ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 10

• 82 090
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
За съжаление от тази седмица нещата от Ягодата идват в България на митница. Sad

В смисъл?!
Плаща се ДДС и разправията по освобождаването на пратките е много голяма. Не идват вече пакетите в пощата.

# 571

Цитираната от теб максима и при мен важи - имам бялата кожа, направих червената коса, ама много искам зелени очи.  Joy

Аз имам зелени очи, но съм с руса коса bowuu
eta, много сладки снимки Hug
Момичета аз имам питане, скоро ще си купувам фдт и пудра и мисля да си взема на ЕЛ.Сега ползвам на Клиник супербаланс и мин. пудра на Ейвън.Кожата ми е суха, мисля да пробвам Дабъл уеар, но се чудя дали е подходящ, а за пудрата нямам идея.Искам да е съвсем лека за финиш.

# 572

В смисъл?!
Плаща се ДДС  и пощенска такса.Ти също плащаше доколкото си спомням и от Ягодка ти го възстановяваха нали ?

На мен си ми ги носеха вкъщи,но да ...с мито и ддс сметка,която трябваше да заплатя на доставчика за да ми даде пакета.
След това фактурата я копирах и пращах на Ягодка. Превеждаха ми парите до няколко дена.
Но аз си мислих,че  това вече го няма...в смисъл,за Холандия вече слагат всичките тия работи в крайната цена и пакетите идват директно до мен...друг е въпроса,че след добавянето на ддс и мито продуктите стават на същите цени като в магазина,някои даже по-скъпи Sad  Помислих си,че за всички страни важи това....явно за БГ не!!!

# 573

В смисъл?!
Плаща се ДДС и разправията по освобождаването на пратките е много голяма. Не идват вече пакетите в пощата.

Това е много кофти да Confused а поръчки от ЕС ?!

# 574

В смисъл?!
Това е много кофти да Confused а поръчки от ЕС ?!
За пратки от ЕС не дължим нищо .

# 575
Мисля, че за пратки до 45 долара това не важи. Преди пишеха по-малка стойност от реалната, поръчвала съм и за 300 долара и винаги ми идваха в пощата, но на пакета пишеше 40 долара примерно

# 576
За пратки от ЕС не се дължи нищо.
За пратки от останалата част на света: стойност(с доставката) до 15 ЕУ - нищо. стойност 15-150 ЕУ - 20% ДДС + такса за обработка на митницата (4 лв ако не се лъжа). Стойност над 150 ЕУ - 20% ДДС, + мито (което не помня как се начисляваше) + таска обработка. + такса за издаване на ЕОРИ. Ако ходите на митница, задължително със принтирана разпечатка на фактурата, за да си спестите време.

# 577
  • София
Извинявам се за тъпия въпрос,но като поръчваме как разбираме кои пратки идват от ЕС и кои не?

# 578
  • София
Искам да ви питам как ползвате коректора на Лореал , онзи с четчицата, който е като писалка? Вчера го купих и не знам как да изкарам коректор от него  Embarassed

# 579
  • София
Върти се капачето отзад.  Peace
Но не прекалявай.  Grinning

# 580
Искам да ви питам как ползвате коректора на Лореал , онзи с четчицата, който е като писалка? Вчера го купих и не знам как да изкарам коректор от него  Embarassed
И аз доста се измъчих докато разбера ...  Crazy
Вчера получих тези:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0035RKQ90/ref=oss_product - страхотен продукт,заличи ми всички петънца,пъпчици и пр.  Peace
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002MRRJY4/ref=oss_product - също съм очарована.Най-хубавото е,че си улучих цвета и изобщо не се забелязва върху кожата,слива се перфектно  Peace
Комбинацията от двата продукта е - УаУууу  Grinning Лицето ми никога не е изглеждало толкова гладко ... перфектно направо  Peace

# 581
  • София
Въртях, въртях, ама нещо не става...

# 582
Въртях, въртях, ама нещо не става...
Връткай го,докато държиш "писеца" надолу  Peace

# 583
Пролет, отначало трябва да повъртиш повече, докато тръгне, веднъж като тръгне с едно завъртане ще е достатъчно.

# 584
  • в 1001-та нощ
ако става въпрос за това http://www.yslbeautyus.com/Touche-%C3%89clat/141YSL,default,pd.html

при мен действа със щракане на черното отзад - все едно включваш химикал от старите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт