Звездни компромати - 70 част

• 53 263
  • 710
  •   1
Отговори
# 375
Бе тя и трезва не говори много разбираемо и стегнато, може и с температура да е била. Wink

# 376
Бе тя и трезва не говори много разбираемо и стегнато, може и с температура да е била. Wink
Joy

# 377

Още повече, тя ако тръгне да се друса, ще употребява кока.
Това сега го видях, наркотиците според професията ли се определят, защо реши, че тя ще употребява само кока?

# 378
Синът на Катето Евро не беше ли гадже на една актриса от сериала по Нтв - Забранена любов?
Сега не мога да се сетя името й но във филма играе голямата дъщеря;гаджето на боксьора.Спомням си в едно предаване ги даваха тримата и тя каза че е бъдещата снаха. newsm78

# 379
  • Русе/София
Леле,за 2 седмици 2 теми.Много сте дейни момичета.Връщам се да Ви чета.

# 380

Това сега го видях, наркотиците според професията ли се определят, защо реши, че тя ще употребява само кока?

Не според професията, но не виждам какво друго ще седне да употребява. И кое би те направило да заваляш до такава степен, освен хероина, което е абсурдно да твърдим, че употребява.

# 381
това със сигурност мога да кажа, че е лъжа
близки приятели сме

# 382

Не според професията, но не виждам какво друго ще седне да употребява. И кое би те направило да заваляш до такава степен, освен хероина, което е абсурдно да твърдим, че употребява.
Повечето знаменитости, които умират от свръхдоза например не умират от кокаин. Предполагам не защото не могат да си го позволят. Не знам какво друса Анелия и изобщо друса ли, може верно да е болна жената. Но съм виждала хора с доста по висок стандарт от нейния, които друсат не- кока.

# 383
Оф, изобщо не ми се спами, спори и прочие.
Кой какъв стандарт имал, кой какво друсал. Че чак и свръх дози. ooooh!
Сега освен и аз да скоча, и да твърдя, ти пък от къде знаеш, че ще употребява друго, не кока. Crazy И ние сме виждали наркотици, знаем от  кое как ще се почувства човек, и от кое би завалял. Stop Мир. Peace

# 384
Купувате си "вестниците" шок, шоу, контра, уикенд, галерия и четете на воля простотии от типа на  "Хачо Бояджиев се изпусна в аснсьор"

# 385
 Аз пък нямам идея от наркотици и грам не схванах спора  Laughing Клипът наистина е стар, не знаех, че е давала и изявления по темата, но от личен опит твърдя, че при висока Т е напълно възможно да се говори така. Не че я защитавам нещо де  Mr. Green  

Това за сина на Катето и аз не го вярвам  Crossing Arms

# 386
Точно Катето Евро ще изхвърли сина си, защото е гей (дори и да беше), да го бяха скопосали малко по-умно...

# 387
  • София

Аз също си нямам идея от наркотици и се чудя ти като си толкова запозната от тях може би ще кажеш от кой наркотик как се чувства човек CrazyЗначи от коката като на Анелия фъфленето а от другите newsm78

# 388
  • София
Темата е достатъчно лековата и развлекателна, но пък можеш да добиеш впечатление от сферите, в които някои съформци имат задълбочени познания и интереси Wink

# 389
То не е нужно да си професор, за да знаеш как влияе коката. Няма абсолютно никакво значение кой с какво се друса. По-важното е защо го правят?
За известните и богати звезди е ясно- защото могат да си го позволят Peace

П.С. Лично не съм употребявала "бяло", но определени хора около мен са го правили.

Общи условия

Активация на акаунт