Стар сериал който искате да гледате отново!

• 270 765
  • 775
  •   2
Отговори
# 495
ChemistryLady , 14 сезонa тук .

# 496
zdraveite,bih iskala da gledam otnovo Strasti,italianskiq serial,no nikude ne go namiram ...Sad Bihte li mi pomognali ako nqkoj se se6ta ili znae kude da go namerq ..Blagodarq wi predvaritelno ..

# 497
"Приятелки и съпернички" "Войната на розите" "Приятели" това са сериалите , който много ми се гледат

# 498
Трима братя,три сестри
Росалинда
Чародейките
Седмото небе
Приятелки и съпернички
Клонинг старата версия
Бавачката
Иснинският Родриго
Заложница на съдбата
Лудо влюбени
Мелодията на сърцето
Малки тайни
Мечтатели

# 499
Имаше едно детско филмче "Сафари" една маймуна Додо.Ето това адски много ми се гледа  Crazy

# 500
  • София
На мен ми се гледа:

Васко ДаГама от село Рупча
Плодчетата
Фаворитките (едно тийнейджърско сериалче, коео вървеше не отдавна по БНТ)

# 501
"Октопод" Peace

# 502
  • София
да цопна и тук - ни в клин ни в ръкав но да кажа  Mr. Green , че пак ми се гледа "дявол с ангелско сърце "или нещо подобно ... писна ми от турските серияли , а сега с кеф си гледам "столичани в повече "

# 503
  • на третия етаж
Преди много,много години имаше един английски сериал "Лавджой". Обожавах главния герой - крадец с невероятна обща култура и познания за картини и антикварни предмети. Сега актьорът, който играеше главната роля, се подвизава в минисериала "Устоите на Земята" /мисля, че в ролята на епископ или нещо подобно/. Много е остарял, но за мен си е очарователния Лавджой. Wink

# 504
Алф Peace
Имаше и един сериал Сентръл Парк Уест с Медхен Еймик от Туин Пийкс... не си спомням много за сериала, обаче ми харесваше. Някой знае ли къде мога да го намеря?

# 505
Какво ще кажат хората Simple Smile  с оригинално заглавие "Keeping Up Appearances" 

# 506
Трима братя,три сестри
Росалинда
Чародейките
Седмото небе
Приятелки и съпернички
Клонинг старата версия
Бавачката
Иснинският Родриго
Заложница на съдбата
Лудо влюбени
Мелодията на сърцето
Малки тайни
Мечтатели

Чародейките ги има в замунда.Всичките 8 сезона.Свали си ги.И на мен ми е любим сериал.Simple Smile

# 507
  • София
Преди много,много години имаше един английски сериал "Лавджой". Обожавах главния герой - крадец с невероятна обща култура и познания за картини и антикварни предмети. Сега актьорът, който играеше главната роля, се подвизава в минисериала "Устоите на Земята" /мисля, че в ролята на епископ или нещо подобно/. Много е остарял, но за мен си е очарователния Лавджой. Wink

Помня го, страхотен сериал беше...

# 508
"Трима братя, три сестри" и "Касандра" Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 509
Здравейте, търся един сериал за един детектив с къдрава черна коса, разкриваше заплетени случаи по пътя на дедуктивното мислене. Имаше една пълничка жена-писателка, която пишеше книги за него. Спомням си, че в началото на сериала се затваря една голяма железна порта. Едина от загатките беше за извънземно, имаше  и една за открадната картина...
От доста време го търся, но не се сещам нито какъв е сериала, нито името...  Sad
Благодаря предварително !!!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт