Добра фитнес зала в Южните райони ?

• 6 928
  • 11
  •   1
Отговори
Наистина моля за помощ  Praynig Препоръчайте ми приятна зала в районите около Борово , Стрелбище , Г. Делчев , Хиподрума и т.н.
Имам едни малко особени изисквания обаче  Confused Нека да е място където не ходят разни девойки със силиконови джуки да си показват тоалетите или анаболни типове да си мерят мерцедесите  Confused В смисъл - нормална зала с нормални хора , а не място където се ходи да си въртиш задника или да си търсиш мъж ...
Просто в последно време се натъквам все на подобни места , които много ме дразнят ...
Ходех в една много прилична в Белите брези , но я закриха и сега просто съм увиснала тотално ...
Благодаря предварително   bouquet

# 1
  • София
Много ми харесва фитнес Флайс. Намира се в Манастирски ливади (съвсем близо е до Билла на бул.България)- много е приятен, има много и нови уреди (пред всеки от аеробните си има тв), не е много претъпкан, хората са си нормални   Simple Smile. Цената за едно посещение е 6лв. Ето и линк http://www.flais.eu/%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%B5%D1%81-%D0%BA% … %B0%D0%B4%D0%B8-1

# 2
  • Има много детски смях.
Пак ли?  Mr. Green
Преди, като те чаках във фитнеса на "Форум", все едно се яви?  Laughing
Всичко това- с най- добри чувства.  Wink
Иначе пак да препоръчам фитнеса в хотел "Форум", бивш "Славия". В интерес на истината, скоро не съм го посещавала, но май си е все така спретнат и приятен почти дамски фитнес. Особено- през деня.
Иначе и срещу болницата на Мазнейкови има един фитнес, с басейн при това, но там пък хич не знам какъв е случаят.
Успех!

# 3
Пак ли?  Mr. Green
Преди, като те чаках във фитнеса на "Форум", все едно се яви?  Laughing
Всичко това- с най- добри чувства.  Wink
Иначе пак да препоръчам фитнеса в хотел "Форум", бивш "Славия". В интерес на истината, скоро не съм го посещавала, но май си е все така спретнат и приятен почти дамски фитнес. Особено- през деня.
Иначе и срещу болницата на Мазнейкови има един фитнес, с басейн при това, но там пък хич не знам какъв е случаят.
Успех!
Laughing Laughing Laughing
Щях да те търся на лични , защото си спомням , че говориме по въпроса  Peace

Този срещу Мазнейкови е от типа , който не харесвам .
Форум ми е една идея далеч , но явно там ще е ... Даже още днес ще отида да го видя .
Предния път ми се отложи идването , защото мъжа ми се занимава с йога/даже си има група която води / и се позапалих покрай него , та фитнеса остана на заден план , но сега започвам отново .

# 4
  • Има много детски смях.
Успех и да се похвалиш!
Или поне сподели впечатления какво, що...

ПП. Сега се сещам и за Кървс. На Тодор Каблешков, в една нова кооперация, посока Била, вдясно. Но то си е някакъв франчайз там и по описание на очевидци, е леко сектантска история.
Групови тренировки, ротационен пронцип на упражнения, нищо особено с две думи.

# 5
Да , аз живея близо до Каблешков , гледах им табелите ... ама , мерси  Stop
След малко изчезвам към Форум  Laughing

# 6
Здравейте,
не ми се иска да пускам специално нова тема - защото може и да съм пропуснала някъде в търсенето във форума.

Интересува ме фитнес или заличка в която се провеждат йога или fat burning йога занимания в центъра около софиийски университет, Попа, Радисън...

Проверила съм до сега в Атлетик Фитнесите и при Националния стадион, но там не ме устройват часовете /на работа съм до 5ч./ ...
И така...може ли някой да помогне? Simple Smile

# 7
От скоро живея в Манастирски ливади и си търся добра фитнес зала. Прбвах 1-2 и се нагледах на силикон и показност. Случайно в нета попаднах на тази: http://xgymfitness.com/, но не намирам никакви отзиви. Някой ходил ли е там?

# 8
Аз в крайна сметка започнах да ходя в залата на комплекса "Феър плей" ... имат и басейн и особено сутрин , когато силиконките още спят е спокойно  Laughing

# 9
Къде точно се намира тази зала ?

# 10
Къде точно се намира тази зала ?
На ул.Солун в кв.Борово има един затворен комплекс , казва се Феър плей и вътре в комплекса е залата и басейна . 8 лв. е една тренировка .

# 11
Аз ходя в The Gym, кв. Стрелбище и съм много доволна. Тренировката е 10 лв, но е супер:-)

Общи условия

Активация на акаунт