в темата, па после си казвам важната дума!  Joy Joy Joy

Па не съм ходила да видя интервюто с мосю Джансел. От разговорите във Варна останах с впечатление, че сега чакаме Хатиже ханъм да си каже и тя тежката дума.

# 50

По някое време двамцата излязоха от стаята / уморени от репетиции/ и се включиха в нашият разговор!

# 51
  • София

По някое време двамцата излязоха от стаята / уморени от репетиции/ и се включиха в нашият разговор!

Но какво си говорихме - тайна newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 52
Цитат
От разговорите във Варна останах с впечатление, че сега чакаме Хатиже ханъм да си каже и тя тежката дума
.
Така си е, Уси. Дано 30-тина серии й стигнат да преодолее страховете и колебанията си.  Simple Smile

# 53
хоп и аз тук  Joy

Огромни благодарности на Рина, че организира тази пракрасна среща  newsm51 smile3525, на Ети, Фенчето, Уси и Алекс и всички останали, с които толкова сладко си бъбрихме до сутринта  smile3525

Извинявам се на всички, които не споменах - тъй като няма да мога да изпиша всички никчета........ реших да изброя тези, които рано сутринта се опитваха всячески да разберат какво говоря...... Joy Joy Joy не е лесно да спиш и да говориш  hahaha hahaha hahaha

Благодарности за приятната компания и емоции.

Алекс, компанията беше незаменима......благодаря, че беше с мен по обратния път  smile3525 smile3525

# 54
  • София
хоп и аз тук  Joy

Огромни благодарности на Рина, че организира тази пракрасна среща  newsm51 smile3525, на Ети, Фенчето, Уси и Алекс и всички останали, с които толкова сладко си бъбрихме до сутринта  smile3525

Извинявам се на всички, които не споменах - тъй като няма да мога да изпиша всички никчета........ реших да изброя тези, които рано сутринта се опитваха всячески да разберат какво говоря...... Joy Joy Joy не е лесно да спиш и да говориш  hahaha hahaha hahaha

Алекс, компанията беше незаменима......благодаря, че беше с мен по обратния път  smile3525 smile3525

Аз два пъти повече ти благодаря  Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51

# 55
  • Пловдив
Добре дошли на всички запленени дами newsm51  love001Да знаете коооооолко ни липсвахте HugМного се радвам че сте си изкарали така добре и че всички сте пак на линия,макар и малко поуморенки!Хайде,разказвайте по-подробно де!Ринка,миличка,качи и някоя снимчица за нас ,да видим и ние нещичко newsm17

# 56
хоп и аз тук  Joy

Аз два пъти повече ти благодаря  Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51
И аз  си прекарах страхотно със всички вас newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 57
# 58
Радвам се за вас че се завърнахте по живо по здраво по къщята.Мики браво много бързо си взела разстоянието.Уси Ринка Ети Фенчето  всички са по местата очаквам коментарите ви ще ви чета с удоволствие

# 59
Разходих се до старата тема, за да видя снимките на Джансел и преводите на Ирра, дето сте ги постнали от интервюто. Изчетох всичко, което са писали момичетата. Браво на тях! Обмисляли и писали нещо и за нашата Туба, ама аз като видях снимките на Джансел с тази чаровна усмивка, па си рекох - тя Туба нещо се назландисва на хубавото момче, явно има слабост към по грозноватите, защо да не вземем да се ориентираме към сватосване на Джансел за някое хубаво българско момиче. Хем наше момиче, хем в Европата, хем и на сватба ще идем. Кой я знае Туба докога ще умува над въпроса - да бъде или да не бъде Сами, ако не бъде той, кой ли да бъде  newsm78  и т.н. Вие момичета какво мислите по въпроса?

Общи условия

Активация на акаунт