Какво искате да оценят във вас ?

• 4 145
  • 109
  •   1
Отговори
Всеки човек се смята за изключителен.
Иска му се да бъде оценен.
Както от приятели и обкръжението,така и от най-близкия му човек - партньора му.
Кое е нещото , което най-много цените в себе си и на  всяка цена държите  един мъж/реципрочно жена -  да оцени във вас ?

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 18:15 от Norel

# 1
Единствено държа на мнението на мъжа си.
А за другите...отдавна съм научила,че мнението им не е меродавно.
Не държа никой да ме оценява...Важното е аз да се харесвам и одобрявам.   Peace

А иначе,да,всеки човек е уникален сам по себе си .И би трябвало да бъде ценен най-вече за това, че е човек!

# 2
На мнението на мъжа ми държа, но много повече държа на мнението на сина ми.
Ако там се проваля вече ще е страшно.
Другите колкото и грозно да звучи не ме интересуват.

# 3
Mмм много лична тема. Може би нещата, които за мен са важни от качествата, които притежавам , тях най много искам да оцени отсрещната страна ( ако говорим за специален човек ). Едно от най важните е да разбере, че всъщност не съм толкова открита, колкото на пръв поглед изглежда и да усети разликата от държанието ми спрямо него и спрямо останалите. Да е щастлив от факта, че за мен точно той е специален, защото много малко хора през живота ми са попадали в тази категория.
Има и други специфични неща, но са твърде лични , за да ги споделя във форум.

# 4
Аз имам много малко качества, които да са константни величини, но не държа да бъдат оценени, защото са си част от мен и за мен. Другите неща се променят според ситуацията. Така че от различните хора искам да се оценят различни неща.

Преди две седмици например бях много пряма с приятелка. Очаквам от нея да оцени искреността ми, въпреки неприятния вкус, който остави. Дали това ще бъде оценено или не, времето ще покаже.

Когато ходех по 60 часа седмично във фирмата, исках това да бъде забелязано и оценено.

Когато избирах първия оригинален и личен подарък за сегашния ми съпруг, се надявах да обърне особено внимание.

Итн  Grinning

# 5
Много труден въпрос!Замислих се върху това какъв човек съм и какво впечатление оставам у другите.
Мнението ми е субективно и това означава,че може и да не съм права.Та сега да видим.Мисля себе си за добронамерен човек,който е искрен с хората около себе си.Готова съм на саможертви.По принцип не обичам да навлизам в чужда територия и да раздавам съвети кой как да живее.Не обичам и на мен да ми дават.Това са на пръв поглед нещата който хората биха оценили у мен.Работата е там,че почти винаги точно тези който искаш да ценят личността ти не го правят.

# 6
Явно не се изразих правилно.
Най-вече говоря за половинката.
Или по-скоро още в самото начало какво ви се иска един мъж да оцени във вас?
Кое е качеството,което държите да бъде забелязано и оцененo от бъдещата или настояща половинка?
Аз например... не обичам когато мъжете оценяват в мен външния вид.Дразня се от факта,че много от тях не виждат и не оценяват други неща освен външния вид  Crazy Сътоветно видя ли,че мъж,който ми точи зъбки се възхищава само и единсвено на физическата ми привлекателност бягам като попарена.
Иска ми се други качества в мен да бъдат оценени от човека,който ще застане до мен.
Това имах предвид. не знам дали се изразих по-добре.
Кое качество във вас цените най-много и не бихте се примирили ако човекът до вас не го вижда и оценява... ?

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 19:46 от Norel

# 7
Дългите ми крака  Wink

# 8
Ами искам да ме ценят ,заради това  което съм.
Имам много положителни качества и два пъти повече недостатъци.
Смятам,че съм искрен и забавен човек.Поне това най-често чувам за себе си.
Това , което ме влудява е да бъда обвинявана несправедливо.
Ако мъжа до мен  не забелязва моята отдаденост и желание във всичко ,което правя,ако не цени старанието, което полагам,за да го направя щастлив,това е нещо ,което би ме наранило.
Но не ме разбирайте погрешно.Лично за мен ,живота не е давам ,за да получа.
Ако искаш да дадеш нещо на някой,го правиш ,защото така си преценил,без да очакваш нищо в замяна,той ако те цени,ще ти отвърне със същото.
Ненавиждам хората ,които правят нещо,а после мрънкат и го натякват.
Или искаш и го правиш и не мрънкаш,или изобщо не го правиш. Peace

# 9
Естествено, душата.  Но на душата ми й става много хубаво, когато чуе - Какви хубави цици. 

# 10

Бъзикаш сеее !!  Party

# 11
Естествено, душата.  Но на душата ми й става много хубаво, когато чуе - Какви хубави цици. 

И аз,така  Mr. Green

# 12
  • някъде ...
Ако мъжа до мен  не забелязва моята отдаденост и желание във всичко ,което правя,ако не цени старанието, което полагам,за да го направя щастлив,това е нещо ,което би ме наранило.
Ако искаш да дадеш нещо на някой,го правиш ,защото така си преценил,без да очакваш нищо в замяна,той ако те цени,ще ти отвърне със същото.

Shocked
100% имаме общи приятели, а те са ти обяснявали, каквото аз на тях  Shocked

# 13
Едва ли имаме,но пък се радвам,че мислим еднакво и по този въпрос. Hug

# 14

Shocked
100% имаме общи приятели, а те са ти обяснявали, каквото аз на тях  Shocked

Е,това е на 300% и моето мнение.
Не разбирам хората,които правят или дават нещо и после говорят за това,намекват или направо открито заявяват какво са направили.
То има една приказка ,, Направи добро и го хвърли зад себе си,, демек забрави го.
Аз така правя.
И дори и когато не е оценено,не съжелявам,че съм дала или направила много.

Общи условия

Активация на акаунт