Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV петък от 20:00 - Тема 35

• 27 448
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Радвам се за вас че се завърнахте по живо по здраво по къщята.Мики браво много бързо си взела разстоянието.Уси Ринка Ети Фенчето  всички са по местата очаквам коментарите ви ще ви чета с удоволствие

нямаше много движение, затова newsm01   ...... а и компанията беше страхотна......
е повисяхме си накрая  smile3502

Колкото и да ми е приятно да ви чета, всеки момент ще се пренеса в царството на сънищата  newsm46 smile3524

лека нощ и приятни сънища......

утре ще наваксам с  smile3529  

# 61
Поздравявам всички прекрасни момичета, с които се започнах във Варна! Поздравявам и другите прекрасни момичета, с които този път не успях да се срещна, но на следващата среща и това ще стане!
http://vbox7.com/play:e640d110

# 62
Лека нощ, Мики! След малко и аз ще си свия един брой  smile3524 и ще компенсирам загубения сън във Варна. Но най напред ще изгледам клипчето на Ети!
Ети  newsm51 newsm51 newsm51

# 63
Момичета, попаднах на това / което трябва да е подсказка  newsm78 newsm78 newsm78за новия сезон, но не е от Бисена/ но превода на Гугълчо както винаги е върховен Joy Joy Joy и иди, че разбери нещо! #Crazy #Crazy #Crazy

Yeni Sezonla Alakalı Bir Tüyo..
Doğruluğu hakkında bir bilgim yok ama olabilecek bir tüyoya benziyor.. İşte o tüyo..

moral bozucu bi haber Sad( Son bölümde Hasret annesinin varlığından haberdar olmuş ve kimliğini de öğrenmişti. Hasret'in arkasında Murat Hoca, karşısında annesinin olduğu tren garı sahnesiyle dizi sezon finalini yapmıştı. Yeni sezon ise; Hasret'in tüm bunlardan kaçışıyla başlayacak. Hasret, Hüsnü Şenlendirici'nin canlandıracağı yeni biriyle tanışacak. Belki duygusal yakınlaşmalar bile yaşanabilir. Diziye dört bölümlük giren Şenlendirici'nin performansı iyi olursa sürekli oyuncular arasında yerini alacak ve Hasret'le Murat'ın arası açılacak..

# 64
Мики и Уси рано бият отбой!  newsm62 newsm62 newsm62
Но им е простено, защото до сабахлем си говориха с Джансел  love001  love001  love001 на лунна светлина и сега искат в сънищата си да продължат да си говорят с него! smile3508 smile3508 smile3508

# 65
  • София
Поздравявам всички прекрасни момичета, с които се започнах във Варна! Поздравявам и другите прекрасни момичета, с които този път не успях да се срещна, но на следващата среща и това ще стане!
http://vbox7.com/play:e640d110

Мерси много Ети - тази вечер ме разтапяш направо  newsm51 newsm51 newsm51

# 66
Разходих се до старата тема, за да видя снимките на Джансел и преводите на Ирра, дето сте ги постнали от интервюто. Изчетох всичко, което са писали момичетата. Браво на тях! Обмисляли и писали нещо и за нашата Туба, ама аз като видях снимките на Джансел с тази чаровна усмивка, па си рекох - тя Туба нещо се назландисва на хубавото момче, явно има слабост към по грозноватите, защо да не вземем да се ориентираме към сватосване на Джансел за някое хубаво българско момиче. Хем наше момиче, хем в Европата, хем и на сватба ще идем. Кой я знае Туба докога ще умува над въпроса - да бъде или да не бъде Сами, ако не бъде той, кой ли да бъде  newsm78  и т.н. Вие момичета какво мислите по въпроса?
Щом така си рекла,ще му намерих друга.  newsm10 newsm10Някоя която ще го направи щастлив. smile3521 smile3521
Па и  Туба ще си намери друг .   love001  love001

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 00:00 от roslava

# 67
Специален поздрав на всички уморени от купона запленени момичета!

Приятна вечер и Приятна и спорна седмица на всички:

http://www.youtube.com/watch?v=SqOEoaX-EB4&playnext=1&vi … 0&feature=sub

# 68

NinaR , благодаря за прекрасния поздрав! newsm51 newsm51 newsm51
Много вълнуващи моменти от първи сезон са събрани в него!
Благодаря и за отзивите, които пишеш във Фейсбук!

# 69
  • София

Супер клипче - мерси много   bouquet  bouquet  bouquet

# 70
Рина, аз съм страхотн почитателка на вашето творчество защото наитина смятам че сте много талантливи. И нямаше да пропусна възможността да се запозная лично ако имах физическата възможност да присъствам на срещата, за която съвсем благородно ви завиждам.Simple Smile
А в Facebook както знаеш всички ви боготворят и много харесват това което правите. Щастлива сам за вас момичета!   bouquet

# 71
  • София
тази вечер героите са уморени нещо и никой не се обажда - къде сте бе момичета само аз ли съм свежа като репичка  newsm62 newsm62 newsm62

# 72

Алекс, и аз още шавам, но съм доста неконцентрирана! Сигурно от пътя! newsm78 newsm78
Джансел в реклама на страниците на списание

# 73
Привет,момичета Hug!Виждам,че вече всички сте налице.На юг от Варна-Ринка,Ети и Уска.На запад Алекс и Мики и на север Фенчето.Момичета и  вие от Варна благодаря за страхотната среща,беше незабравима емоция-прекрасните розови и червени рози,турската баклава,вкусните шоколадови бонбони и многото други приятни изненади.
РИНКА,благодаря за това,че успя да ни организираш и събереш заедно!Страхотна си Peace
Ети,достатъчно сме развълнувани от купона във Варна,но с твоите прекрасни клипчета и поздрави ни доставяш още по-голяма емоция  bouquet  bouquet  bouquet

# 74
Кески, не ми напомняй за вкусната оригинална баклава, която Фенчето ни донесе направо от Истанбул! Чудесна беше! А  момичетата от Варна ни отрупаха с внимание. Прекрасните рози, бонбони!Но най-вече сърдечност и приятни емоции!
А се оказа че нашият филм и нашата тема си има един много сериозен почитател  newsm10 newsm10 newsm10, който се свърза с нас, след като прочел в темата за срещата ни! Господинът ни беше подготвил страхотна изненада- в хотела ни очакваше прекрасен букет  smile3521за запленените момичета. Благодарим му за проявеното внимание!И ние ще му се отблагодарим като му изпратим желаните дискове с епизодите от филма!

Общи условия

Активация на акаунт