ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 10

• 82 139
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
  • София
 Hug Мерси, мими!

# 526
Здравейте,присъединявам се и аз към вас и към страхотната ви темичка!Това,което търся в момента е възможно най-незабележимия продукт,който да стои естествено и да не личи много на дневна светлина.Тъй като съм с мазна кожа в Т-зоната се спрях на този и този фон дьо тен.Вие кой от двата бихте ми препоръчали и смятате ли,че за по-естествен ефект трябва пудрата да е прахообразна или пък може би прозрачна(до сега такава не съм ползвала)?

Здравейте на всички,
не съм изчела всички постове за това моля да ме извините ако се повтарям. Просто искам да споделя с вас следното...Аз съм с много мазна кожа и винаги след като си сложа ФДТ. след един час лицето ми започва да лъщи, изпробвала съм почти всички продукти на пазара включително и бази и ефект никакъв. Искам да споделя на всички момичета с мазна кожа, че най-накрая открих ФДТ, който е наистина създаден за нас. След 8 часа на работа лицето ми и грам не лъщи. Става въпрос за Bourjois- фон дьо тен мус.струва 26 лв и си заслужава всяк една стотинка.

http://www.beauty.bg/article45_26_1233.html

mimi bella,слагаш ли крем и база под муса и каква пудра използваш?Стои ли естествено и стяга ли кожата на лицето,в смисъл такъв да не би да е много сух и да се получава ефекта "маска"?

# 527
Golden Queen , този,който си показала на Bourjois е меко казано ужасен.
Другия не съм го ползвала и нищо не мога да кажа. Peace

# 528
Frig,какво точно имаш предвид под ужасен?Ти с мазна кожа ли си?

# 529
Кожата ми се омазнява в Т-зоната. А този фдт дори с базите на Clarins и Smashbox не се разнася хубаво, стои някак изкуствено. Да не говорим, че след 2 часа цялото лице лъсва.

# 530
Кожата ми се омазнява в Т-зоната. А този фдт дори с базите на Clarins и Smashbox не се разнася хубаво, стои някак изкуствено. Да не говорим, че след 2 часа цялото лице лъсва.

Значи отпада!Благодаря ти!

А някой има ли впечатления от тази пудра?Мисля евентуално да я комбинирам с фон дьо тена  с арктически аметист на същата марка,който вече показах малко по-горе.

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 13:56 от Golden Queen

# 531
  • В центъра на Вселената...

А някой има ли впечатления от тази пудра?Мисля евентуално да я комбинирам с фон дьо тена  с арктически аметист на същата марка,който вече показах малко по-горе.

Ползвала съм ФДТ който си посочила по-горе на Лумене за комбинирана кожа. Лумене правят много сполучливи ФДТ, аз съм страшно доволна. Пудрата също е хубава  Peace

# 532
Calypso,хубаво и трайно ли матира кожата и личи ли много?Ти под него слагаш ли задължително крем и база?

# 533
http://www.go-natural.net/
момичета някой ползвал ли е това?

# 534
  • София

Ползвала съм ФДТ който си посочила по-горе на Лумене за комбинирана кожа. Лумене правят много сполучливи ФДТ, аз съм страшно доволна. Пудрата също е хубава  Peace

И аз се заинтересувах от пудрата. Ползах минералния фдт на Лумене, но нз защо имам спомени, че не беше особено издържлив  newsm78

# 535
http://www.go-natural.net/
момичета някой ползвал ли е това?

Брейййййй Shocked  ако е вярно козметичната индустрия е загинала Mr. Green
Това,което описват може да се съпостави единствено с резултата на вълшебна пръчица Rolling Eyes
Ще ми се да чуя мнението на някой който го е ползвал,подкрепено със снимков материал...иначе не мога някак да си го представя как може да стане номера Peace

# 536
Ще ми се да чуя мнението на някой който го е ползвал,подкрепено със снимков материал...иначе не мога някак да си го представя как може да стане номера Peace
Аз съм го ползвала, но малко прекалих.  Wink
Ето и снимков материал

Ще се радвам да видя снимков материал и на други ползвали го!

# 537
 B&C Laughing
Рискувах и го поръчах , до 2-3 седмици ще го получа и после ще споделя резултата Peace
Преди години бях купила от Австрия такав компактен грим ,лицето изглеждаше леко загоряло и свежо ,но не си спомням марката  newsm78

# 538
Ето 2 ревюта от Амазон . Общо взето изглежда като най-обикновен минераален грим. рекламата тип ВееС телешоп е достатъчно съмнителна сама по себеси.

Като стана на въпрос за грим тип 18-в-1, въпреки че все още не съм тествала лично, следя отблизо развитието на т.н. BB Cream. АКо не сте чували,продукт типичен за азиатския пазар е, до  колкото ми е известно няма никакъв аналог на европейска марка, но пък повечето големи азиатски марки имат такъв в арсенала си. Идеяата е , че е комбинация от крем, който според нуждите на кожата е хидратиращ, антиейдж, или срещу акне, основа за грим, фактор, и ФДТ. Скептично съм настроена, но пък азиатките какшо хвалене им хвърлят...Остава да се наканя да поръчам (и да си намеря сайт на английски, който ще достави Grinning)

# 539
B&C Laughing
Рискувах и го поръчах , до 2-3 седмици ще го получа и после ще споделя резултата Peace
Преди години бях купила от Австрия такав компактен грим ,лицето изглеждаше леко загоряло и свежо ,но не си спомням марката  newsm78
Хайде моля те, ако се сетиш за това чудо от Австрия, да ми кажеш.
Аз живея в Австрия и с удоволствие бих го потърсила и пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт