Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 71-ва тема

• 128 569
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
боба е невероятен, нова реколта, толкова ме изненада, че почти да го изтърва - увря точно за 20 мин. в нормална тенджера (херметическата я отписах аз Naughty)

# 166
Ох...очите ми останаха в твоя бобец....
Ох и на мен пък се въздържам от бобови все още  Sad пък така ми се доядееее.
И от Наполеона на Селма ама моето бебе толкова не ме оставя да творя в кухнята.Селма браво на теб Peace и добре завърнала се Hug
кажете нещо лесно, креместо и супер бързо десертче момичета, че ще умра за сладко пък купено от магазин Sick отдавна не ям.
От мен за тази вечер
Пилето със сирене дето Лина Каз го показа.При мен със ризото с грах

и домашен Дюнер - питките са конфекция Mr. Green

# 167
Purple много сладки животинки:)

От мен една много вкусна домашна лимонада, която майка ми правеше едно време:)

Рецепта

# 168
Eдно кексче от мен,днес това наготвих Mr. Green

# 169
  • Пловдив
кажете нещо лесно, креместо и супер бързо десертче момичета, че ще умра за сладко пък купено от магазин Sick отдавна не ям.

Аз днес им правих този и става бързо .. много вкусен като крем карамел е.. ..   ТУК...

# 170
Момичета, здравейте!!!!!!

Я да ми обясните как става този номер - вън Т гони 40 градуса, а вие творите манджи в кухните като за Гурме ресторант........То вярно трябва и да се яде, че нЕкои се грижим окръжностите ни да не намалеят в диаметър, но то вашето е повече от мазохизъм.......

ri4ko  чакай и мен....И аз идвам да обикалям с теб.......За да е по-интересно взимам бебето и без това всички тук са ми обещали да го гушкат и целуват.......(Да гледам да се вредя за детегледачките докато Селма и Бъни не са ме изпреварили.....)

Бъни и Селма, вие пък как правите този номер - вън 40 градуса, вътре в къщи и бебе, а кухните ухаят на вкусотии????????

Ще пропусна някой - 100%, затова няма да изброявам никой!!!!!! Но хиляди поздравления и аплодисменти за всички вас!!!!!!!!

Вие да не сте си помислили,че съм дезертирала в диетния форум.....Моля ви се, аз не съм като определени съфорумки.......Малко бяхме при мама да ни поглези, сега съм еднодетна и ми е много, много трудно само с 1 дете.....Нямам никакво време и сили........

Да се похваля.....Мариета и Стоева  да не четат.......С рецепта на Лабрекс ни има в последния - 7бр. - на Кулинарен журнал.......Т.е. децата ги има с нейните детски курабии.......Децата бяха много горди,че са известни......Е...тя Мариета редовно им обира наградите, ама да знаете винаги ми е приятно като я видя.....Е...не съм и като Стоева абонирана за наградите на 24 часа.....Но ще ги догоня......Тепърва тръгвам след тях..........

Днес реших да се правя на перфектната и съвършена домакиня......Откакто сме се върнали от мама коремите ни човешко ядене не бяха виждали........

Направих - салата - обикновена без снимка, питка и тя обикновена, но със снимка, пиле с картофи на фурна и те обикновени със снимка и просто кремче на Доктора - снимка

Та след това готвене смятам да се отдам на заслужена почивка поне 1 седмица....А и нали ще обиколя всички ви, защо да го мисля????????

Момичета, мисля за вас, липсвате ми, но пак ще се видим.......Приятно лято и почивка на всички ви!!!!!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 171
Хъни-Бъни може ли рецептата за питките за дюнера. Изглеждат привъсходно!

# 172
  • София
  Тя е писала " питките са конфекция". Peace

# 173
  Тя е писала " питките са конфекция". Peace
Да.
Отскоро ги има във магазини Фантастико до хляба Peace

# 174
  • София
Момичетаа вие сте за голям бой да знаете.Мойто мъж прибирайки се в къщи,пуска компа и зяпа вас  smile3538(това е дето аз акъллията му показах сайта).Сочеийки ми вика,еми сготви това,та от коя по напред да започвам избирайте си,ако ли не почвам по азбучен ред newsm66.Вие просто се не търпите то не ти баници,то не ти меса,то не питки и десерти,а забавете темпото.Понеже ще пропусна всички ви(а сте ми слабост),ще направя забележки към няколко дами:1 е Селма-жено как  те не бе срам с тая торта а-следващия път по заявка и за мен  Crossing Arms 2 Лабрекс ако не спреш с тия сладкиши идвам ти на гости и няма и да мръдна от вас(аз под секрет имам и дъщеря  Whistling).3 Венетке на тебе мила ти налагам вето 3 седмици да се не мяркаш с никакви манджи тук-иначе Спиди и DHL работят да знаеш  #Silly А на Мама Цоцолана и Селма им е забранено да надничат тук,иначе идем и гледам бебоци,ама те ще готвят  smile3508

# 175

и домашен Дюнер - питките са конфекция Mr. Green
hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

Вие да не сте си помислили,че съм дезертирала в диетния форум.....Моля ви се, аз не съм като определени съфорумки...............

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Момичетаа вие сте за голям бой да знаете.Мойто мъж прибирайки се в къщи,пуска компа и зяпа вас  smile3538(това е дето аз акъллията му показах сайта).Сочеийки ми вика,еми сготви това,та от коя по напред да започвам избирайте си,ако ли не почвам по азбучен ред newsm66.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 176
Запеканка с картофи и спанак за вечеря, много вкусно се получи

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 21:13 от Tannita

# 177
Пепчо,какъв е тоя боб?    Shocked   Прати малко насам.....   Mr. Green
Мамо Цоци,покри се ти...не се оправдавай!  Ами давай манджите...!    Heart Eyes

У дома пак екзотики...    Mr. Green

Сърми в оризови кори с темпе

Салата с рукола и малини

# 178

Ето и от мен нещо
салатката се казва ракиена салатка
прави се от цедено кисело мляко,пе4ени чушки,чесън и сирене!
а другото са дробчета с кисели крастевични,лук и кашкавал!

# 179
Нолита, благодаря за рецептата!   bouquet
Тутулина, честит вчерашен рожден ден на дъщеря ти! Да е жива и здрава!   bouquet Много му-та от нас!  Laughing Тортата е супер!

Общи условия

Активация на акаунт