ЖЕНАТА ЛЪВ - 34 ЧАСТ

• 23 472
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
А. Щях да казвам...
Каменче, абе не знам тези моите познати наистина дали биха могли да са представителна извадка. Той преподава административно право в Бургаския университет. Той е частен, как да е - нормално - каквито си иска заплати такива ще дава на преподавателите. Ама тя е нещо като офис-асистент. (Абе пише се "мениджър" каквото и да означава това. Между нас казано може да означава всичко и нищо Laughing). Та тя взема момичето 500 лева чиста заплата. Действително за същата работа (малка фирмичка много) в Пловдив биха й дали 350-400 максимум. Та от тая гледна точка си мисля, че може би е права моята приятелка

ВЕни, и аз много обичам лилаво.Не за дреха, но за всичко останало обичам. Уау! Всички ли отворихте кранчетата бре хора? А за дупата няма да се плашиш, че там отива. Там и трябва. най обичам женска фигура с добре оформен задник, една идея по-голям дори (при теб се съмнясвам де, че е така, нали съм гледала снимки). Абе аз си падам по фигури тип Ева Мендес, Дженифър Лопес.

Ренка, да дойдеш да разкажеш после за подаръците.

# 601
На гъзягата, Джес, и нито грам не ходи по.... бюста   Crazy  Mr. Green!

Уф, тия бюстове.... трябва все бременна да ходя, че да има нещо и там  hahaha
Мерси Вени Blush  Hug Сега спокойно ще подрусвам .. Whistling .. на сватбата  Mr. Green

Снощи ми стана много лошо, втресе ме, имах много интимни контакти с тоалетната чиния и изобщо не можаф да спя.

Ти пък от що?

# 602
  • Пловдив
Кипре, що така бре? Без нея няма ли да ни посещаваш темичката?
Не, не, имах предвид, че евентуално мога да оплескам нещата и да си разваля компютъра. Но успях  Party

Рейче, дано всички се оправят бързо, Норчето и тя.

И аз обичам едри фигури, като Бионсе, Джей Ло и т.н. Друго си е да има мръвка. че тия тапицирани скелети, дето ги налагаха, направо ме докарваха до комплекси за малоценност (или по-точно - с излишна ценност)  Crazy

Отивам да видя Джес.

# 603
Джесинка,  Hug аз си оставам за синята китка от плат, бодната на рамото.  Flutter

Ама аз съм си малко не у ред с мозЪкА. Малеее, влезнали са ми сега тия китки в акъла. Продават се в евтините магазини на ластици и гривни. Обикновено ги турят на едни кариочки. Купвам си една кариочка и изкормвам цветето. След което ще си го бочна на един потник с дантелка. Много е женствено. А отдоле ъфкорс ще сложа най-изсулените си дънки. Умрем да смесвам стилове. Сигур нещо все пак си има в наследството. Дядо ми беше професионален шивач. Учил навремето занаят в София, чиракувал, изпити и т.н. Беше частник даже по комунизма. Официално. Леле, нафалиФ сЪ. Аз иначе един чорап не мога да зашия, но инак кат за глупостите...

Полинко, къде зачезна? Правиш тутманик ли някакъв пак?

# 604
ООО Вий и аз като Кипрето отидох да тЪ зяпам, ама много си хубава, да знаеш - пу, пу, пу да не ти е уроки............. мн хубаво пада надолу роклята, ама и ти ква стойка си направила, кУтУ фотомодел  Flutter

# 605
  • Пловдив
Аз да попитам майките на първолаци: знаете ли нещо за тая помощ за първолаци? Условия? Срок? Доход за колко месеца назад?
Реа, Кипре?  Wink

# 606
Честит Рожден Ден, Б(Р)енка!
В този хубав ден, приеми най- сърдечни пожелания от мен!
Пожелавам ти от всичко по много - здраве, щастие, Любов,
мотори, рок концерти и много сбъднати мечти!

Нека този цветен мотор те вози към мечтите ти, докато се сбъдне всяка една от тях!   Hug Hug Hug

# 607
  • Пловдив
Нищо не съм чула, Бени. Вероятно доходите ще се вземат предвид?

Това открих: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=277828

# 608
Стеф, аз не съм се отказала от китката... последната идея е в косата  Crazy Ша видим  Laughing

Рейски, ми нема са излагаме сега  Laughing Малко ли гледах онова маце в нета  Crazy Mr. Green

Бенджи, ъъъъъ помня ли ooooh! Знам, че искаха бележка от училище, че е записана. Ето какво намерих в нета:
Целеви помощи за ученици

1.     Детето не е настанено за отглеждане на пълна държавна издръжка в специализирана институция за деца;
2.     Детето е записано в първи клас на държавно или общинско училище.
3.     Живее постоянно в страната.
КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ, ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ ПОМОЩТА
Необходимо е да подадете молба-декларация по образец в дирекция “Социално подпомагане” по постоянния Ви адрес. Към нея се прилагат следните документи:

1.     удостоверение за брутните месечни доходи на семейството за последните 12 календарни месеца, предхождащи месеца, през който е подадена молба-декларацията – за лицата, работещи по трудови и/или по служебни правоотношения;
2.     удостоверение, че детето (децата) е записано в първи клас на държавно или общинско училище, издадено от съответното училище;
4.     удостоверение за раждане на детето за справка.
При подаването на молба-декларацията се представят и лични карти на деклараторите за справка.

Еднократната помощ за ученици са изплаща само веднъж за целия период на обучение при първоначалното записване на детето в първи клас.

Ооооо, Джулс Hug

# 609
Ох, и Джули, И Рики са ми с много високи Т, ма**а му!  #Cussing out
Имало някакъв вирус, така ми каза лекарката.
Следобяд ще ходим да ги види, направо съм бясна - баш преди морето.

Ооо, Вийче.  Hug

# 610
  • Пловдив
Джулс, ще мине бързо, споко. Пък и по-добре преди, отколкото по време на. Вие кога тръгвате?

# 611
Бенджи нищо незнам и не съм чувала, ама задай въпроса и при онези откачалки в др форум  Wink Mr. Green може и да знаят нещо.........

Джу, не си сама, аз утре заминавам за море с децата, а те драфат безобразно много  и са с Т ама не е много висока:mrgreen: Накрая заминавам сама ........ Crossing Arms

# 612
  • Пловдив
Реа, сега надникнах....хич и не ща да се записвам пак в оная тема. Пфу... Whistling

За дрисък и драйф помага чай от шипки и джоджен. Хладен и по много през целия ден. Компот от дренки също. Peace
И диета.
И не бързайте да сваляте темп., ако не е много висока...

# 613
Бенджи, не мога да не свалям - 39,7 лично мен ме плаши, когато става дума за дете.  Confused

Кипре, тръгваме в четвъртък.

Рейче - дай да ги зарежем и да си заминем двете.
А, и Стефчето шъ вземем.
Баси морето ще си изкараме.
  Joy

# 614
Реа, сега надникнах....хич и не ща да се записвам пак в оная тема. Пфу... Whistling

tooth Ако искаш аз да питам? Така и така съм записана още там.............

Пол дека е?
Хаясчето днеска неще ли да се разпише?
Страхотна, Тарабас, Снеже, вие къде сте?

Общи условия

Активация на акаунт