90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №106

• 27 275
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,да ви се оплача -снощи голяма мъка по ядене,вечерях в 17ч и към 21 коремчето ми закъркори... #Crazy обаче устоях.Днес съм на варива и добре си хапвам -ориз с губи и салатка това ще е за обед и вечеря.Тоя път вечерята към  19ч .  Laughing

# 61
Арсения, браво за волята!Чувството, че си устояла е невероятно!

Аз досега съм на водица и принципно белтъчен, но днес нали е Луната и ще си я направя.Мисля да си удължа режима с две четворки, за да махна дните с прегрешения. Simple Smile

Уити, браво за резултата!Искаш, не искаш и ноември ще ме гледаш, защото ще повтаряме заедно. Laughing Laughing

Днес денят ми започна супер кофти и нервно, но после ходих на гости при племенниците и се тушира яда ми.Все още събирам 8-месечно бебе на корема си. Laughing Това значи, че има доста да се желае. hahaha

Хубав ден на всички и честити минуси!На всеки рано или късно му идва часа и килограмите падат! Hug

# 62
Да попитам аз, какъв е този браунис във въглехидратен. В рецептата пише яйца. Аз ли бъркам нещо или ....

# 63
Здравейте момичета  Simple Smile  Аз много се чудя от кога да се включа във вашата група и да спазвам режима . Минах през плодуването, но не свалих много.След това си направих някакъв мой хранителен режим - изключих въглехидратните храни, манджите,тестеното и се хранех предимно с плодове,зеленчуци,мляко,яйца и месо.Случваше се да пия един път седмично чаша кока- кола и сладолед.За един месец свалих 5 кг и все мисля че не са много, а при вас има момичета които свалят повече за месец , а тук не се изключват хранителни групи и това ми харесва. Прочела съм доста за диетата и повечето от правилата са ми ясни.Единственото ми притеснение е, че щом свалих само 5 кг неядейки толкова много храни от които се пълнее, дали ще успея тук да отслабна хапвайки.
Днес съм на лунната и се надявам утре да преценя от кога се включвам при вас(ще се включа със сигурност само незнам точно от кога)
Приемате нови попълнения нали?

# 64

Dai4eto
,аз утре съм на вода,ама май,май ще е втори плодов!Извинете ме че не пиша,но от 10 дена съм със гости в къщи и съм режимна с 1-2 дребни изключения LaughingВ четвъртък ще ви дам резултати за първи цикъл Heart EyesЧестито на всички отслабнали досега.LOVE,как си миличка,как я караш?

# 65
Да попитам аз, какъв е този браунис във въглехидратен. В рецептата пише яйца. Аз ли бъркам нещо или ....
Дет не знам дали бъркаш,но в книжката за диетата има доста рецепти които са с яйца и мляко и са ок за въглехидратния ден.А яйцата във всеки сладкиш могат да се заместят с ябълково или бананово пюре.
Както пише и на първа страница във въглехидратен ден може да се яде парче торта или сладолед.

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 20:00 от Pety

# 66
E то и аз май втори плодов ще го направя, че още от днес ми е лошо  Laughing

# 67
Не се предавайте и аз съм на воден ден утре. и мисля да го изкарам на вода - ефекта е страхотен  Peace

# 68
Първо благодарности на Жани за темичката!   bouquet

Уити, браво за завършването на режима и поздравления за резултата!   bouquet Успешно не само задържане, но и сваляне надолу през почивката!  Hug
Благодаря за окуражаването, първите два добре минаха, следващият май ще е зор. Ама пък човек по-дълго като е буден нали повече калории се горят.  Mr. Green
Аз още нямам съвсем твърди диетно-творчески планове за нататък, но нищо чудно да си чукнем една ноемврийска среща отново тук.  Hug

Въглехидратен:
З- ябълка
О- 2 филии с лютеница и редчето шоколад
В- половин филия, 2 топки сладолед + фунийка

На всички с минусчета и успешно изплували, поздравления!  Hug Нюборн, спасители да пращаме ли?

# 69
Да се запиша и отчета  Hug
Карам си режимчето и бавно смъквам.
МЦ се появи и задържам , но ми е пределно ясно че ще е така  Rolling Eyes

За тиквичките не разбрах кога може  newsm78

# 70
Тиквичките са за всеки ден без плодовия.  Peace

# 71
Благодаря  Hug

# 72
Добър ден, Hug
Цветче защо се отчайваш?Резултата ти до момента е добър. Долу горе си свалила 4кг,а това е добре. Има момичета,които също са свалили по толкова за първи цикъл,но не се отказват.
__EtnA__ за да обиссоляваш сиренето го накисвай за 24 часа в студена вода. Добива доста по различен и приятен вкус от този в които се продава по магазините. Това го правих като бях на Дюкан,защото не трябваше да консумирам солени храни. Откакто съм на 90-дневната не съм си обессолявала,но аз и толкова ям сирене..Тук има по- широк избор за храни.
Withy имаш невероятен резултат. Поздравления за постигнатото. Снимки преди и сега няма ли да ни покажеш,за да ни мотивирраш поовече?!
ВяраВики аз мисля,че е добре да се откаже от газираното. Отначало и аз си мислих,че няма да мога,защото вкъщи постоянно се пие кола. Но мисълта колко много ще постигна като откажа газираното ме мотивира и ето от декември месец миналата година,когато започнах Дюкан съм спряла да пия газирано и досега не съм пила. Може би веднъж-два, когато ми е било много ниско кръвното и то съвсем малко.
Innocent 5кг за 20 дни си е просто страхотно. Браво!
Reni Bancheva ами как съм, започнах отначало и досега имам свален 1кг. Надявам се до водния да сваля още поне три-четири и да падна под 60,но ще видим какво ще стане. Пожелавам ти късмет на водния утре и не се предавай. Ако бях на твое място щях да си изместя водния за сне,а утре плодов,но ти си знаеш...пък и деня мина.

Днес ми беше плодов ден. Опитах се да го съчетая с луната,но не се получи.  Rolling Eyes Както и да е, дано кантарът да ме зарадва поне малко утре.
Днес си хапнах 1/2 портокал,5 ср. големи праскови, чепка грозде. Водата ми до момента е около 2л. Повече незнам дали ще мога да изпия,защото два дена се чувствам ужасно подута. Явно си задържам вода,но пък рано или късно ще я изхвърля.  Simple Smile

# 73
За тиквичките не разбрах кога може  newsm78
Печени или сурови тиквички може всеки ден ,нали са зеленчуци.

# 74
 Flutter мда , ама понеже съм блондинка да попитам все пак  Blush

Общи условия

Активация на акаунт