Какво искате да оценят във вас ?

• 4 149
  • 109
  •   1
Отговори
# 45
ей ся ма предизвика  Hug
реноме, реноме колко да е реноме, ако другия не го вижда така, все едно не си на ниво пред него/нея  Mr. Green /ама че го оплетох Laughing/
искам да кажа, че не ти вярвам, дето ти е все едно какво точно ти оценя половинката  Mr. Green

# 46
  • някъде ...
ей ся ма предизвика  Hug
реноме, реноме колко да е реноме, ако другия не го вижда така, все едно не си на ниво пред него/нея  Mr. Green /ама че го оплетох Laughing/
искам да кажа, че не ти вярвам, дето ти е все едно какво точно ти оценя половинката  Mr. Green
Искам да ти кажа, че не ти се сърдя, че не ми вярваш.

Някой ден ще го оцениш  smile3502  Mr. Green  Hug Hug Hug

# 47
Искам и аз пак да се заиграя с вас, че днес ми се е паднало...Ама този път ме е страх, че ще ме
Един път в месеца стига  Laughing

Ами ако една жена,която обичаш и те обича пренебрегва най-хубавото /според теб / в теб качество или няколко такива... ?  newsm78

Norel, може би хората не ги пренебрегват, а просто не показват, че ги ценят. Не мисли така негативно.. Някои хора се наслаждават на това, което имат, без да показват колко всъщност им е важен човекът.

# 48

Естествено, че се бъзикам. Ама като отворих темата и видях как сте задълбали, а пък ми беше едно радостно и песенно такова и реших да ви бъзикна  Embarassed

# 49
  • някъде ...
Искам и аз пак да се заиграя с вас, че днес ми се е паднало...Ама този път ме е страх, че ще ме
Един път в месеца стига  Laughing

Е давай де, ти си вече с имунитет - едно объркване за месец мина  Mr. Green

# 50
ааа не ако ще се оценяваме така, аз няма да играя пък

драгоне, ми ако се записва за следващия... hahaha

# 51
  • някъде ...
ааа не ако ще се оценяваме така, аз няма да играя пък

драгоне, ми ако се записва за следващия... hahaha

Ми ше чакаме Огънче тогава  Crossing Arms

# 52
Ми ше чакаме Огънче тогава  Crossing Arms
пуф, изгоря Whistling

на темата - преди два дни осминката ме помоли да си кажа мнението по един въпрос. естествено, аз казах каквото мислех, сега ми е нацупен. седя и си мисля, как да оценя по най-точния начин това?

# 53
  • някъде ...
Ми ше чакаме Огънче тогава  Crossing Arms
пуф, изгоря Whistling

на темата - преди два дни осминката ме помоли да си кажа мнението по един въпрос. естествено, аз казах каквото мислех, сега ми е нацупен. седя и си мисля, как да оценя по най-точния начин това?

Ми много бързо ти изгарят мненията бе душе  Whistling Whistling Whistling  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
( т'ва по темата де )

# 54
Ми ше чакаме Огънче тогава  Crossing Arms
Хубаво, ще намерим огън.. Ама памучни ли са ти панталоните? Защото иначе ще се стопят  Laughing

Стига спам от мен! Официално се извинявам за цапане на темата и ненужни коментари. Ако това се приема за извинение- днес беше много горещо. Mea culpa! Mea maxima culpa! В неделя вече ще се изповядам.

# 55
Ми много бързо ти изгарят мненията бе душе  Whistling Whistling Whistling  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
( т'ва по темата де )
смей се ти  Crossing Arms ма на мен не ми е смешно - не ми оцениха искреността /подсмрък!/ и ся ми е криво

# 56
  • някъде ...
( т'ва по темата де )
смей се ти  Crossing Arms ма на мен не ми е смешно - не ми оцениха искреността /подсмрък!/ и ся ми е криво

Да бе, да се смея  Crossing Arms
На мен не ми оцениха искреността : "искам да кажа, че не ти вярвам, дето ти е все едно какво точно ти оценя половинката"  Crossing Arms

Е видя ли са к'во става - ти не оценяваш искреността, пък искаш на теб да ти я оценяват  Whistling Whistling Whistling

Hug Hug Hug

ПП: Взимай пример от мен  Mr. Green
Аз отговорих , че някой ден ще ми я оценят, ама пък направо ме подминаха ... така че нИ знам ко дЪ прайШ  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

# 57
недей така и ти сега - оценям ти я  Hug
ама кофтЕто е, че говорим за половинките /уф мразя я тая дума вече/

# 58
  • някъде ...
недей така и ти сега - оценям ти я  Hug
Ама като ти казах  Crossing Arms

Начи - и ти трябва да си кажеш, за да ти я оценят, та току виж осминката се превърнала в шестинка  Joy Joy

Hug Hug   bouquet  bouquet

# 59
Аз не съм много съгласна с това, че трябва да се раздаваме и да показваме най хубавото от нас, независимо дали ще го оценят или не, да се хвърля всичко на вятъра.
Ако става дума за някаква помощ и добрина, както и да е. Соломон е казал " не хвърляйте бисерите на свинете" и съм много съгласна с това. Не трябва да се хабиш там, където не си оценен и разбран, защото така може да загубиш шанса да си с човека, който би могъл наистина да го направи.

Общи условия

Активация на акаунт