Тема за размяна на книги

• 61 658
  • 767
  •   1
Отговори
# 60
  • Плевен
Търся книгите на Джефри Арчър. Предпочетим за временно четене, като, разбира се, ще поема пощенските! Много ще съм ви благодарна.  Hug

Предлагам "Невинният" На Джон Гришам.

# 61
Само да запитам на какъв принцип става размяната тук?
Ако аз имам определени заглавия, а искам друго, собственикът обаче не харесва моите и изобщо получава ли се удовлетворение и от двете страни в повечето случаи.  Thinking
С няколко думи върви ли размяната.  Joy   

по принцип е доста по-лесно ако се гледа на размяната като `временна размяна (раздяла  Grinning)`  достатъчно е някой да има нещо, което търсиш и да е готов да се раздели с него за известно време.... дори и да не иска да чете точно това, което ти предлагаш, винаги можеш да му предложиш няколко заглавия, от които да си избере нещо... не е сложно, върви размяната Wink

# 62
  • Ямбол
То за временна размяна вече бяхме предложили "Предай нататък книга", където се случва точно това. Временно някой друг чете книгата ти и после се връща при собственика. А идеята, доколкото помня тук беше друга.
Затова аз временно съм пуснала книгите си там. А тук питам само за размяна.
На Джефри Арчър пътуват две книги в момента.

# 63
То за временна размяна вече бяхме предложили "Предай нататък книга", където се случва точно това. Временно някой друг чете книгата ти и после се връща при собственика. А идеята, доколкото помня тук беше друга.
Затова аз временно съм пуснала книгите си там. А тук питам само за размяна.
На Джефри Арчър пътуват две книги в момента.

ами темата Предай нататък се мъдри някъде на 6-та стр. и като гледам не е активна повече от половин година... така че, не виждам проблем да ползваме тази и за постоянна, така и за временна размяна - на който както му изнася  Peace

# 64
  • Ямбол
"Предай нататък книга" не е тема, а форум. Но ако някой се интересува повече, може да ми пише или направо да посети сайта: http://knigi.vremeto.org/ А темата на 6-та страница е за този форум.
Не е реклама, защото сайтът не е комерсиален.

# 65
  • Плевен
Лиляна, интересувам се и ти писах.

Но и аз не виждам нищо лошо както съм написала по-горе - може и за размяна, а може и за временно четене да се разберем с някого, на който както му е удобно  Peace

# 66
  • Sofia
Искам да се похваля, че благодарение на тази тема размених 2 книги.
Надявам се, че и двете страни сме еднакво доволни.
 Hug

# 67
# 68
Темата се оказа изключително плодотворна Simple Smile
И аз съм доволна.
Green Point, благодаря Hug

# 69
Здравейте,
Търся "Куклите на Тим Талер" -Джейм Крюс
"Наследника от Калкута"-Роберт Щилмарк.

# 70
Здравейте,
Търся "Куклите на Тим Талер" -Джейм Крюс
"Наследника от Калкута"-Роберт Щилмарк.

Имам " Пожелай ми слънчогледи" и " Наследника от Калкута".
Търся " Името на розата"- Умберт Еко

# 71
  • Варна
Предлагам  Музей на невиността на Орхан Памук.

# 72
аз предлагам много книги за размяна,ще се опитам тези дни да ги систематизирам в списък и ще го пусна.
иначе търся книгата "Тайната".

# 73
Много търся и ето това  Praynig

# 74
  • София
byalkova , това на Пол Гимар ли е? Че такава корица не бях срещала ... Доколкото знам има 2 издания -1980 и 2002, които изглеждат различно. В изданието от 1980 са включени двата романа "Нещата от живота" и "Улица Хавър". В един варненски сайт видях само романа "Улица Хавър", ако те интересува пиши да ти пратя  координати.

Общи условия

Активация на акаунт