Gyrciq - stachki

• 1 792
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • out of space
А някой знае ли как е положението с газта?  Rolling Eyes

# 16
Mur, nie nqmame koli s rezervoari po 100litra i dostatychno mqsto v bagajnika i za tubichki Crazy Koi kak se uredil..
Veche sa se opravili neshtata, tri dni se izpritesnqvahme mnogo, no problemi ne si lichi dori che e imalo Mr. Green
Е, хайде сега, няма нужда от 100 литрови резервоари и тубички за бензин в багажника за една Касандра. Ако напълниш резероара преди преминаване на границата, можеш да изминеш без проблем 600-700 км. Сама си направи сметка колко пъти ще отидеш и ще се върнеш от Касандра.
Приятна почивка на всички, които са тръгнали към Гърция  Grinning

# 17
  • София
Ее, ние сменискобюджетни и обикаляхме по курортите да намерим по-изгодни квартири, то в Гърция климатикът явно не е "екстра" като на повечето места тук, ами си е като топлата вода Flutter И без кухня и хладилник квартира да намериш май пак е трудно..
Пък да ви ги похваля - бяхме после в Созопол за няколко часа, седнахме и пихме едно кафе. Е същите пари дадохме като в Гърция за същите работи (кафето в Гърция е по-скъпо, но пък водата е или стотинки или безплатна) и гледахме само гърбовете на намусени сервитьорки. Откак се върнахме ми е неприятна идеята да изляза някъде, като виждам разликата в отношението на персонала Rolling Eyes

# 18
Точно такива са и моите впечатления. Grinning
Климатикът там отдавна не е екстра, апартаментите са оборудвани с кухни и с абсолютно всичко необходимо.
Любезни са навсякъде, може и да е лицемерно, но изобщо не се замислям, посрещат ме и ме изпращат като човек. С кеф си купувам кафето на плажа, ако пък не искам, никой не настоява. Срещу малка сума си плащаш спокойствието и шезлонгите.
Паркингът преди плажа естествено безплатен, абе с две думи рай.

# 19
  • София
Даа, минахме и през Синеморец - идеш на плаж и първо ти висят на главата да дадеш 2лв за паркинг. После идеш на плажа и се оказва, че ако не ти се дават 6лв за чадър и не знам по колко за шезлонг трябва да идеш назад, на повече от 10 метра от водата. Отпред - платено. Място без чадъри - няма. Абе ужас ooooh!

Не стига че ти правят кеф да си дадеш парите в Гърция, ами (поне в Калитея) се държат с теб като с гост. Цялото заведение пълно, а сервитьорката с усмивка, без да бърза, ти обяснява какво има в кой коктейл, а на всичкото отгоре пак не е така бавно обслужването!Безплатните там мезета в българските заведения може да стигнат и до 10лв порцията, то не са шунки, салами, кашкавали, маслини.. И не на последно място - за пръв път в живота си в заведение видях истински студена вода, истински студена кола.... От преди да отидем се правехме класация с мъжа колко пъти на поръчката "кола с лед" и "вода с лед" няма никакъв лед - повече от половината. Ще ми липсва. А бях яростен защитник на българското черноморие и нашия си туризъм и с години се инатих да не идем в Гърция Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт