Магистратура в Симеоново

• 16 529
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, може би бъркам раздела, но все пак, ако някой има информация как и от къде да се намерят примерни въпроси от теста на Академията на МВР, за кандидатстване за магистратура, ще съм ви много много благодарна Simple Smile Като цяло всякаква информация относно магистратурата в Симеоново ще ми е полезна!

Благодаря ви предварително!

# 1
Виж тук към края на страницата: Peace
http://www.academy.mvr.bg/Reception/default.htm

# 2
Благодаря много. А някой има ли идея къде може да се видят примерни тестове или нещо такова, защото иначе са си доста закони Simple Smile Simple Smile

# 3
  • out of space
Подписа ти е готин  Mr. Green

# 4
  • София
И аз се присъединявам към питането. И по-специално да подпитам Burmichka, знаеш ли дали има ли възможност за криминална психология в Симеоново или пък варианта в СУ с Юридическа психология (където се включва и криминалната ако не бъркам) е по-добър? Май в Академията, Криминалистика и Криминология, които мен ме интересуват са чак докторантура. Едно време много рових в нета за примерни тестове и повече информация, но нищо няма...  Sad

# 5
  • София
Май съм поокъсняла, но се записвам. И аз завърших психология тая година и се оглеждам за магистратура. Криминалната психология е една от специалностите, които ме интересуват.

Общи условия

Активация на акаунт