Стар сериал който искате да гледате отново!

• 270 792
  • 775
  •   1
Отговори
# 465
Вече цял месец с удоволствие гледам Д-р Куин Лечителката  Simple Smile Сега тегля 3-ти сезон. Спокоен, приятен, леко наивен и комичен на моменти, но определено качествен филм.

# 466
  • Пловдив
Вече цял месец с удоволствие гледам Д-р Куин Лечителката  Simple Smile Сега тегля 3-ти сезон. Спокоен, приятен, леко наивен и комичен на моменти, но определено качествен филм.

Къде го има? С превод ли е?

# 467
Заповядай, Зла Вещице, всички сезони заедно със субс:

http://DMCA-removal-from-Google/ib/index.php?showtopic=35077

# 468
  • Пловдив
Заповядай, Зла Вещице, всички сезони заедно със субс:

http://DMCA-removal-from-Google/ib/index.php?showtopic=35077

Благодаря много   bouquet

# 469
Здравейте, много ще се радвам ако някой ми помогне с един сериал. От много време го търся.
Имам много бегли спомени за него. Даваха го преди около 10 - 12 години, май че по диема. Не е сапунка. Гледах го като малка, този филм ми действаше като магнит.
Става въпрос за една жена, много свободомислеща и силна жена, имаше много силна интуиция. Май се казваше Жана. Имаше много деца. Мъжът й (май беше рибар) пътуваше често и всеки път като се върнеше й правеше по едно дете. Живееха, мисля че близо до море. Спомням си една сцена: развихря се буря тя е на брега, поглежда към небето, вижда птици и получава някакво видение. Имаше някакъв лекар, който беше влюбен в нея и правеше мръсно на мъжа й. Мисля, че имаше една руса дъщеря и някакъв я изнудваше да спи с него (това може и да е от друг филм).
Дълго време мислеше, че мъжа и се е удавил в морето. Накрая мъжа и се прибира.  Имаше една пещера, в която се срещаха. Имаше доста еротични сцени.
Има малък шанс някой да го е гледал, не беше много популярен филма. Ако някой си спомни името,
нека каже, моля!

# 470
Здравейте, тъй като от много време се опитвам да си спомня името на един сериал, а все не успявам искам да ви помоля ако някой се сеща да пише Simple Smile
Това, което се сещам за сериала е, че го даваха по Канал 1 преди повече от 5 години. Действието се развива в миналото мисля, че едно момиче и нейните братчета и сестричета останах сирачета и без пари и нямаше къде да живеят. Затова се преместиха в една пещера. Момичето като най-голяма ходеше да ловува зайци или нещо подобно в имението на богато семейство с 2 дена момиче и момче. Момичето беше лошата героиня, а брат й беше художник и беше влюбен в бедното момиче.
Мисля, че името беше нещо от рода "Дом под звездите/небето" нещо такова. Ако накой си спомня име или къде мога да го намеря ще съм много благодарна да ми отговри Simple Smile
Предварително благодаря!

# 471
много бих искала да гледам отново Сънсет Бийч!

# 472
Аз пък искам да гледам "Училище за манекени" /френски/  smile3521

...и "Завръщане в рая"  Heart Eyes

# 473
  • гр.Пловдив
Аз пък искам да гледам
...и "Завръщане в рая"  Heart Eyes
Елфичка, миналата година и аз разпитвах за него и услужлива мама ми прати този, който е в 2- серии по скайп. Ако много ти се гледа пиши на ЛС да се разберем

# 474
# 475
Аз искам да гледам един,сравнително къс сериал- мисля, че се казваше "Завръщане в Клондайк", но не съм сигурна в заглавието или дали не обърквам два филма.Този, който искам да гледам-разказваше се за някакви златотърсачи и 4 приятелки, учителки.филмът беше с много красиви природни картини.Някой срещал ли го е някъде?

Друг сериал за който наскоро си мислех, че ми се гледа- по романа на Стан Бърстоу-"Начин да се обичаме" и продълженията му.Даваха го в края на 80-те години.

# 476
  • в морето до колене
...
Друг сериал за който наскоро си мислех, че ми се гледа- по романа на Стан Бърстоу-"Начин да се обичаме" и продълженията му.Даваха го в края на 80-те години.

О, да. И аз харесвах много романа. Радвам се, че ме накара да си го припомня  Hug

Обаче за жалост намерих из тракерите само 2-3 серии от 10-те на СЕРИАЛА , и за тях няма никакъв, никакъв сийд. Съжалявам! Ако някой може да помогне да ги намерим, ще съм благодарна също!

Затова пък намерих филма от 1962 - и за моя изненада сийд има. Снощи го оставих да се тегли и сутринта е готов - довечера ще го гледам с удоволствие  Simple Smile
Ето линка, от който теглих за тези, които проявят интерес - http://www.kat.ph/a-kind-of-loving-1962-alan-bates-john-schlesinger-t911144.html

# 477
Далас  Crazy хахаххахах Искам наистина да го гледам.Сега точно ми се гледа такъв сериал за каубои и имения  Laughing Laughing Laughing

# 478
Далас  Crazy хахаххахах Искам наистина да го гледам.Сега точно ми се гледа такъв сериал за каубои и имения  Laughing Laughing Laughing

и не мен също, ако някой знае къде го има, да се обади  Praynig

# 479
  • Бургас
Здравейте!Благодарение на темичката си изтеглих "Алф" да се позабавлявам малко и я прегледах цялата., но не можах да открия дали някой е дал линк към "Стъпка по стъпка".Дано някой да знае нещо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт