Тема за размяна на книги

• 62 382
  • 767
  •   1
Отговори
# 180
Лиляна,какво търсиш?Харесах "Паула"

# 181
  • Ямбол
Лиляна,какво търсиш?Харесах "Паула"
Аз съм писала - търся трилъри. Нещо на Арчър, Кинг, Коубън, Вербер, а може да пробвам и Чайлд, Кунц, Акунин.

# 182
и аз се включвам в темата.  Simple Smile
Продавам -
Чуй ме - Маргарет Мацантини

Интересувам се от тази.
Ако е възможно - повече информация на ЛС Peace

# 183
  • София
Здравейте.
Търся си да прочета романите на Филипа Грегъри. Бих била доволна, ако някой има желание да разменим книгите временно, така да се каже, защото не се сещам за роман, с който да искам да се разделя за вечни времена  Laughing.
В моята библиотека могат да се намерят криминални и съдебни трилъри, исторически романи, класика.

# 184
Аз също искам временна размяна, защото не ми се разделя с никоя книга. Даже и да не ми харесва книгата, нямам сърце да я махна. Нали може да хареса на някой друг?
Сега много ми се ще да прочета "Тетрадката", защото една приятелка ме натиска да гледам филма, за да обсъждаме, а аз не искам да си развалям удоволствието, като гледам първо филма.
Някой, ако има желание временно да я пусне в движение, само да каже какво иска и дано го имам  Praynig , че уж имам много книги, ама... май не са достатъчно!!! 

# 185
Разменям Ридли Пиърсън "Жърварят на сърца" .
Може нещо на Стайнбек (трите тома ги имам) , Уортън (без Пилето), Ст. Кинг .

# 186
  • Там, където мечтите се сбъдват
Вени, аз имам "Другата Болейн" и "Наследството на Болейн" на Филипа Грегъри и съм готова да ги разменя за някой исторически роман, ако имаш "Една еврейка в османския двор" ще съм супер доволна Simple Smile

# 187
  • Там, където мечтите се сбъдват
Забравих да уточня, че съм съгласна за временна размяна Simple Smile

# 188
  • София
estelliana, нямам този роман, за съжаление, но ти писах ЛС  Hug.

# 189
  • София
аглика, писах ти на ЛС ...

# 190
  bouquet
cielo, тъй като едва днес открих тази тема (благодарение на ayas   bouquet), ако не е късно, интересувам се от Ловецът на хвърчила и  Хиляда сияйни слънца на Халед Хосейни.
Някой беше писал в началото на темата, че харесва Тери Пратчет - имам няколко, които с удоволствие ще разменя или подаря, отдавна са купувани, но са абсолютно запазени. За съжаление в момента не мога да се ангажирам с конкретни заглавия, тъй като книгите са в дома на родителите ми. Ще имам грижата скоро да ви пиша кои точно са.

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 18:25 от strawberry jam

# 191
Здравейте! Търся "Безкрайна нощ" на Мартин Ралчевски. 

# 192
  • София
Момичета търся да купя
Яж,моли се и обичай
и
" Пожелай ми слънчогледи"

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 11:40 от slan4ogled

# 193
  bouquet
cielo, тъй като едва днес открих тази тема (благодарение на ayas   bouquet), ако не е късно, интересувам се от Ловецът на хвърчила и  Хиляда сияйни слънца на Халед Хосейни.
Някой беше писал в началото на темата, че харесва Тери Пратчет - имам няколко, които с удоволствие ще разменя или подаря, отдавна са купувани, но са абсолютно запазени. За съжаление в момента не мога да се ангажирам с конкретни заглавия, тъй като книгите са в дома на родителите ми. Ще имам грижата скоро да ви пиша кои точно са.
Аз харесвам Тери Пратчет ,ако може напиши заглавията Sunglassesможе и замяна стига да имам нещо което търсиш Hug

# 194
търся си книгата за Пилатес упражнения срещу размяна и
Парфюмът - Зюскинд може и да е купя  Mr. Green

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 19:24 от лемур

Общи условия

Активация на акаунт